ערב טוב

iritustush

New member
ערב טוב

מסקרן אותי לדעת אם מישהו מבאי הפורום שמע על מעברים קסומים והשתתף במפגש שלהם. ואם כן, מעניין אותי לדעת מה היא תגובתו. ואיך זה , ואם בכלל זה השפיע עליו.

למה???

New member
כן.

השתתפתי במפגש מעבירים קסומים פעם אחת. היה לי חום והייתי קצת מטושטשת אז קצת קשה לי לומר איך זה השפיע עליי... אבל נאמרו דברים שגרמו לי לחשוב ולהתנסות אח"כ בכל מיני דברים (אולי גם בהשפעת התרגילים בעצם). וגם היה כיף לתרגל.

iritustush

New member
כי נתקלתי באתר שלהם,

וזה נשמע מעניין ושווה התנסות. זה השפיע עלייך אחרי המפגש? בצורה חיובית? ואם כן, למה לא המשכת?

למה???

New member
באיזה אתר? יכול להיות שזה אותו

מורה שהעביר לי את השיעור... ש:זה השפיע עלייך אחרי המפגש? ת:מממ... לא זוכרת מה היה מיד אחרי המפגש, אה, בעצם... הרגשתי נורא עייפה אבל לא ידעתי אם זה בגלל החום והיום המלא אימונים שהיה לי או בגלל התירגול עצמו (עוד כמה אנשים העירו שזה עייף אותם נורא וגם המדריך אמר שזה קורה בהתחלה...). לטווח הארוך זה השפיע עליי. גם מבחינת הרעיונות שעלו בשיעור והתרגילים שמותאמים לרעיונות שגרמו לי לנוע אחרת ולחשוב אחרת (לטווח ארוך) ואולי יש עוד דברים ששכחתי. בצורה חיובית? כן! ואם כן, למה לא המשכת? מממ... אני גם עובדת, גם לומדת(ב2 מקומות), גם לומדת קונג פו,גם קצת יוגה... החלטתי שזה יותר מדיי בשבילי כרגע וגם אני לא יודעת עד כמה זה התאים לי
היה כיף אבל... לא יודעת. אני מציע לך פשוט להתנסות! יהיה מפגש מעברים קסומים בקרוב (הינה הפרטים) <כתוב על כך בפורום "דרך הלוחמים" בהודעתו של yom) בהצלחה

iritustush

New member
תודה על התשובה המפורטת,

וכן... אני אנסה. פשוט רציתי לדעת , אם באמת התרגילים האלה מחוללים כזה שינוי מדהים כמו שכתוב באתר. כי, אם כן... הרי שזה המרפא לכל הבעיות.

iritustush

New member
אני מעוניינת פשוט להחזיר לי את

האנרגיה האישית שאבדה לי במשך השנים. אני רוצה למצוא לי שקט ושלווה ולמצוא את יעודי האמיתי בחיים שנשארו לי.

אני מתכוונת לקישור שרשמה

"למה???" בהודעה שלה. היא נתנה קישור מפורום שנמצא גם בקטגוריית רוחניות בתפוז. לא השתתפתי במפגש שלהם.

iritustush

New member
את הזכרת .... פורום שכן,

ואני לא מבינה לאיזה פורום את מתכוונת.

למעלה