ערב טוב

rozgil

New member
לצערי לא כול כך.........

קודם כול חזדתי לפורום......לאחר שהמחשב היה בתיקון(300 ש"ח)+התקנה של ווינדוס+צורב+מדפסת+עוד תוכנות(200 ש"ח)+מיקלדת חדשה(160 ש"ח)........... ולא ישנתי כול הלילה......ומציאת גופתו של אילן רמון ז"ל.........ופאול בנאום באו"ם על מילחמה בקרוב.........-ופוליטיקה(איזו מין מדינה!!!) אז לכולם .....-לילה טוב וחלומות נעימים!!!!!!!

rozgil

New member
יש לי שאלה....-ברשותכם!!!

מה הכוונה שמצאו חלקים מגופתו של אילן רמון ז"ל ......-הכוונה ל"רוב" הגופה ........-או רק "לסת" של הפה????(הכוונה לחלק קטן של הגופה???)

Silveron

New member
תגובה לשאלה שלך

אני מאמין שזה חלקים קטנים מהגופה כי לא הגיוני שחלקים גדולים מהגופה ישארו שלמים אחרי ההתפוצצות בחלל, הנחיתה שהייתה במהירות עצומה וההתנגשות בכדור הארץ. אולי מצאו יד או משהו, או הרבה חלקים קטנים מפוזרים... אני לא אוהב להתעמק בזה וגם התקשורת לא אז כנראה שלא נדע בדיוק...

Silveron

New member
כן... למרבה הצער כבר היה ידוע

שאילן רמון נהרג באסון. כמה שזה מצמרר. אני מאמין שהמשפחה שלו תתנחם בעובדה שהם יוכלו לקבור את גופתו. שלא נדע עוד צער. בוש לא רוצה שיסתכלו על הטעויות שלו ומעביר את תשומת הלב של האנשים מהמקרה של קולומביה למלחמה בעיראק. לדעתי כל הסיפור על המלחמה עם עיראק עכשיו זה תרגיל של בוש. אני לא מאמין שתהיה מלחמה כי אם בוש היה רוצה הוא היה מתחיל אותה מזמן. בסה"כ הוא רוצה מלחמה בסאדאם יותר ממה שהוא רוצה מלחמה בעיראק. שיהיה לכם לילה טוב

צח זה אתה נכון? אני שמח לראות ../images/Emo13.gif

אותך פה!
הפורום הזה הוא משפחה
אני מקווה שתהנה גם פה

ברק 188

New member
אני לא הדעה זו.

אסון קולומביה בהחלט אסון וכולנו כואבים אותו,נושא העירקי היה עוד הרבה לפני השיגור והיה זהה במצבו היום גם והטיסה היתה מגיעה לסיום מוצלח אין שום קשר בינהם,פשוט יש לנו מזל שהיום יש נשיא אמרקאי נחוש להלחם בטרור(וכולנו יודעים מהם הסיבות האמתיות שהביאו אותו לכך),יש למגר אחת ולתמיד את הגורמים המאימים לשלום העולם ואחת כמה וכמה החשיבות לנו שהרי האיום העירקי מופנה גם נגד מדינת ישראל, ועדיף לפעול שעה אחת לפני,מדקה אחרי .

Silveron

New member
ברק הייתי מסכים איתך

אם לעיראק לא היה נשק גרעיני, אבל אם יש להם אז הכל נראה אחרת... ברור שצריך מלחמה בעיראק, אבל אם לעיראק יש נשק גרעיני זה יכול להיות מסוכן מידי... במיוחד לנו.

למעלה