ערב טוב

עגנון

New member
ערב טוב

לכל המגיעים למפגש הפורום, תהנו. אני, לצערי לא אוכל להגיע.

נו,

אני כבר רוצה לראות את צימי חוזרת שיכורה, עם גרי בידיים ומרצה לי על כמות הכיף שהם עשו שם
איפה? איפה המדבקות?!

zimes

New member
איזה שיכורה? מרוב ין אני הולכת...

ל ש ר ש ר

zimes

New member
יין. יין, כמובן.

מרוב פחד מחיזר היוד, השמטתי אחת מיותרת.

vegan

New member
לנגמלים מאלכוהול ומבירה טובורג

פורום תרבות ללא בירה טובורג (אבל עם הרבה מהבירה ירושלים ואוצרה התרבותי שלא יסולא בפז - אג´ואים, לורדים, קונולולו וכנופיית החומוס).

vegan

New member
מרוב בירה, המחשב שלי השתכר,

איבד את הדרך והגיע לפורום תרבות ביקום המקביל. כנראה שמדובר בקישור שנשאר מהפורמט הישן שמישהו שמר אצלו במחשב מלפני השינוי. קיבלתי אותו בפורום אחר בתפוז. ניתן בקלות לבצע זאת גם עבור פורומים אחרים. הסתכלו מה מספר הפורום המופיע בסוף כתובת הפורום (372 בפורום זה) ושנו בהתאם את המספר בפורום המקביל. האמת שאני מעדיף את הבירה על פני הפרסומות הקופצניות שמשתלטות על המחשב, מאטות אותו ומסתירות את האתר.

hillelg

New member
לילה טוב אנשים!

הגעתי הביתה מהפגישה המסעירה... היה כיף. ד"ש לכולכם!

גנגי

New member
היה אחלה,

ונורא שמחתי לפגוש שוב את אלה שהיכרתי, ושמחתי לראות אחרים שהכרתי רק בשם-המקלדת שלהם עד אמש. ורק דעו לכם מה הפסדתם, אתם שעזבתם מוקדם בתירוצים-מתירוצים שונים: אחרי שרובכם הלכתם שלי הושיבה אותנו לשמוע את.... נו, מי? נכון, שתי נקודות למי שקפץ ראשון - את ע.כלף, ואת י. בשן. (כמה לא-צפוי, נכון?) נו? אתם מקנחים את הדמעות בממחטה או במוס שוקולד? שלי, המון תודות לך. היה ערב מקסים! אני מתה על הבית שלך, האנשים שהזמנת היו נורא נחמדים (איפה הכרת את כולם?) ורק משאלה אחת לא התגשמה לי - ציפיתי שיהיה ערב גדוש במוזיקה ברזילאית, ומשום-מה לא נוצל מלאי הדיסקים האדיר שלך. לא נורא, אבוא אישית לעשות השלמות.

shellyland

New member
מה בשן וכלף? אסי וגורי

כל הסיבה לנדידה ההמונית לחדר השינה (אההמ...) היתה על מנת לשמוע את אסי וגורי בלהיטםה אלמותי "חן", שכאילו נכתב על פי הביוגרפיה שלי ("שלום יגאל, ראיתי אותך בפסטיגל וגם בנמל...") ובקשר לכלף - מי שהיה ב"תמול שלשום" יכל לחזות בפלא בכבודו ובעצמו. אמנם לא שר, אבל גם כשהוא מדבר הוא לא רע.

shellyland

New member
../images/Emo57.gif ושימותו כל הקנאים!

אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם כאלה חברים.

אבל היה ערב גדוש במוזיקה ברזילאית !

ברקע, בשקט בשקט, ניגן כל הזמן דיסק של השירים הנפלאים של קרלוס אנטוניו ז´ובים, וזו המוסיקה הבראזילאית שאני הכי אוהב

shellyland

New member
בדיוק כשחשבתי

שאני לא יכולה לאהוב אותך יותר ממה שאני כבר אוהבת, אתה בא ואומר כזה דבר. נו באמת, שוש. ואחר כך כולם רוצים לדעת מה הסוד שלך.

גנגי

New member
כנראה

צריך לדעת איפה לשבת... וחוצמזה, לאור ווליומה המצמרר של המוזיקה שהיתה במקום שממנו הגעתי (חתונה, רבותיי), פלא שלא שמעתי כלום?

פלפל.

New member
תודה שלי

על שחיכית עם מרתון יגאל בשן עד אחרי שנלך
סתם, סתם. נהניתי, למרות שהחמצתי את מלך הבשן.

nutmeg

New member
תודה לשלי

על הארוח -- מאוד נהנתי לפגוש ולהפגש. כמובן תודה לפלפל על ההסעה ועל כך שלא נרדם בדרך חזרה למרות שאני ניקרתי חופשי. בעוד דקה אני יוצאת לעבודה -- עם עיין שמאל שממאנת להפתח ועיין ימין קופצת מחוסר שינה אבל היה שווה !!

למעלה