ערב טוב

סקיו

New member
ערב טוב

שלום,
אני בן 34 ואב די טרי לתינוק מקסים בן 9 חודשים.בוא נאמר שלא ישנתי היטב כבר 9 חודשים.הילד קם הרבה בלילות לינוק מאימו,אני מ הסתם מתעורר מהבכי וחוזר לישון ככה באיזור 4 פעמים בלילה.אני מותש ללא ספק.לאחרונה החלו להופיע לי רעידות בתוך הראש,מן רעידות כאלו לא מוסברות.לא מדוב בשום כאב ראש אבל אי נוחות שמשהו בפנים מרעיד לי את הראש.

הלכתי לנומרולוג כי אני ממש מודאג והוא הפנה אותי לבדיקת אי אי גי.הבדיקה תודה לאל יצאה בסדר גמור.
העניין שמפחיד אותי שבלילות האחרונים ממש לפני הכניסה להירדמות הכללי הגוף פתאום קופץ וככה עד שהגוף מתעייף ואז נרדם.

כולי מודאג,לאשתי כבר קדחתי במוח שאני מפחד שיש לי משהו בראש.הנוירולוג אמר שכנראה מדובר בחסך שינה.מישהו יכול קצת לשוך אור על הנושא?

באופן כללי אני אדם בריא ברוך השם,ורק הלחצים בראש מטרידים אותי מאד.מה עושים?

ילדים - זה שמחה! ילדים - זה ברכה!

(הבן של גיסתי שר "ילדים זה טרחה"
)

בלי להתייחס לרעידות שלך (כי אני לא רופאה) אני יכולה להגיד לך מהזווית ההורית שמעתה ועד שהוא יעזוב את הבית (ואולי גם אחרי) - ויתרת רשמית על השינה.
אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה ישנתי לילה שלם בעשר שנים האחרונות.
אני מתעוררת וקמה לבדוק שהכל בסדר, שהם מכוסים, שלא ברח פיפי, שלא נשפכו מים במיטה, שלא חם להם, שלא קר להם, שהם לא חולמים חלום רע ו... הבנת את הרעיון..
שינה זה חלום רחוק והחיים זה אירוע מטושטש, בלי שום תרופות..

אז סביר להניח שהנוירולוג (כתבת נומרולוג, אבל אני מניחה שלא לזה התכוונת) יודע מה הוא אומר, אבל במקומך הייתי הולכת לקבל דעה נוספת מרופא אחר וגם מתייעצת עם רופאים אלטרנטיביים.

גוטה נאכט!

ברוך הבא
וסליחה על האיחור

איזה כיף!
אתה אבא!
לתינוק.
ממש מרגש!

וכן, אם אתה לא ישן כבר הרבה זמן ואתה מותש - זה כבר אומר שאתה באמת במצב של חוסר שינה, אבל .. מצד שני, אני לא ממש רואה את הסיבה לרעידות בראש כנובעות מחוסר שינה.
מה שכן, יכול להיות שהן נובעות ממתח.
גם הקפיצות של הגוף יכולות להיות תוצאה של מתח (סטרס) אבל... גם יכול להיות שיש לך מחסור בויטמין בי, או באבץ ומגנזיום.
החוסרם האלה גורמים לכל התופעות שדיברת עליהן, ו.. עתים המחסור הזה מתעצם כשאתה במצבי לחץ או אי שינה.
הייתי ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה, לספר לו במה מדובר, לבקש לעשות בדיקות דם מקיפות גם של ויטמינים, ולראות אחר-כך מה כדאי לעשות.
אל תוותר בשלב הזה, כי צריך לבדוק קודם כל ולשלול את כל האפשרויות הפיזיות. אם זה לא משהו פיזיולוגי, אולי כדאי לבדוק אפשרויות ללמוד טכניקות של הרפיה וכדו.
אבל.. קודם כל לשלול אפשרות של משהו פיזיולגי.

אתה מוזמן מאוד להישאר כאן וגם לשתף אותנו בהמשך הבירור שלך.

בהצלחה!

למעלה