ערב טוב

יובלבל

New member
ערב טוב

האם בחירה בשינוי אינה זהה לבחירה בש"ס ? הרי הם מיצגים קצה אחד ואתם אינכם שונים ומיצגים את הקצה השני . אני אדם חילוני אשר הצביע בשבילכם בפעם האחרונה אך מהרהר מאד להצביע לגבי הצבעה נוספת . למרות שגישתי היא חילונית והכפיה הדתית מאוסה עלי כבר הרבה שנים , אני חושב להצביע לקיצוניות כלשהיא היא טעות . אני מה שמכונה ´ הקול הצף ´ . מדוע לדעתך יש כן להצביע לכם . ( אנא חסוך ממני את המילה ´ איזון פוליטי ´ , אני מצביע מתוך אמונה ולא מתוך שיקול פוליטי ). בכבוד רב , יובל

meirkl

New member
נגד הקיצוניות

כאחד שמטיף נגד הקיצוניות אל תיגרר בעצמך לקיצוניות במסקנות. שינוי היא לא הקצה ההפוך של ש"ס ובטח שאין הצבעה לשינוי שווה להצבעה לש"ס. אנסה להיות סיסטמטי בתשובתי. בנושא הכפיה הדתית וסחטנות החרדית אני מאמין שהדברים ברורים ואינם דורשים הסברים. בתחום המדיני, ש"ס מתאימים דעתם לעמדת המפלגה השלטת, על מנת שיוכלו להצטרף לממשלה ולנצל את מקורות הכוח והכסף לתועלתם. לשינוי עמדה עצמאית וברורה. בתחום הכלכלי לש"ס עמדה אחת ברורה: לקבל כמה שיותר ולשלם כמה שפחות. לשינוי עמדה ברורה של כלכלה חופשית, של שיפור וחיזוק מעמד הביניים המהווה את עמוד השידרה עליו בנויה כל המערכת הכלכלית, להגיע לשוויון חובות וזכויות לכולם. בתחום השירות הצבאי וזכויות משרתי המילואים, ברור שיש הבדל שין ש"ס לשינוי, נכון? וכל זה רק על קצה המזלג. להזכירך, ש"ס היא מפלגה לא ציונית, שלא מזדהה עם סמלי מדינת ישראל (עמידה בצפירה ביום השואה, ביום הזיכרון ועוד) ואשר עקרונותיה מתאימים לחברות חשוכות. שינוי היא מפלגה נאורה, ישרה, שמתייחסת לאנשים כבני אנוש, ושעקרונותיה יתרמו רבות לקידום המדינה, אבל בתנאי שכוחה יבטיח שילובה בממשלה.

למעלה