ערב טוב

ערב טוב

האם יש לכם רעיון למיסכה שתוריד את החשמל הסטטי מהשיער? יש לי שיער ארוך והוא כל הזמן נראה מבולגן כי יש שיערות קופצות "מחושמלות" כאלה. תודה.

סתיו מם

New member
אני אשלח את דנה לענות לך../images/Emo13.gif

היא מומחית בעניינים האלה

ODana

New member
הנה אני../images/Emo23.gif

אני משתמשת בקרם לחות לשיא של crema - הוא גם נעים, גם עושה לי טוב לשיער וגם האריזה שלו מוצאת חן בעיניי
. ניסית להשתמש בלחות לשיער? לפעמים זה ממש עוזר

p r u d e n s

New member
גם לי יש בעיית שיער!!!../images/Emo5.gif

השיער שלי כזה בעייתי!!! גרררררר אני כועסת עליו ואני ברוגז איתו וגם הוא ברוגז איתי! אז אני מנסה לפייס אותו כל יום בשמפו פינוק לשיער יבש אבל הוא לא מסכים לא משנה כמה אני מתחנפת אליו! הוא נוקם בי והוא כזה חום מגעיל עם תלתלים יבשים ומגעילים שבכלל לא כיף לגעת בהם...שיער עם ליפה מגעילההה אני חייבת עזרה דחוף! איך אני אגרום לו להשלים איתי?

ODana

New member
פרו המדהימה../images/Emo23.gif

אני נורא אוהבת שיער מתולתל
, והכי אני אוהבת שקושרים סרט צבעוני עבה כזה, שהשיער בורח ממנו למעלה. אני אנסה למצוא תמונה מתאימה, ולשים פה
. בכל מקרה, בשביל זה צריך שיער לא ארוך מדי (נגיד עד כהתפיים). יש מצב?

p r u d e n s

New member
אוף אוף אוף

התסרוקות היחידות שאני יכולה לעשות עם השיער שלי במצב טוב הן: קוקו חצי קוקו פזור עם קרם לחות בנדיבות. אולי לחברה שלי זוהר התסרוקת שהצעת מתאימה, יש לה תלתלים קופצניים כאלה, שיער מדהים |מזיל ריר|.

דנה אני צריכה את עזרתך!!!!!

השיער שלי מתנפח אחרי מקלחת הוא דק מאוד ואחרי מקלחת הוא נהייה מפחיד!!
ואמרו לי שהשיער שלי נראה מוזנח מה עושים בשביל לטפח אותו?

כן..

שהוא מתייבש הוא מתנפח והוא נראה מוזנח.... אולי זה בגלל הקרמים שאני מורחת עליו?! מה עושים?

missy j

New member
גם לי יש את אותה בעיה../images/Emo68.gif

מצאתי שיטה ממש טובה - במקום לקנות קרם לחות לשיער שעולה עוד כסף, אני משתמשת בקרם לחות הרגיל לידיים
אפילו כזה פושטי עושה את העבודה. הטריק הוא לשים קצת קרם על הידיים, לשפשף, ואז למרוח (מעט!) על השיער. לא יותר מדי כי אז זה יוצא שומני. עדיף לשים מעט ואז מקסימום להוסיף. כדאי למרוח בעיקר בקצוות, כי זה מקור הבעיה...

סתיו מם

New member
בלונדיני מקלות....../images/Emo68.gif

לי דווקא יש שיער חלק חלק חלק חלק וזה ממש ממש מעצבן, הוא תמיד נראה אותו הדבר והוא דקיק כזה. הייתי רוצה שיער מתנפח, והכי הייתי רוצה בקבוקים מהממים עד אמצע הגב

p r u d e n s

New member
../images/Emo46.gif

מעצבנת מעצבנת מעצבנת! רוצה לקום בבוקר עם כל השיער בורח מהקוקו והליפה הנוראה והשיער היבש והמקורזל שאת צריכה לאלף במשך חצי שעה ואז הוא כועס עליך וברוגז איתך?! אנשים לא יודעים להעריך מה יש להם, ג'יז

ואפרופו פנטזיות... ../images/Emo121.gif

הייתי שמחה למרוט לכולכן את הראש עם פינצטה, חבורת תרנגולות נבערות. "שלום? הגעתי לסלון ענת?" "כן, ילדה. עכשיו תעצמי עינים, ואל תדאגי. הכל יהיה בסדר..." "לאאאאאאאאאאאא..." "כן!!!!!!!!!!!" (מתוך "שיחות סלון")

למעלה