../images/Emo99.gifאהבתי התמונה מאוד..
ערב טוב ניקולי.. מה שלומך הערב? יש חדש עם מקומות עבודה?? אני גם מחפשת בשבילך. כבר כמה מנויים כאלה שלנו במקצת מאיזור הוד השרון, וכדומה שלחתי בפקס דרישה לדעת האם זקוקים לפקידה, קלדנית או משהוא בתחום שלך.. אני חושבת שהבנתי על איזה תחום את הולכת.. את יודעת לפעמים קשרים זה מאוד עוזר.. מה יכול להיות.. צריך לנסות,באמת לעשות מאמצים.. אגב אני מנסה להעיף את התמונה שלי מהפרדס הזה .. כי יש תמונות שאני כל כך אוהבת כאן.. אז מקווה שזה יצליח לי.. ומה חוץ?? אני חייבת עוד לנקות את הבית כן בשעה זו.. אין ברירה, לרדת עם הכלב שלי,הילדים הלכו בזה הרגע לאבא שלהם.. את יודעת חל בהם קצת שינוי.. פתאום נדבי רצה ללכת רק עם טומי לאבא שלו כי הוא לא רצה ללכת לבד.. וטומי הכין לי בעזרת החונכת תכשיטים, וקופסת אביזרים לתכשיטים.. כל כך התרגשתי.. האמיני לי זה כל כך כייף היה לראות אהבה כזו פתאום ממנו הוא רצה להשאר איתי אמרתי לא טומי אני רוצה שתשאר איתי ואז נדבי אמר לו טומי בוא איתי אני לא רוצה ללכת לבד.. אז טומי אמר אימא מחר את כאן תיהיא לי עוד פעם.. חבקתי אותו חזק חזק חזק אמרתי לו תמיד יש לך מקום כאן לידי וגם לך נדבי מחר אני שוב כאן עוד יותר מוקדם . אני תמיד כאן בשבילכם .. ניקולי אתם כל כך עוזרים לי אני מודה לכם.