ערב טוב...

ב א ר י

New member
ערב טוב...

שלום לכולם. מה המצב היום? קצת שקט נהיה בזמן האחרון כאן בפורום... משהו יפה שמצאתי... באותו הרגע, באותה השנייה, המבט הניצוץ שמבטל כל מה שהכרתי והאמנתי, הרגש החזק שחוויתי, אהבה שאולי אמורה להיות,או שלא האם אפשר שלא תהיה, למרות המכשולים הרבים, וכנגד כל הסיכויים האהבה מנצחת, אולי אני חי בעולם האגדות, אך אני יודע, שאם זה הגורל שהפגיש בינינו, את מרגישה בדיוק כמוני, זו אהבה של עיניים בלבד, של עיניים עצומות. הגעגועים אינם פוסקים, רק מחכה לרגע שנהיה מחובקים, שנדבר אהבה, שנביט לכוכבים, שנחרוט בליבנו את אלו הימים, שתדעי שאני פה תמיד בשבילך, והכי חשוב שאני אוהב אותך. בארי

ערב נפלא גם לך ..

ערב נפלא מלא אהבה ... והדברים שכתבת עכשיו ... מספרים לי סיפור די מוכר .. @}-}--- שרון

blue love

New member
ערב טוב בארי..

שקט... תקשיב טוב טוב ...אתה שומע?...אתה מרגיש את האוירה המחשמלת באויר? אתה שומע עכשיו את רחש גלי האהבה שיש בפורום?.. פקח עיניים אחי...תראה שהפורום מלא אהבה.. לילה טוב איש blue

ב א ר י

New member
אכן אני מקשיב לכל רגש ולכל מילה....

אני מקווה גם שהפורום יישאר כך,רק חבל שיש הודעות שאני צריך שיימחקו כל יום ביומו. אכן האהבה שורה בפורום הזה והכל בזכות כל הכותבים כאן. תודה לכולכם. בארי

בארי מתוקי יש לי בעיה

קודם כל שלום לך. תגיד, מה אני אמורה לעשות, יש לי מישהו, בערך כזה, אם אפשר לאמר התחלה. אני אוהבת להגיב כאן כפי שאתה רואה, הוא אומר שזה לפעמים עובר את הגבול, כי אנשים יכולים להבין אותי לא נכון, אני לעצמי אומרת שאני כותבת ללא גבולות אם מישהו יחשמל אותי וירטואלית זה מה יש. וגם כשהוא גולש זה להיפך אני אומרת לו שהוא מתקרב יותר מידי לנפשות. נכון דיבילי כל העניין הזה? כל אחד כמובן גולש במקום שלו, בלי שאדע היכן, רק כאשר הוא ``בחברתי הוא קורא ואז מעיר``. נכון דיבילי הקנאה הזו? האמת שיש משהו, ייתכן מאוד ועלולה לצמוח אהבה וירטואלית מכיון שהקשר בינינו עצמו הוא ממש בחיתוליו, אבל אני דוגלת בחייה ותן לחיות מה שיהיה יהיה. אוף קישקשתי יותר מידי. מקוה שלא הסתבכת. יונית

ולי תמיהה מעצם הבעייה !!

היי יונית, את רוצה לומר לי שביחסייך עם חבר בתחילת דרך,בחיתולים,יעני,אתם נפגשים ומעבירים את הביחד שלכם בגלישה באינטרנט ?????!!!!!!! את גולשת והאו מעיר או להיפך??!!! ניראה לי שהקשר הזה התחיל ברגל שמאל,מכיוון שאני בפגישותיי ממלא אותן בתוכן אחר ויותר רומנטי !! מעז יצא מתוק ,בכל מקרה--לפחות עכשיו אני יודע שאינני מלך המכורים,בטח לא המלכה !! ואת? :cool:

ארבלללל

הזיונים שלי והרומנטיקה שלי כאחת יכולה להיות בבוקר ובצהריים לא חייבת להיות בערב. אני לא מכורה בכלל מי שמכור מבין שנינו זה אתה. ביי

למעלה