ערב טוב!

Sparker

New member
ערב טוב!

OT2 כבר בעיצומו למרות שהיום דווקא אין הרבה מתח... Sפארקר מנסה חזק חזק ללמוד... הצלחה מועטה עד כה...
+[אייקון קבר בחפירה] יוס?? ליביק?? אתם פה?

Sparker

New member
היי לילכי...

מה חדש בישראל?? איך הלך הרוח לקראת הבחירות?? מתי את חוזרת אלינו?

lilach de

New member
אתה באמת רוצה לדעת???

חחחח חשבתי כך! באפריל אשובה חזרה. באפריל, בעזרת השם!!

lilach de

New member
לגי.בי דרך די.אי. :))))))))))

אבל כמו שיוסיוס אומר, הכל חולף רק הצ´ופר נשאר -עד עכשיו לא הבנתי את זה, אבל זה נמשע לי מתאים לנסיבות, אז שיהיה-

lilach de

New member
אמרתי בעזרת השם, מותק, בעזרת השם

הכל עוד יסתדר ויבוא על מקומו, השבח לאל! (את שמה לב שאני כבר יותר מדי זמן בישראל, לא?)

והשיר היה על העגורים...

כמה שנים כבר לא הייתי בעמק... וככפרה על הטעות, הנה הפתעה: על הגדר קפץ אנקור אנקור קטן אנקור אפור קפץ ניתר קפץ ונעלם

Sparker

New member
[אייקון של Sפארקר מוריד את הכובע]

הציבור מטומטם, אבל היום הוא הוכיח שלא לגמרי... העיפו את טוני "רועדת לי הלסת" סנטוס, והשאירו את ז´ואן טנה הנהדר... [אייקון של Sפארקר ממשיך לטעון שרק במקרה הוא הדליק את הטלויזיה והוא לא באמת צופה קבוע של OT] לדעתי זה רקורד מדהים - מיליון וחצי איש התקשרו להצביע... (ליביק??????!!!!!! איפה את?)

ליביק

New member
ספאררררררקי ../images/Emo65.gif

יו, יו, יו, יו, יו. איזה שאגות שמחה באחת וחצי בלילה. איזה כיף. ז´ואן המתוק נשאר! טרילילי טרלהלה. אושר גדול, אין ספק. עכשיו רק צריך לראות מי השלושה שיזכו בשבוע הבא (ברור לך שאתה מצביע בשמי לבת, נכון?) אני מהמרת על מנואל קרסקו, בת והוגו. מצד שני, גם הייתי בטוחה שמכבי ת"א תנצח במלגה, אז אני זה לא דוגמא לשום דבר

Sparker

New member
נעשה מעניין...

טוני היה בטוח לשלישייה אבל עכשיו... המקום השלישי פתוח - הוגו/ז´ואן, וגם יש סיכוי לאיינואה כי הבאסקים ייתמכו בה... (זה מה שקרה בכל הנומינסיונס שלה) בכלל, לאחי יש תאוריה שרוב הנומינדוס (אם לא כולם) הם כאלה ששרו עם איינואה...
טוב לראות אותך פה, What took you so long...

ליביק

New member
ממש האלמנה השחורה ../images/Emo8.gif

אמא שלי נורא אוהבת אותה, ובאמת יש לה קול מדהים. אבל נו, אני מעדיפה את בת וראש המטאטא שלה. ועוד שאלה, כי לא הבנתי כנראה כלום: השלושה שיעשו את הדיסקים, הם אלה שגם ייסעו לאירוויזיון? בישראל, אגב, בוחרים ביום ראשון הבא את השיר שייסע לאירוויזיון. בטח שמעתם מי הולך לשיר אותו: ליאור נרקיס ~אייקון של שקית הקאה~ ואיפה הוא ואיפה החבר´ה מ-OT.

Sparker

New member
זה הולך ככה...

לשלושה הראשונים יש חוזה הקלטות מובטח (שנה שעברה כל ה-16 קיבלו). בפיים אקדמי בכלל מבטיחם להם חוזה של מיליון ליברות ושנה בדירת פאר או משהו כזה... שלושתם יקבלו שיר והקהל יבחר את השיר שהוא הכי אוהב בשביל הארוויזיון... מי שייסע איתו זה כבר החלטה של הזמר/מורים/כוראוגרפ... הלסת של טוהי והפרצופים של איינואה עושים לי רע!!! (דרך אגב, משדרים אצלך עכשיו את הצ´אט??) טוני היה יותר מאוכזב מהעובדה שלא הייתה לו שום הפתעה מאשר מההדחה... שנה שעברה האחרון שהודח (הודחה... זו היא נוריה פרגו ממלגה...) קיבלה אוטו... ראיתי בעיניים שלו (על הפה אני לא מסתכל) שהוא מחכה להפתעה... שביזות! [אייקון של Sפארקר שמח לאיד] אגב2 - שלושה אנדלוסים מתוך הששה של הגמר... שנה שעברה ארבעה מתוך השבעה האחרונים... מעניין...

ליביק

New member
מושו מושו ../images/Emo187.gif

ככה מדברים באנדלוסיה, לא?
האמת היא שהגעתי למסקנה שהחבר´ה משנה שעברה היו הרבה יותר טובים מאלו של השנה. הם ידעו גם לזוז על הבמה ולרקוד, בניגוד לאנדלוסים שתקועים כמו שקדייה פורחת באמצע. חוצמזה, בשנה שעברה נוצרה מין חבורה תומכת שכזאת, והשנה הם רק עסוקים בלתקוע סכינים ולרכל. לא יודעת, תקראו לי נוסטלגית, אבל פעם היה הרבה יותר כיף. משדרים אצלנו עכשיו את הצ´אט (לא שאני מבינה משהו), אבל מחר אני כבר אראה קטעים נבחרים (אל תשאלו, יש אצלנו בבית ארכיון קלטות של OT). ואתה? כבר סיכמנו שאתה מרשע לא קטן, אה?
אותך לטוני!

Sparker

New member
מרשע??

יכול להיות...
את רואה את שני האנדלוסים רוקדים שם בצ´אט?? לא מת על זה... אבל אין מה לומר... מוזיקה זה בדם של האנדלוסים... (איפה יוס איפה??) ומושו אומרים החבר´ה מהפואבלוס או מהואלבה/קדיס/סבייה... לא אצלי...

Sparker

New member
כרגע...

הם קיבלו SMS מגרמניה... יאללה!! שבוע הבא את שולחת!!!!! אם לא אני חוסם אותך
... ב-ט-ו-ח יעלו את ההודעה שלך בלייב...

../images/Emo3.gifלאור נרקיס המלך!!!

מי זה בכלל? אף פעם לא שמעתי עליו.. בכלל, כל האורוויזיון הזה מציג אמנים (עלק..) ברמה מאד גבוהה..

למעלה