ערב טוב...

feelin^lost

New member
ערב טוב...

ערב טוב לכולם...אני הולכת למסע קניות עם אמא (זה היא גררה אותי אני לא רציתי!!) כי יש מחר אירוע משפחתי ואין לי מה ללבוש... =-) וביום שני אני יוצאת לטיול שנתי ככה שלא יצא לי להיות כאן עד יום שישי הבא (לא הפסד גדול...) אוהבת ואתגעגע...גיתית (כבר לא שי...) קבלו חמשיר סבל מאכל כסכין מאכלת בגלל שתיקתה שלא הופרה כי בפני העזרה נעלה הדלת וביללה לא נשמעת, יללה מרירה צעקה ללא קול הוידוי הנורא ``גם לי זה קרה...גם לי זה קרה...``

גיתית היקרה

החמשיר שלך עשה לי צמרמורת.....כל כך אמיתי וכואב. כולי תיקווה שהדלת נפתחה לקבלת העזרה. לפעמים היללה היא כל כך כואבת...אבל איש לא שומע. וחבל. כי צריך שישמעו. אוהבת אותך ותמיד כאן בשבילך שלך מאיה נ.ב. שיהיה לך טיול מהנה וכייפי.

גיתית!!

גם לי יש טיול שנתי... אני לא יודעת מתי.. אבל זה יהי בקרוב... כך שיהיו להם ימי חופש ממני (סוף סוף) לא ייסבלו אותי.. אז אני אוהבת אותך מאוד, מקווה שנהינת... המממממממממממממווווווווווווווווווווווווווווווווווווטציה

t@gel

New member
היי גיתית

מקווה שנהנית במסע השופינג אחרי הכל, גם אם אין חשק... תמיד כייף בסופו של עיניין לערוך קניות... תודה שהיה לך כייף.. חייכי חומד... והכי חשוב... תעשי חיים בטיול... אני רוצה חויות ותמונות אוהבת המון תגי

למעלה