ערב טוב

Hagay35

New member
ערב טוב

יצאתי לקרוא את הכתבה אילן שנהר פשוט חבל ,הוא לא בקשר עם השותפים הוא הכי מזוהה עם אילנס אבל כבר לא שם יותר,אך בית קפה חותם הקפה בסוקולוב ברמת השרון?

שמעתי שהוא מקדם אותו.
לדעתי וזה חבל אילנס רשת טובה שלדעתי חבל שהתרכזה רק בתל אביב ,היא הייתה צריכה להיכנס לכל קניון ודוכן ,מכל הרשתות וכו שיש זה הבית הקפה הכי כייפי לשבת עם בת זוג לא המוני מידי ולא קיטש,למרות שמחירי הקפה לא זולם שם אני זוכר את הקפה על בסיס חלב בקניון רמת אביב סוף הדרך מה שנקרא ששתיתי אז.

מה אתם אומרים על אילנס?

אילן שנהב מחר חצי מרשתו לפני כמה שנים

כאשר הרשת נקלעה לקשיים והכניס שותף עסקי מתחום הכדורגל שדרך ניהולו לא עלתה בקנה אחד עם חזונו והחליט לפרוש ולהשתחרר מהרשת שהקים.
לדעתי ולדעת רבים יש ירידה דרמטית מאוד באיכות השירות והמוצר שאילנס פעם כל כך הצטיינו בה וחבל מאוד!
אילן תעל את כל הידע שלו ואת האהבה שלו לקפה בחנות חדשה בשם חותם קפה ברמה"ש.

Hagay35

New member
היי דובי

מה שלומך?
ראיתי את הפייס של חותם קפה אם אהיה באיזור אקפוץ לשם ,נכון והוא ציין זאת בבחירת השותפים ומה גם שכוונתו לא הייתה נראה לי להיות כמו קפה קפה בכדי להתרחב ,ומה לעשות בכדי להצליח יותר וכו אתה צריך להיות עממי ובפריסה ארצית וכובכל קניון.

תראה אך נעלמה קפולסקי אפרופו וכו ,למרות שאני לא יושב ברשתות אבל כנראה שצריך גם מטבח בנוסף ואוכל בכדי שיהיה ערך מוסף יותר ,והרבה גם באים לאכול לא רק לשתות קפה.

אגיע אחרי החג חג שמח וכל טוב ידידי

למעלה