ערב טוב.

אתה בחור עקשן מילטון, אבל דע זה גם לטובתך

למה אתה צריך להיות אחראי לעתיד הזוגיות שלהם? מישהיא עוד עלולה לתבוע אותך שהרסת לה את המשפחה הפרנסה וכ"ו, תאמין לי מילטון הדר רגליך מדברים כאלו, הם כרגע זוג, הם חיו עד עכשיו חיים מלאים עם משפחה בית וילדים תן להם להחליט לבד מה הם עושים. תסתכל בעין בלתי משוחדת במה שכתבת בתחילת השירשור, "לכי תדעי" "ואל תאמיני בעצמך עד יום מותך" וכ"ו ותבין לבד למה התכוונתי, , נסה להתרכז בפיונט של דבריי ולא להתפס למיה פה ושם, הפוינט הוא תן להם להסתדר ביניהם וצא מהסיפור כמה שיותר מהר....

בקיצור - אין לך מקור

וסתם שיקרת כשכתבת שאמרתי את זה.

זה בסדר, זה לא מפתיע אותי, אבל חבל שאתה לא מסוגל להודות בכך במילים מפורשות.

אם תרצה לקבל עוד התייחסות, תיאלץ להגיב ישירות לשאלה.

אלו דברים שאתה כתבת לה

אני צריך להביא פירוש רש"י ותוספות לדברייך? הם ברורים כשמש, מה כוונתך "אל תאמיני בעצמך עד יום מותך"? למה התכוונה מילטון, בלי התפתלויות, למה היה חשוב לך להביא את השרשור הזה או האחר כל כך, מה רצית שהאשה הזאת תלמד משם?
ספר לנו מילטון בלי להתפתל, בלי טרחנות של אמרת פה אמרת שם. תסביר מה אתה מתכוון.
אתה רוצה לדחוף את אפך לזוגיות שלהם, זו בעייתך אל תגיד שלא הזהרתי אותך. כי הבחורה לא נראית לי פריירית בכלל...

יפה לך ליצור ניק מיוחד אני מילטוני

איזה כיף שיש את מילטון ואפשר לחבוט בו כל הזמן.

כמו שאתה בעצמך כתבת, לא משנה העובדות העיקר שחבטת בו, ובודאי שהתכוונת לטובתו.

סנדר - ממך ציפיתי לזהות את הסגנון

לא רואה צורך להתרגש. הבן אדם נחסם בשני הניקים הקודמים שלו משני הפורומים, ומתישהו יביא על עצמו חסימה גם בניק הזה.

אני נוטה להאמין שיש לו עוד ניק פעיל אחד כיום שאני מזהה, אבל לא יכול לחתום על זה.

בכל מקרה, תודה על האיכפתיות.

הבהרה. איני יודע מי הוא בעלך. אני מכיר אותו

הכרות וירטואלית גרידא. כלומר איני יודע את שמו ושם אמו. אני רק מכיר אותו מכאן. ואיך אני יודע שזה האדם? חוש הריח שלי לא נוהג להטעות אותי...

מושי2133

New member
ליבי עליך!

ואחזני פלצות בשומעי דבר זה איש באמונתו יחיה אבל לא יחיה על חשבון אמונה של האחר.

על כל פשעים תכסה האהבה

נשאר רק לברר, מהם פשעים, ומהי האהבה.

אני מקווה שעם הימים שחלפו עוצמת הכאב, הבלבול והרגש מצאו את מקומם, תצטרכי ללמוד לקבל גם אותם.
אני מבינה לליבך. ומבינה גם לליבו של בעלך.
הקושי והכאב הם קשים מנשוא ב"לבד", ומכבידים עוד יותר
בתחושת הבדידות, כמו שתארת, שאין לך עם מי לדבר על נושא זה בעולם.
צר לי לאמר לך, אך, לא כאן המקום שתקבלי תמיכה, על אף שבעלך כן נתמך כאן.
כדאי לך למצוא חברה/יועצת/ פסיכולוגית מישהי/ו שתוכלי לדבר על מה שאת חווה.

ממרומי ערמת השנים בהם הפכתי לבעלת ניסיון בענינים אלו, הייתי שמחה לתת לך תמיכה.
את בסדר. את בסדר גמור. לא עשית כל רע. מה שנעשה ויעשה אינו בשליטתך כלל.
היי חזקה.

BabyKeepSmiling

New member
המון הצלחה

באמת עצוב לשמוע עם מה את מתמודדת

כואב מאוד לראות את בעלך, אבי ילדייך, נוטש את דרכו, ובכך גם מפנה את מקומו הטבעי כמדריך, מנטור ומודל לחיקוי עבורך ועבור ילדייך.

יש לזה המון השלכות על כל תחומי החיים שלכם. החל מאחריות גדולה שנופלת על כתפייך ודילמות קשות כיצד להתמודד.
איך להתמודד מולו, איך להתמודד עם עצמך, איך להגן על הילדים מההשפעות העמוקות כל כך שעלולות להיות לשבר כזה על תפיסת העולם שלהם.

כל אותם תנחומי הבל שכתבו לך כאן לא יגנו עלייך מהקשיים והכאבים הכרוכים בתהליך, איש אינו יכול להדריך אותך בתהליך מורכב כל כך ואיש אינו יכול לערוב לשלומכם או להבטיח סוף טוב.
כל אותם הטפות מוסר שהגדילו והוסיפו אחרים, דברים בנוסח "את בכיינית, לבעלך קשה יותר" הם לא יותר מאטימות וקהות חושים של אנשים בעלי אינטיליגנציה רגשית מוגבלת או בעלי נכות נפשית כזו או אחרת.

שלא לדבר על אלה שעטו על המציאה כמוצאי שלל רב ומיד פתחו בשיווק ההתפקרות כשהם מציעים לך לדמיין את עצמך שמחה ומאושרת בחייך החילוניים העתידיים.

כל אלה, אינם יכולים או מעוניינים לעזור לך.
גם בקהילה שלך, על מעגליה הקרובים והרחוקים יותר, ככל הנראה לא תמצאי עזרה אמיתית, אלא רק אטימות אינטרסנטית דומה.

מה שיש לך זה אולי חברה/אחות אחת טובה באמת. זו שאת לא מתביישת לספר לה כלום...
יש לך את בעלך, שכנראה אוהב אותך וכנראה רוצה בטובתך ובטובת ילדייך.
וחשוב מכל יש לך את עצמך.

בכל משבר ישנה הזדמנות, וזו ההזדמנות שלך להעצמה אישית אמיתית.
כאן תוכלי להביא לידי ביטוי את האישה החזקה והנחושה שבתוכך, ובעזרת המון סבלנות ורגישות, לעבור את המשבר ולמצוא את הפתרונות הנכונים, שחלקם יהיו כואבים וחלקם יהיו קשים לביצוע, אבל אם לא תאבדי את קור הרוח שלך, תצאי חזקה יותר ואמיצה יותר.

שיהיה בהצלחה.

למעלה