ערב טוב
מ מוטי חוף מציצים New member 14/10/12 #3 וויש לכל מאן דבעי. את מוטי האשכנזי חנון מדליקות אך ורק בחורות שחומות ממוצא מזרחי..מרוקאיות,תמניות וכו. בלונדות עינים כחול/ירוק לאאאאאאאא בבית ספרינו. הבנת מה הבנת לא הבנת................. =/
וויש לכל מאן דבעי. את מוטי האשכנזי חנון מדליקות אך ורק בחורות שחומות ממוצא מזרחי..מרוקאיות,תמניות וכו. בלונדות עינים כחול/ירוק לאאאאאאאא בבית ספרינו. הבנת מה הבנת לא הבנת................. =/
W wish2 New member 14/10/12 #4 הבנתי שאתה רומז שאני לא אירופאית תיזהר שאני לא אעלה אותך על הפליה מתקנת.
מ מוטי חוף מציצים New member 14/10/12 #5 את אמרת בפירוש לא רמז שדולפינים מדליקים אותי...תזהרי שלא תעלי לי ת-סעיף =) לכל מען דבעי..זאת אמירה מפורשת ולא רמז לא קשור אליך בכלל..מי דבר עליך בכלל זוהי הצהרה מפורשת על טמעי בנשים..ותא לא. כללללללל תפוז מכירים את זה מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן =)
את אמרת בפירוש לא רמז שדולפינים מדליקים אותי...תזהרי שלא תעלי לי ת-סעיף =) לכל מען דבעי..זאת אמירה מפורשת ולא רמז לא קשור אליך בכלל..מי דבר עליך בכלל זוהי הצהרה מפורשת על טמעי בנשים..ותא לא. כללללללל תפוז מכירים את זה מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן =)
W wish2 New member 14/10/12 #7 או קיי.טעיתי. דולפינות מדליקות אותך ולא דולפינים. ואל תשתולל עליי. אני אשסה בך את סימור. נשיקות. ותביא לי שיר.
או קיי.טעיתי. דולפינות מדליקות אותך ולא דולפינים. ואל תשתולל עליי. אני אשסה בך את סימור. נשיקות. ותביא לי שיר.
מ מוטי חוף מציצים New member 15/10/12 #8 אם את תימניה מזרחית שחומה ועונה במקרה לשם דולפין (-אחלה רעיון לשם יפה.. חשבתם על זה פעם.) ואת פנויה. את יכולה להשאיר טלפון ב =) .אם את אירופאית בלונדה וכו. תשארי אצל אמא שלך =) ונשיקות אל. אוכל 10 סימורים לארוחת בוקר קטן עלי. מין הדא סימור ? בכלל רוצה שיר טייב וואללה אישי מעליש. http://www.youtube.com/watch?v=ntHVZdIZ7Vk
אם את תימניה מזרחית שחומה ועונה במקרה לשם דולפין (-אחלה רעיון לשם יפה.. חשבתם על זה פעם.) ואת פנויה. את יכולה להשאיר טלפון ב =) .אם את אירופאית בלונדה וכו. תשארי אצל אמא שלך =) ונשיקות אל. אוכל 10 סימורים לארוחת בוקר קטן עלי. מין הדא סימור ? בכלל רוצה שיר טייב וואללה אישי מעליש. http://www.youtube.com/watch?v=ntHVZdIZ7Vk
מ מוטי חוף מציצים New member 15/10/12 #10 אז תקראי מה רשמתי בהוראות תשארי אצל אמא. =/ בכייף את אחלה בחורה מאגניבה ראש טוב.. וויש