עם הניק החדש..ואל תדאגי בצ´ט יש כל מיני מוזרים...אנחנו צ´וטטנו כל שבוע שעבר והיו כל מיני מוזרים שפנו אלינו...אז מה מתעלמים...זה לא בגלל השם או הניק...פשוט מחפשים תשומת... מה נשמע באיטליה הערב ?
חושבת לנסוע מחר לחנות היהודית בגלזגו ולקנות קצת דברים טעימים לימי הסגריר האלו שנפלו עלינו... חוצמזה סופרת את כל מכשירי החשמל שעשו שביתה בימים האחרונים...המחשב השואב והיום חדש חדש המייבש החליט שהוא לא מייבש יותר
הכלבים רוצים לטייל ןהקטנה שיש לה אוזניים ממש ממש ארוכות תכף עפה לי עם הרוח שבחוץ איך אצלכם ? איך עבר היום ? מה שלום מיצי ?
גם פה מצפים לשמש...כבר לא קפוא כמו לפני שבוע...ואני מתגעגעת לשלג . אם פריז יפה אז לא ראיתם כלום כשהיא מכוסת שלג! בליX את האוזניים של הקטנה אפשר לקשור-לא? שלא תתעופף עם הרוח... ובכלל אם תעשי לה פירסינג יש סיכוי שהאוזניים יתנגדו טוב יותר לרוח. ניראה שהמכשירים מנסים לרמוז לך שהם יוצאים לפנסיה מוקדמת...
אולי אפשר לדמות את זה קצת לקריביים.. אין הרבה רום וגם לא חם כל כך. לרקוד בכל מקום גם זה לא.. אבל מין עולם פתוח.. אני יכול לפתוח את המשושים ולגעת בהרים שבלילה. מזכיר קצת את סיני. ושם אצלכם?
רוחני הערב, הבית תכף עף עם הרוח...מאז שעברו הטמפ´ מתחת לאפס ועלו ל 10 צלסיוס לא הפסיק לרדת גשם...ענני סגריר נפתחו עלינו ורוח שחבל על הזמן מנשבת... אי אפשר לפתוח חלון כי הכל נטרק... מחפשת קצת שמש בימים האחרונים... בליקסי