ערב טוב ..... :-)
ח חן. New member 16/6/01 #5 לא הספקתי לחשוב - מסתיים היום.... פתחתי תרחסחם לרווחה, רוח נעימה נושבת, פתחתי את הרדיו בערוץ 88 גדי ליבנה.... עכשיו תענוג..... ואיך אצלך? שמחתי שבאת אתמול... אשמח לביקור חוזר....
לא הספקתי לחשוב - מסתיים היום.... פתחתי תרחסחם לרווחה, רוח נעימה נושבת, פתחתי את הרדיו בערוץ 88 גדי ליבנה.... עכשיו תענוג..... ואיך אצלך? שמחתי שבאת אתמול... אשמח לביקור חוזר....
A avitalp New member 16/6/01 #9 את צודקת... זה יהיה הפרוייקט הבא. נדבר על זה... נראה לי מתאים לאחד מלילות הקיץ... שאף אחד לא יגיד ש - ``בלילות הקיץ החמים, שום דבר אינו קורה....`` אביטל.
את צודקת... זה יהיה הפרוייקט הבא. נדבר על זה... נראה לי מתאים לאחד מלילות הקיץ... שאף אחד לא יגיד ש - ``בלילות הקיץ החמים, שום דבר אינו קורה....`` אביטל.
ח חן. New member 16/6/01 #10 את קוראת מחשבות? חשבתי על ערב שירי קיץ..... על אבטיח קר וגלידה.... יאאמממי.... 8-p
ת תאנה New member 16/6/01 #8 גם לי היה מאוד נחמד. אחחחח - קנית אותי עם הפטריות. והביקור החוזר מתקבל בשמחה.
ח חן. New member 17/6/01 #13 מה זה פאדי? קלאם פאדי? ( בערבית)?.... מה זאת אומרת אתה לא טוהב בדיבורים? הנה אתה מדבר יפה מאד.... אני תמיד מחפשת דברים טובים: כלים נאים, שוקולד, גלידה, ארוחה סינית טובה...
מה זה פאדי? קלאם פאדי? ( בערבית)?.... מה זאת אומרת אתה לא טוהב בדיבורים? הנה אתה מדבר יפה מאד.... אני תמיד מחפשת דברים טובים: כלים נאים, שוקולד, גלידה, ארוחה סינית טובה...