ערב טוב..

angel151

New member
../images/Emo99.gifאהבתי התמונה מאוד..

ערב טוב ניקולי.. מה שלומך הערב? יש חדש עם מקומות עבודה?? אני גם מחפשת בשבילך. כבר כמה מנויים כאלה שלנו במקצת מאיזור הוד השרון, וכדומה שלחתי בפקס דרישה לדעת האם זקוקים לפקידה, קלדנית או משהוא בתחום שלך.. אני חושבת שהבנתי על איזה תחום את הולכת.. את יודעת לפעמים קשרים זה מאוד עוזר.. מה יכול להיות.. צריך לנסות,באמת לעשות מאמצים.. אגב אני מנסה להעיף את התמונה שלי מהפרדס הזה .. כי יש תמונות שאני כל כך אוהבת כאן.. אז מקווה שזה יצליח לי.. ומה חוץ?? אני חייבת עוד לנקות את הבית כן בשעה זו.. אין ברירה, לרדת עם הכלב שלי,הילדים הלכו בזה הרגע לאבא שלהם.. את יודעת חל בהם קצת שינוי.. פתאום נדבי רצה ללכת רק עם טומי לאבא שלו כי הוא לא רצה ללכת לבד.. וטומי הכין לי בעזרת החונכת תכשיטים, וקופסת אביזרים לתכשיטים.. כל כך התרגשתי.. האמיני לי זה כל כך כייף היה לראות אהבה כזו פתאום ממנו הוא רצה להשאר איתי אמרתי לא טומי אני רוצה שתשאר איתי ואז נדבי אמר לו טומי בוא איתי אני לא רוצה ללכת לבד.. אז טומי אמר אימא מחר את כאן תיהיא לי עוד פעם.. חבקתי אותו חזק חזק חזק אמרתי לו תמיד יש לך מקום כאן לידי וגם לך נדבי מחר אני שוב כאן עוד יותר מוקדם . אני תמיד כאן בשבילכם .. ניקולי אתם כל כך עוזרים לי אני מודה לכם.

angel151

New member
אתה שאלת למה התגרשתם?

אז קודם כל עד שהחלטתי לקח לי שנים.. החלטתי להתגרש בגלל : בו נתחיל מזה שלא אהבתי אותו בכלל!! היה לי רע איתו. אלימות מילולית טיפוס מדכא משפיל אלים.. סתם הרגשתי כמו איזה בובה לידו ללא כל חיוניות או חשיבות אצלו בחיים.

Dark Muse

New member
ועוד שאלונת...

או קיי אני מניח שהוא לא היה ככה לפני החתונה זה נכון?? מה לדעתך גרם ל"הורדת המסכה"? מה יכול לגרום למישהו פתאום אחרי חתונה להיות חרא של בן אדם ואם הוא חרא מתחילה אז למה בכלל התחתנתם...?

angel151

New member
../images/Emo22.gifתראה לפני החתונה גם היתה אלימות

אלה שאם תקרא את המכתב שלי כאן בפורום שהיה אז תבין שבעצם מלחתחילה לא אהבתי אותו והייתי עיוורת . אהבה עיוורת .. כאשר אימי אמרה לי ענת הוא לא בשבילך אמרתי לה תעזבי אים תתערבי לי בחיים אני לא אדבר איתך ולא יאכל ולא כלום.. אין כאן שום הורדת מסכה כי הוא כזה ולא יחסתי למצבים שונים נקודות חשובות , אמרתי הוא ישתנה בטח ,פשוט הייתי בעולם שלי .. קשה לי עכשיו להסביר בכמה מילים.. טעות חיי טעות חיי אבל אין מה לעשות עכשיו צריך להסתכל קדימה.

angel151

New member
../images/Emo127.gifכן כי הייתי נשואה באזרחי באנגליה

טגם הוא רצה להתגרש שיחק לי אותה החזק .. האגו הגבוה.. היום הוא מצטער מוות על כך..

Dark Muse

New member
יש האומרים.....

שאהבה זה גם נושא פיסי כלומר המוח עצמו מתאהב... (משתחררים הורמנים כל שהם ופועלים באופן שונה בעקבות כך וכו וכו) וכמו כל מחלה זה עובר!! אז כנראה שזה עבר עכשיו השאלה איך זוג חיי 40 שנה? זה אומנם עובר אחרי זמן קצר אבל אם נהנים אחד עם השני אז עדין כיף להיות אחד עם השני וככה זוגות בעצם קיימים (ואם אין את הכיף הזה פשוט מתגרשים) וחפיף אני אומר!! כמה שאני שרוט אני מספיק חכם להגיד שאת עוד צעירה ואת עוד צריכה לחיות את החייים מחדש בסבבה!!! תהני!

angel151

New member
../images/Emo20.gifחמוד זה הולך ככה :

קודם כל צריכים לבנות זוגיות .. לבנות קשר בכלל ברור שאחרי 40 שנה זה לא אותו דבר כי אנחנו כבר רגילים אחד לשני ויש שיגרת חיים וכוליי.. אבל זה כל הקסם.. כאשר אחד מעריך את השני וזה כמו 2 שהם 1 אתה מבין אותי אתה יורד לסוףדעתי ?? אוהבים מאוד אחד את השני שלא מסוגלים אחד בלי השני.. ויש הרבה דברים קטנים בחיים שיכולים לשמור את הפרפרים האלה .. כל זה תלוי עד כמה אתה מעוניין ומעריך את בן הזוג שלך. וזה אפשרי גם אחרי 50 שנה חמוד שלי.. הכל עיניין של רצון יכולים לצאת לטיולים יחד, לדבר על כל דבר, לפעמים לעשות איזה ערב רומנטי, להפתיע בלבוש רומנטי בלילות , והוו יש לי עוד הרבה רעיונות הכי חשוב זה להנות אחד מהשני ולא להשתעמם , לשמוע לצרכי השני כי החיים לא תמיד על וורדים.. אבל גם כשקשה צריך את הביחד הזה לעבור את הקשיים.וכאשר עוזרים אחד לשני ולא מזלזלים אחד ברצון של השני אז יש הפתעות.. מה אומר לך בוודאי אני אחיה את החיים מחדש ובגדול !!! שוב פעם לא רוצה לטעות !!!

Dark Muse

New member
חה חה רק מראה לי...

כמה אננני צריךךך מישהיייי חחחחח (כן שמתי לב שהרבה דברים עצובים מצחיקים אותי ואחרים) עצה לבודדים עוווושים כושר אם אין חברה (זה ממש כיף) בעזרת עצמי(השם?) עוד שנה אני אהיה מספיק חזק כדי להיות בטוח בעצמי במאה אחוז!!

Dark Muse

New member
אני זז לישון תודה על השיחה אנג´ל

וסוף סוף מישהו אומר את הכינוי שלי נכון מחר נדבר!! (כיף לדבר איתך את יכולה להיות אמא שלי)

למעלה