ערב טוב !!

סיטרא

New member
ערב טוב !!

ערב טוב.. מה העניינים ? התערבתי עם זאב שאני אכניס הודעה בפורום. אז הנה לכם. תהנו.

סיטרא

New member
אמממם...

יגעתי את מוחי הקודח וההוזה לא אחת בסוגיה סבוכה זו.. התוצאה הברוכה לא איחרה לבוא. למשל: הידעת ש'גויבה' מתחרזת עם.. עם.. בעצם זו המילה היחידה בשפה העברית שלא מתחרזת עם כלום. תבדקי. זהו.

almog4

New member
ובעניין החרוז:

הנה חמשיר לצורך ההמחשה. חווה והגוייבה במסיבה: החמשיר . אתמול הוזמנו עם חברותנו לגן לחגוג במסיבת פירות הבוסתן. בכניסה הבחנו מיד בתָמוּז ובידיה משקה אלכוהול עם תפוז. בשמלת מחשופים הגיעה גם חנה אך, אבוי, מעדה על קליפה של בננה. ישבנו עם שָגִית, מיכָל וגם מִירָה ושתינו קוקטייל תפוחים עם קצת בירה. מוסיקה רועשת, עשן, ואורות של נֶאוֹן קסמו גם לאלברט, משכו גם את לֵאוֹן. בצפיפות ההמון, לא רחוק מֵהַבָּר, רוקדים / מתנשקים אביעד ועִנְבָּר. ורק בכניסה, בין פרחי מרגנית, עומדת בחושך דמות קטנה ביישנית. מי היא הדמות, המרכיבה משקפיים? האם זאת היא חוה מתיכון גבעתיים? ואם תשאלו למה מתביישת היא - חווה, התשובה היא: כי אין לה חרוז לְגוּיָבָה

כל כך חמוד, עד שהזכיר לי...

יושב לי כל יום על אותו כסא נח. יש לי זמן אני לא ממהר יש לי רותי ואסתר ונעה לאה באה מסרט אחר. לאה זו חגיגה לעיניים בלי בושה ובלי חלק עליון וכשלאה נכנסת למים, הכל תלוי בסיכת בטחון. לאה, לאה, לאה תסתכלו עליה כל אחד יודע לאה לאה אני הייתי ראשון. פוסעת לאט מציגה את רגליה מזיזה רק את מה שחשוב פה בחוף שמה הולך לפניה בלעדיה הים לא רטוב. לאה לאה לאה לה זה לא נוגע כל מה שניסיתי לא פוגע, אני עליה גנוב. אני גנוב עליה תסתכלו עליה כל מה שניסיתי לא פוגע אני עליה גנוב. יושב לי כל יום על אותו כסא נח יש יפות, יש יפות עוד יותר יש את רותי ואסתר ונעה רק ללאה אני לא חסר (לאה, דורי בן זאב)

goosh

New member
גוייבה-חלווה, זה בעברית?

סברא ושתילא, ביסלי במבה..

almog4

New member
והרי מבזק חדשות לאוהבי החיות

והרי מבזק חדשות לאוהבי החיות (
---
---
---
) שתכננו לנסוע בשנה הבאה למדינות האיחוד האירופי, עם הכלב, או עם החתול או עם החָמוּס: מעכשיו - יש צורך בדרכון גם למיצי החתולה, ולאבנר החמוס
פרטים כאן
דני

../images/Emo32.gif חתולים

אלמוג או פיה או שאר אוהבי חתולים איך אני יכול לזהות אם החתולה עייפה-רוצה לישון?

almog4

New member
אצל חתולים זה קל:

אם החתולה רוצה לישון, היא פשוט תעזוב אותך ותלך לישון במקום שנוח לה. חתולים (להבדיל מכלבים) מתחשבים קודם כל בצרכים של עצמם, בצורה אגואיסטית בריאה.
-
דני

זה אני יודע, וזה הצרה שלי

חתולה שלי היא חתולה רחוב, אבל לאחרונה פתחתי הבית בשבילה, מאכילה בבית, מתסובב, בעיקר מתחמם קצת מהקוררר השורר בניו יורק, אבל כשאני רוצה לישון, אז אני הוציא אותה החוצה, בגלל ביתי לא מכינה, לחתולה, (ארגז חול- דבק על חוטי חשמל-טלפון וכדומה) אז לילה אחד השבוע היא מכינה אותה לישון בביתי, הייתי צריך לעשות פעלות כמובן בדרך יפה להוציא אותה החוצה, אז שאלתי אולי יש איזה דרך להרגיש-לראות שהגיע מים עד נפש חן חן על התשובה מהירה, מה אתה ער בשעות הבוקר ?

Le Fay

New member
אוקיי, שכחתי, הייתי צריכה

להתחיל מזה כשרק אמרת "חתול" בפעם הראשונה: חתולים הם יצורים מתוקים ויפהפיים ומאד-מאד לא מתחשבים. השיעור המצויין שהם מלמדים אותנו, זה שאנחנו חייבים ללמוד לשמור על האינטרסים שלנו בעצמנו או שידרכו עלינו (כפשוטו, עם כמה תוספות מכאיבות). בדיוק על זה אני מכירה להם תודה בל-תשוער (ולעוד מישו שלא ננקוב בשמו). כלומר, כשחתול מפריע לך אתה חייב להגן על זכויותיך בתקיפות ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים: כשאתה רוצה שהוא יצא אתה נוטל אותו בידך, רצוי הרחק מציפורניו, מטיל אותו אל מעבר לדלת וסוגר אותה. אם זה לא מתאים לו, הוא יחפש בעלבית אחר; אם הוא יכול לחיות עם זה - הוא יחזור. אותו הדבר כשאתה רוצה לסלק אותו מהכורסא שאתה רגיל לישב בה, שכן אני שמה תשע לאחת שזה בדיוק איפה שהקרציה יבחר לרבוץ: לא חשוב אם הוא ער או ישן או נאחז בריפוד בציפורניו כאילו חייו תלויים בזה, שולפים אותו מן הכורסא ויושבים. אם אתה מוכן, אתה מניח לו לרבות על ברכיך, אבל אם אתה בדיוק מקליד תגובה לדער משכיל בפורום - גם זה לא... ככה זה. תתאמן: זו הכנה מ-צ-ו-י-י-נ-ת לגידול ילדים!

Le Fay

New member
לרבוץ, לרבוץ, לא "לרבות".

זו היתה פליטת פה פרוידיאנית... אבל על זה בשיעור הבא. אופס - וגם אם הוא ישן דוקא על החולצות הלבנות שקיפלת הרגע מהכביסה מותר להעיף אותו משם, במיוחד אם הוא לא לבן. נ.ב. אני כמובן לא מוציאה את החתולה שלי לשומקום בלילה, לימדתי אותה לא להשתטח לי בדיוק על הראש, אתה לא רוצה לדעת איך, ואם אני מבקשת ממש-ממש יפה היא לפעמים מוכנה לנמנם על כפות הרגליים שלי (כמו בקבוק חם אבל הרבה יותר שעיר). עכשיו אני מוכרחה לסיים כי היא רוצה את הכסא שלה ואת המקלדת. סליחה. להתראות אחר כך (אם היא תיתן לי).

דיייקא רוצה לדעת פיה

איך לימדת אותה לא להשתטח לך בדיוק על הראש ? לאחרונה אני קלטתי שאני מבלה עם החתולה שעות על שעות, במוצאי שבת העבר ביליתי עם החתולה עד שש בבוקר - שיא בשבילי,

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif זה כבר שיעור למתקדמים

כאלה שכבר הצילו המון גורי חתולים בחיים שלהם ומרגישים שיש להם זכויות.
יפה לראות אותם זזים, נכון? כמו נמרים קטנים. והכי כייף לתת להם צעצועים - כדור פינג פונג, נעל עם שרוכים או סליל חוטים - ולראות אותם משחקים בזה שעות-על-שעות. החתולה שמבקרת אצלך נראית כמו גורה קטנה או כמו חתולה בוגרת?

למעלה