ערב טוב! למישהו ידוע על בעיה בשליחת הדעות לפורום מרשת אורנג´?
נ נייעס New member 24/3/04 #3 אני מכיר את הבעיה לחץ תפריט > שרותים >באפשרויות > ריקון מטמון. קצת יפתור את בעיה
י ירושלמי 77 New member 24/3/04 #7 נייעס! אני כבר כמה שעות מנסה את כל האפשרויות ולא מצליח. עכשיו אני כותב מסלקום אבל עדיין לא מאושר! מה לעשות?
נייעס! אני כבר כמה שעות מנסה את כל האפשרויות ולא מצליח. עכשיו אני כותב מסלקום אבל עדיין לא מאושר! מה לעשות?
י ירושלמי 77 New member 24/3/04 #11 נייעס! תודה על הכל! מה שלומך חוץ מזה? לא שומעים ממך, כבר בין הזמנים...
מ מיכושMichush New member 24/3/04 #14 אולי יש טעות במספר של מוקד ההודעות של אורנג (בהגדרות הודעה), ואפי` קרה לי שבמקום פלוס 972 וכו`, נרשם כוכבית 972. בכל מקרה תנסה לברר עם נציג אורנג, בשביל זה הם מקבלים משכורת!
אולי יש טעות במספר של מוקד ההודעות של אורנג (בהגדרות הודעה), ואפי` קרה לי שבמקום פלוס 972 וכו`, נרשם כוכבית 972. בכל מקרה תנסה לברר עם נציג אורנג, בשביל זה הם מקבלים משכורת!