ערב טוב!!!

ערב טוב!!!

אני מוכנה! כן, בהחלט! לבשתי את שמלת קורי העכביש הסגלגלה שלי ענדתי קוקיות אדומות על המשושים ואני מוכנה לערב שממתין לי - ערב חגיגי בעבודה גררררר אתם זוכרים את הפעם ההיא שלקח לי שעות להגיע?! היום סביר להניח שייקח לי ימים להגיע למרות או אולי בשל העובדה שציירו לי מפה
שיהיה לכם ערב נחמד. מבטיחה לספר חוויות כשאשוב. רק טוב!!!

טומי*

New member
ערב טוב!......../images/Emo42.gif

כמה תמונות מהערב הים הסוער, והשקיעה להנאתכן/ם

אני יושבת בשקט טומי,

לא מפריעה לך שוב להראות תמונות, אשב בשקט להנות מהשקיעה היפה שראיתי עד כה. ערב טוב לך ולכולםםםם

אפשר כבר להגיד לילה טוב?!

למה גחליליתוששש? איזה עבודה היא זותי שגוזלת אותך מכאן לכמה ימים? אולי אגיש ולט"מ ואגיד שאת נחוצה כאן,? מה את אומרת?

רינה 30

New member
למה אף אחד לא עדכן אותי

שקיים פורום כזה נחמד? היכן הייתי יותר משנה הסתובבתי בכל רחבי הנט' לא מצאתי פורום יפה כל כך ובטעות נכנסתי לכאן אני כאן לתמיד!!

חחחח רינהה את מזכירה לי

שגם אני נכנסתי לכאן בטעות אפילו לא ידעתי איך נכנסתי לתיקוות. אבל ראיתי אז את הקפיצות של גחלילית ואת המיץ צוף ואת הפופכוכב שהיא מגישה לכולם, אז התפרצתי לה כאן באמצע המשפט חחחחחחחחח ומאז אני כבר לא עושה טעויות כבר הכנסתי את התקוות למועדפים ויודעת בידיוק איך להגיע

רינההההההההההה

יששששששששששששששששששששששש!!!!! שמחה לשמוע שאת כאן אתנו. וככה הם הדברים כנראה שבזמן מסויים כוכבי הדרך סימנו לך את השביל והגעת עד אלינו. שמחים שאת כאן. רק טוב!!!

פנינושקהההההההההה

הנה אני כאן שבתי מהאירוע שהשתתפתי בו. נו נו כמובן אבל כמובן שלא מצאתי את המקום שום מפה ושום תדרוך כלום!!! רק חוליית יתושי הנילוס חילצה אותי והביאה אותי בשלום
לשמחתי כי רבה לא פיספסתי הרבה מהאיחור המרשים שעשיתי !!! והאירוע??? אמממממממ משעמםםםםםםםם אוייייי ריבונה של איגואנה דלוחת המראה
אבל הדרך הביתה הייתה מהירה וקלה. עכשיו אני הולכת לעלות על ערסלי כדי לנוח מעט רק טוב!!!

יודע ש...

New member
גחלוליתי...

אכפת לך להסביר לי מי היא איגואנה דלוחת המראה? חההההההההההההההההההההההההההההה איך היא נראית?

יודעלההההההההההה

נו באמת דווקא אתה מבין כולם צריך לדעת מי זו איגואנה דלוחת המראה לא? נה נייי נהה נההה נהה ובשל השכחה הזו אני שולחת לך את תמונתי היקרה מפז
רק טוב!!!

רינה 30

New member
מה יש לי לומר לך

מתוקה שלי!! שיהיה לך ערב מקסים לך ולכל הצווה מהעבודה. מאחר ורק בדקה זו קראתי את ההודעה כמו שנאמר "טוב מאוחר מאשר בכלל לא" שולחת לך רכב מיוחד שיחזיר אותך אלנו בריאה ושלמה.

למעלה