ערב טוב

12אניהיא

New member
ערב טוב

בשבוע הבא (יום שישי) אני חוגגת יום נישואין (10 שנים) אני רוצה להפתיע את בעלי במשו מיוחד אבל המצב הכלכלי היום לא מאפשר הוצאות גדולות ומיותרות... יש למישו כאן רעיון

מירבלי

New member
מה עם ארוחת ערב רומנטית ומיוחדת

לשניכם שאת תכיני? אם תרמי מתכונים נשמח לעזור

השאלה היא כמה כן את רוצה להוציא

עשור זה ב'מת חג. הייתי ממליצה על הוצאה לא בשמיים.... ספא ...! יופ פינוק . לקחת חופש מהעבודה (תארגני לו את זה את) להזמין מס'ג +ארוחת בוקר . לחזור לארוחת ערב עם הילדים...כשעוגה יפה מחכה לכם! תבלו.

../images/Emo88.gifלדעתי

בשנה הבאה צריך לחסוך... לא בעשור . כפי שכתבה יצר יום פינוק זה מקסים. עליך לברר האים בצימרים בתקופה הזו של חורף ובלי חגים, יכול לבוא בחשבון בלוי לבד אתם ועצמכם.

../images/Emo127.gif צודקת!

עשור זה חשוב. צימרים בצפון אפשר למצוא במחירים שפויים (הכל יחסי, אני יודעת), וזו חוויה מדהימה. האיש שלי ואני נסענו לפני שנה בערך לרמות, ישוב מקסים מעל הכינרת. לקום בבוקר ולראות את הכינרת פרושה לרגלייך - אין יותר יפה מזה. תנסי לארגן לכם סופ"ש, את והוא לבד, בפנים אח בוערת ובחוץ גשם זלעפות...............הכי כיף שבעולם! (מניסיון) ובכל מקרה - המון המון מזל"ט ועד 120!!!

מירבלי

New member
אני חולקת על שתיכן ../images/Emo4.gif

למי שאין כסף ומצבו הכלכלי קשה לא יכול לקפוץ מעל הפופיק ורק בגלל יום הולדת של עשור אי אפשר להוציא אוכל מפה של ילדים כדי לחגוג יום הולדת מקסימום אולי שנה הבאה מצבם ישתפר ואז יחגגו בגדול כך אני בכל אופן הייתי עושה וכך גם ממליצה לא צריך להוציא עיניים לפעמים ניתן לחגוג באינטימיות ורוגע ולהנות מאוד

../images/Emo12.gif אני חושבת שלא ממש הבנת

את הכוונה (שלי, בכל אופן): צימר בצפון ניתן למצוא ללילה אחד במחיר שפוי לחלוטין (ושוב, כמו שכתבתי - הכל יחסי). לקפוץ מעל הפופיק? להוציא עיניים למישהו? התכוונתי לבילוי זוגי ואינטימי יחד, למי בדיוק יצאו העיניים מזה? אין לי שום כוונה להוציא לילדים שלה את האוכל מהפה! אם לזו הכוונה אז כמובן שתישאר בבית ותחגוג בצורה אחרת או שתחכה לשנה הבאה. היא פנתה לפורום כדי למצוא משהו זול לחגוג איתו, אני לא חושבת שאין בכוונתה להוציא כסף כלל, אלא להוציא את המינימום האפשרי. (אם לא היתה יכולה להוציא אפילו שקל, היא לא היתה מבקשת מאיתנו רעיונות, את לא חושבת?)

מה דעתך אולי ללכת למסעדת דגים

ככה ביפו חפשי משהו רומנטי ככה לא יקר , זה אפשרי? כי זה מאד רומנטי בעניי.

jessy19

New member
פיקניק

את יכולה במידה והמזג אוויר יהיה נוח, להכין ארוחה זוגית רומנטית ולצאת לפיקניק בטבע.

12אניהיא

New member
המון תודה על התגובות אבל...

בעלי עוסק בתחום המוזיקה ושישישבת שלו עמוסים, כך שצימר בצפון לא בא בחשבון ולא בגלל המצב הכלכלי שהוא לא הכי הכי אצל כולנו כיום. מה גם שאין ליזמן להפתיע אותו ביום שישי בארוחה במיסעדה וכמובן לא יום פינוק באיזה ספא (שהיה מתאים לי מאוד). הצעות למשו ביתי יותר יתקבלו בברכה. תודה

r66

New member
מצפה הימים - חבל"Z

אבל יקר, אז לא בא בחשבון. מה דעתך על סידור שולחן לשניים, עמעום אורות, נרות ומקלוני עשן ארומטיים (קטורת)
יין איכותי וארוחה שווה
אפשרות - להזמין מס' חברים הכי הכי קרובים ולבנות איזה שהיא תוכנית אומנותי (למשל, קריוקי) עד השעות הקטנות של הלילה.

למעלה