ערב טוב

david si

New member
ערב טוב

אני חדש בפורום ואנירוצה להגיד שזה אחלה פורום אני התחלתי לילמוד איקידו ושוטוקאן רציתי לישאול אתכם איזה אימונים עצמיים אפשר לעשות כדי לחזק כל מני דברים כמו זריזות טימינג אגרוף חזק וחו" בתודה מראש

דבר ראשון, שאל את המורים שלך!

אין מי שמכיר את הדרך בה הם מלמדים יותר טוב מהם. כל מורה מעריך השקעה, וכל מורה טוב ידע להנחות אותך לגבי אימונים בבית בצורה המתאימה ביותר לשיטה שהוא מלמד מצד אחד, וליכולות המיוחדות שלך מצד שני. דבר שני, לדעתי, דע להפריד בין אימוני השוטוקאן לאימוני האייקידו; אלה שתי שיטות נפרדות, ולפחות ברמה הבסיסית (כלומר שלוש-ארבע שנים) שונות מאוד; מה שנכון באחת לא יהיה נכון בשניה. אבל זו רק דעתי.

WhiteBear

New member
נעים מאד - לגבי תירגול עצמי

כמו שתיראה בשירשור "פניני הפורום", התשובה המקובלת היא: תשאל את המורה. זו תשובה כל כך טובה, כי אתה לומד שיטות שהם מספיק מלאות שסיפרו תשובות לשאלות האלה. ולהסביר על גבי הפורום ביצוע תנועות זה
... אני מאחל לך לימודים פוריים, וברוך הבא לפורום
, טל.

isaacl

New member
ואני מציע

כמורה לאייקידו, לבוא לאימונים, להתמיד הרבה שנים. חשוב על עשר שנים לפני שתוכל לסמוך על תובנות כלשהם, היה סבלני. כולנו חשבנו על אימונים בבית, על הרבה מוטיבציה מתפרצת, אבל אני גם מכיר על המון ברברת שלא החזיקה מעמד יותר משנה. התמדה תבטיח הצלחה יותר מעודף הורמונים. יצחק

david si

New member
שוב תודה איכן אתה מלמד בארץ

אני לומד עם מורה פרטי בי-ם וזה סוג של איקידו חופשי כל מני תרגים

isaacl

New member
יש כמה וכמה מורים טובים

בירושלים. דניאל וחבריו בבית אומנויות הלחימה במלחה, שוקי בדרך בית לחם, חיים נוי, המלמד סידו קאן בהר הצופים (אם הם לא עברו) ועוד. אני מלמד בגבעה הצרפתית, איקיקי, על פי הסגנון של קוביישי. יצחק ליפשיץ

למעלה