ערב טוב..

dcrazy

New member
ערב טוב..

יש לי מחר מסיבונת קטנה משהו מצומצם עד 20 איש והתבקשתי בגלל שאני היחיד שמתעניין בנושא ברמנות וכו´ להיות אחרי על שתיה נחמדה.. :) אז הבקשה שלי ממכם חברי הפורום היא להמליץ לי על פונצ´ נחמד לא חזק מידי ולא מורכב מידי כי אנחנו רוצים לשתות בשביל להנות לא בשביל להשתכר... אז בבקשה מי שיש לו המלצה אני אשמח לקבל .... תודה :)

MEIMIS

New member
ותמיד תבוא שאלה אחרי השאלה...

פונץ´ קר או חם?? ולמה לא ללכת על קוקטיליי פונץ´????

dcrazy

New member
בעצם אפשר גם חם...

רק תיתן הצעה למשהו לא מסובך מידי ולא יקר מידי ותסביר גבבקשה גם כמה זמן לפני להכין את הכל ואיך בקיצור את כל התהליך בבקשה זה דיי דחוף!!

MEIMIS

New member
ב 5 וחצי אני אחזור.. ואז אני מקווה

שיהיה לי זמן לרשום... חבר´ה... בינתיים אתם תנו לו מתכונים...

MEIMIS

New member
טוב אז ככה... לדעתי כדאי לך ללכת

על פונצ´יי קוקטיילים.... שזה הרבה יותר נחמד... כמו הקאיפירינייה וגם לא יעלה לך הרבה כסף כ"כ... ניתן לך כמה קוקטיילים.. הראשון הוא סנגריה כוס מי סוכר (ביחס של 80% סוכר 20% מים) בקבוק יין סמוק או אדום צעיר (תלוי בתקציב) קוביות של פירות +בקבוק סודה או חצי בקבוק...(תלוי איזה חוזק אלכוהול אתה רוצה...

MEIMIS

New member
אישית אני ממליץ לך

על פונצ´יי קוקטיילים.... שזה הרבה יותר נחמד... כמו הקאיפירינייה וגם לא יעלה לך הרבה כסף כ"כ... ניתן לך כמה קוקטיילים.. הראשון הוא סנגריה כוס מי סוכר (ביחס של 80% סוכר 20% מים) בקבוק יין סמוק או אדום צעיר (תלוי בתקציב) קוביות של פירות +בקבוק סודה או חצי בקבוק...(תלוי איזה חוזק אלכוהול אתה רוצה... השני: egg nog punch... 5 חלבונים 2 כפות סוכר 5 חלמונים 1 כוסות קצפת כף סוכר מלאה 1/2 כוס ויסקי/ברנדי 1 כוס רום 2 כוס חלב קר קליפת לימון מגורדת קליפת תפוז מגורדת אגוז מוסקט טחון מקציפים לקצץ דליל את החלבונים והסוכר טורפים את החלמונים לקצף חזק בקערה אחרת ויוצקיםעליהם את החלבונים ומערבבים.. מניחים את הקצפת עם הסוכר הדק בקערה גדולה לפונץ´ ומוזגים תוך כדי בחישה מתמדת את תעורבת הביצים לתוך הקצפת. מוסיפים לאט את הויסקי/ברדי, את הרום והחלב הקר, תוך טריפה מתמדת בשלב זה מתעבה המשקה במידת מה והוא ימשיך להתעבות עם צינונו מפזרים עליו קליפות מגורדות של לימון ותפוז ואגוז מוסקט טחון. מקררים שעתיים או עד למחרת... ואחרון חביב (פונץ´ חם) 1 בקבוק יין אדום צעיר קוביות פירות חופן מקלות קינמון חופן גרעיני ציפורן 1/2 כוס ליקר (איזה שרוצים) 1/2 כוס סוכר את כל זה שמים בסיר ונותנים לזה לרתוח... אחרי הרתיחה מוסיפים כוס ברנדי.. :)

dcrazy

New member
תודה רבה ....

עזרת לי מאוד... ודרך אגב איזה ספר אני יקנה או ישיג אותו גם!! :)

MEIMIS

New member
זה הספר של ברטנדר

הביצפר שלי לברמנים אגב כל השמורות זכויות לגדי אבקסיס(כותב הספר ומנהל הביצפר)

dcrazy

New member
יופי ...

זאת אומרת שיהיה לי אותו בקרוב כי אני הולך לקורס בברטנדר עוד כמה חודשיים!! ודרך אגב אני מכיר את "סנגיריה" אחרת ליטר של סודה בקבוק יין אדום יבש 2 אונצ´ ברנדי 8 אונצ´ מיץ תפוזים 4 אונצ´ מיץ לימון 4\1 כוס סוכר או כפית תלוי מה זה cup שתי חתיכות תפוז שתי חתיכות לימון

למעלה