ערב טוב

הסיפור שלי

טוב אני לא יודעת מהיכן להתחיל ...אבל אני יודעת שצריך להתחיל אז אני אמצא את הדרך טוב הסיפור שלי הוא כזה . אני אמא לשני ילדים מקסימים נשואה כמה שנים טובות - כמעט 10 אני בת 32 ו....מאוהבת - או יותר נכון מנהלת רומן חדש עם ילד שצעיר ממני ב 10 שנים העיניין שבעקבות זאת הבנתי שאני לא אוהבת את בעלי , הבנתי שאני איתו כי נח לי להיות איתו טוב אני ימשיך עוד מעט בעלי פה

איזה מקום נכון? ../images/Emo12.gif

יש פורום בתפוז שנקרא "וידויים" תפני לשם! תמיכה תוכלי לקבל כאן והיא רק תמיכה של בנות שרואות מתוך הלב והנשמה. אבל תמיכה לבגידה לא נראה לי שמשהי כאן תתן לך.

אנילה1

New member
זקוקה לדבר, קודם כל זה לא נדיר

להיות ברומן עם גבר צעיר. יש פה כמה שזה קרה להן. כנראה שמבחינה טיבעית זה נכון להתאהב בגבר צעיר, זה טוב לכולם מכל הבחינות. חוץ מאשר לחברה שהחליטה שצריך להיות מבוגר עם צעירה ולא ההפך. בקשר לאהבה. אפשר לאהוב יותר מגבר אחד. כמו שיש לנו חברות שונות, ולכל אחת אנחנו מראות פאן אחר של האישיות שלנו. ככה עם גברים. רק מה? חיי אהבה פיזית מאוד קשה לבצע עם יותר מאחד.וזאת הבעיה העיקרית. אם את אוהבת את הגבר הצעיר, זה אומר שחיי האישות שלכם מצוינים. ולכן חיי האישות עם בעלך כבר לא טובים. זה לא אומר שאת לא אוהבת אותו. זה אומר שאהבתך אליו עשתה תפנית, והפכה בעיקר לאהבת ידיד שהוא אבי ילדיך. את צריכה לשאול את עצמך, האם את רוצה לעזוב את בעלך?, האם את רוצה לחיות חיים כפולים? נניח שאת מחליטה על עזיבת בעלך, האם הבחור ירצה לחיות איתך, ולקחת על עצמו עול של גידול ילדים? או שתחיי לבד והא יגיע אליך מידי פעם, כמו שבעלך יגיע לביקורים לילדים? האם תוכלי לעמוד בלחץ החברתי שמתנגד לזיווג שלכם? ואולי את נמצאת בשלב ההתאהבות עם הבחור. אם כן, אז תני לעצמך 6 חודשים, ותראי אם הקשר עדיין חזק ביניכם, ואז תחליטי. אל תזעזעי את העגלה בשביל כלום. זה אומר לחיות חיים כפולים לזמן מסוים. את כל מה שאמרתי לך לחשוב על, תחשבי עם הבחור שהתאהבת בו. ותקשיבי טוב טוב לתשובות שלו. מאחלת לך כל טוב בכל מה שתעשי.

אוסה

New member
תשמעי

אני קוראת את הסיפור שלך את בטוחה שרק עכשיו מסיפור הרומן הבנת את רגשותייך לבעלך ? אולי תבדקי מהיכן צומחות הרגליים ? בכל אופן בהצלחה מחכה לשמוע את ההמשך

זקוקה לדבר....

איך הגעת למצב הזה אלוהים? אני לא מאמינה.......... את יודעת איזה אומץ צריך בשביל לבגוד בבעל באבי ילדייך את לא מפחדת?(על ילדייך"") ממני לא תקבלי חיזוקים......

sovlanit

New member
זקוקה לדבר,ברוכה הבאה,

צר לי מאוד שהגעת לנקודה בה את בוחרת לנהל פרשיית אהבים מחוץ לנישואין ועוד עם ילד... שיקלי היטב את העניין במושגים של עלות מול תועלת. יש לך הרבה הרבה מה להפסיד. מסכימה עם דברי קול העם 11. בהצלחה ואשמח לעידכונים.

דברים כאלה יודעים איך זה מתחיל לא

יודעים איך יסתיים. את כרגע מאוהבת וזו הרגשה שמיימית הכל מתגמד ופתאום בעלך נראה מיותר. לבחור הצעיר את סטוץ. הצעירים תמיד חולמים על רומן עם מבוגרת. כשבני היה בן 25 אמר לי שחלומו זה להיות עם אשה בת 35 -40 זו פנטזיה של צעירים. ואכן היו לו כמה קטעים ובסוף התחתן עם בחורה צעירה ויפה, רווקה. ואת אמא לשני ילדים מוכנה לוותר על בעלך למען פרשת אהבים. לא כתבת לנו כמה זמן נמשך הרומן. אני מציעה לך לשקול היטב את מעשייך כי יתכן וסביר להניח, שאם בעלך יגלה הוא לא יסלח לך, גברים לא כל כך סולחים על בגידות של נשותיהם. ההשלכות תהינה על הילדים. הם יהיו הסובלים היחידים. נחמד ונעים להיות מאוהבת ונאהבת אבל כמו שכתבתי בהתחלה יודעים איך זה מתחיל לא יודעים איך זה נגמר. את משחקת באש. אני מקווה שלא תאבדי את הראש לגמרי, ותשקלי היטב את מעשייך ותוצאותיהם. על כל פנים מה שלא תעשי אני מאחלת לך רק טוב. את יכולה להמשיך לספר לנו מה קורה ולשמוע את דעתנו ולקבל או לא לקבל את עצות חברות הפורום שכולן נבונות, מנוסות ונותנות עצות בעלות משקל.

sovlanit

New member
זקוקה לדבר-תודה שיצרת

עבורי הזדמנות להציג כאן משהו . אתמול בשיטוטי הרבים הגעתי לאתר מסויים והנה ציטוט מהאתר,שמבטא גם את מהות הפורום הזה: "הדילמה מזמנת טיפול במצבים אנושיים טעונים ומעמידה את האדם בפני התלבטות ערכית,בהם מתנגשים ערכים רצויים זה בזה או במצבים בהם יש לבחור ברע במיעוטו. הצורך לבחון את הדרך בה בחרתי,את הערך עליו ויתרתי , סוג כזה של משימה הוא "השיא בחשיבה על ערכים ובהפעלת שיקול ערכי". סוף ציטוט. מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפני ובכל שתבחרי.

למעלה