ערב טוב

ערב טוב

קודם כל - שאלה - מה אתם חושבים על קרטיבים? כמה קלוריות יש בהם? היום אכלתי בצהריים ירקות (פלפל, עגבניה ומלפפון) + 2 פרוסות לחם עם גבינת סקי 3%.. וחבל"ז, לא הייתי שבע בשיט. הייתי ממש מדוכא, כי לא רציתי לאכול יותר מזה (מה לעשות, יש לי אובססיה להוריד שומנים) אבל בסוף אכלתי אורז.

כנס חיילצ'יק...

בארטיק קרח ממוצע יש 66 קלוריות ככה שזה אחלה.... תאכל כאוות נפשך.. בקשר לירקות, שמע ממני, בארוחת צהריים תאכל אוכל!!!!! וזה מנסיון!!!! עזוב אותך שומנים לא שומנים, אתה צריך אוכל כדי לחיות... קודם תאכל אחרי זה תחשב מה כן ומה לא לאכול... שמח שאכלת אורז... אל תכנס למעגל הזה של לא לאכול אוכל "משמין", זאת מערבולת שקשה לצאת ממנה... תאכל הרבה, נער בגילך צריך לאכול מינימום 2000 קלוריות, אל תשחק עם זה אחי...

liatgoro

New member
../images/Emo45.gif צודק !

וד"א , יש היום קרטיבים דיאטטים של 34 קלוריות לאחד .. טעימים לאללהץ

bumpymus

New member
כנסו חיילים! ../images/Emo45.gif

אני עוד פחות מ3 שבועות מצטרף אליכם וכך מספר החילימצ'יקים בפורום יעלה ל4!!! משינה, אני גאה בך גבר!!
חייל, הכי חשוב שתאכל עד שאתה מרגיש שאתה מלא אבל לא מפוצץ תאכל לאט לאט... ואל פרריז... אל תספור קלוריות, תמלא צלחת מלאה בכל טוב, אך אל תמלא אותה שוב, כך כמה פרוסות לחם ופרי ותהיה לי בריא... אל תוותר על ארוחת ערב! יש גר ארתיק קרח על בסיס פירות שהם כמעט אפס קלוריות (ללא סוכר)

venus20

New member
אמממ...........גם אני חיילת

עוד 4 חודשים לשחרור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם אני חיילת ../images/Emo45.gif

ואני מסכימה-כדאי לאכול ארוחת צהריים חמה, ומשביעה.. תאכל פחממות (מנת אורז, תפוחי אדמה) וחלבונים (שניצל למשל).. תוסיף לזה ירקות וסלטים-והנה לך ארוחה מזינה, בריאה שבטוח תהיה שבע ממנה.

אסף אני מבקשת ממך

כתוב לא לפרסם תפריטים - ואני מתכוונת לכך. יש סיבה מאחורי הבקשה שלי ואני מבקשת ממך לכבד זאת. מעבר לכך טפל באובססיה שלך, כי אתה רק מחליש ופוגע בעצמך.

מיכל..

אפשר לדעת מה הסיבה שבגללה אסור לפרסם תפריטים? סתם זה מעניין אותי.. אם את רוצה אפשר במסר...

ssdd

New member
ארטיק קרח

ארטיקים זה דבר שווה לי אישית יש קרח עפ 9 קלוריות והם שווים וזה עושה לי יום מתוק אז.... ויש גם לא קרח עם 33 אז..

אתה מזכיר לי אותי

בתוקפות הנוראיות שלי גם אני שלאתי כלאו שאלות, אתה יודע מה?!!? אתה כן תשמין מזה בגלל שזה קצת מידי אז גם מקצת מידי משמינים. עם תאכל יותר אז לא אתה חייב בטיפול תקשיב!!! אני מהמרת עכשיו לביצפר! אבל אני בחהלט ישלח לך מסר כשיחזור

../images/Emo41.gif אסף, אל תעשה שטויות....

אם אתה לא שבע, תאכל עוד... כשהגוף מאותת לך שהוא צריך לקבל אוכל, אז הוא צריך לקבל אוכל.. העניין בדיאטה זה פשוט לבחור את הדברים הנכונים - כשאתה רעב אל תאכל (בדר"כ, לפעמים מותר) שקית ביסלי או צ'יפס... תאכל אוכל
(כמו שהאימהות הפולניות אומרות) - תאכל איזה מנת בשר ותפוחי אדמה, או פסטה, או משהו כזה.... אבל בשום אופן אל תסתפק בכמה ירקות ושתי פרוסות
כשרעבים- אוכלים... בהצלחה

למעלה