ערב טוב...

Sparker

New member
ערב טוב...

גשם שוטף ליווה אותי למכוניתי בדיוק ביום בו חניתי יותר רחוק מאי פעם...ואין טעם לציין שמעיל לא היה ברשותי... אבל יום שני הוא יום אופרסיון טריאונפו (במדינות אחרות נקרא פיים, פיים אקדמי, ת´י אקדמי וכו´) והמתח גואה... הבנתי שבישראל רבים התמכרו לתכנית דרך הערוץ הספרדי הבינלאומי TVE... בכל מקרה, ערב טוב פיב"א!! מישהו בעד קפה??

yosense

New member
איך זה גשם שם ולא פה?

האופרסיון מאס דרמטי היום - הטלביזור בשידור זורם . . . המתח המתח.. אני לא זוכר את השמות של המשתתפים.. יש לי איזה בלוק אני חושב. בעניין השתייה , אני הולך על בירה. אני בטוח שזה יתאים לאלו בלונגיטודים האלה. דרך אגב רציתי לשאול ..אתה יודע להכנס לינט אם אתה רוצה?

yosense

New member
קפה זה היה בהתחלת התוכנית

שעד עכשיו עוד לא ניגמרה.. ספרד - ערוץ 1 אופרסיון טריומפו - עוד נשב לקפה
כשיגמרו השירים

Sparker

New member
זו ריאליטי שוו...

על בסיס האח הגדול (מעיפים אנשים לאט לאט) אבל ברמה די גבוהה... סוגרים 16 חבר´ה באקדמיה ומלמדים אותם לשיר ולפרש שירים וכו´ – מצלמות בכל הבניין אל לא בחדרים!! פעם בשבוע הם עושים גלה (הופעה) ושרים... יש שופטים שבוחרים, גם המורים, וגם הם בוחרים ביניהם. כל שבוע יש שני מועמדים כשאחד מהם עף. בספרד יש לתוכנית ערוץ מיוחד של 24 שעות... השלושה הזוכים מקבלים חוזה הקלטות (שנה שעברה קיבלו כל ה16) ומתוכם נבחר אחד שמייצג את ספרד בארוויזיון... עד כאן??

forglemmigej

New member
גם בדנמרק

יש כזו תכנית עם שם מפוצץ popstarחחחחחח... מי שנבחר לפני שנה הוא בעל קול לא רע, אבל תואם כל זמרי היורופופ המתקתקים והממוסחרים בשקל. עכשו התחילו עוד עונה של תחרות ושוב רואים כל מיני תואמות שאקירה או משהו בסגנון וזה חבל כי חלק מהמתמודדים יש להם קול חבל"ז .

Sparker

New member
פופסטרס זה משהו אחר

יש פה גם תוכנית בשם הזה... ניסיתי להבהיר שאופרסיון זו תוכנית ברמה יותר גבוהה מהריאליטי שווז הרגילות... זו מוזיקה איכותית יותר, והם גם חבר´ה שכותבים לעצמם...

Sparker

New member
אני בשוק אני בהלם...

איזו שנה מאכזבת... מעיפים לי את כל המועדפים... מאז מאי, אנריקה, טסה... ועכשיו העיפו לי את ז´ואן...
אין צדק!!!

yosense

New member
הם העיפו את רב הזמרים/רות

הטובים באמת שהיו שם..נדמה לי שמשהו רקוב באופרסיון ...

blixgirl

New member
אותה תוכנית ב -ביביסי../images/Emo168.gif

בשם Fame Academy בסוף נבחר אחד וקיבל חוזה הקלטות בשווי מליון פאונד,דירת פנטהאוז לשנה בלונדון,טיסה לחופשה בארה"ב בקונקורד... הבחור שנבחר היה סקוטי מפייזלי שליד גלזגו... אתר האינטרנט של הסדרה עדיין קיים : http://www.bbc.co.uk/fameacademy
בליקסי

Sparker

New member
אחי...

שכרגע הגיע מלונדון, מלכלך על אופרסיון טריאונפו וטוען שאין כמו הפיים אקדמי... אבל נו טוב... הרי, על טעם וריח... לא מתווכחים.

למעלה