ערב טוב

ערב טוב

שרשור שלם נמחק מכיוון שהוא הגיע לפסים אישיים ולא לעניין זהו מרחב ציבורי כל אחד רשאי לכתוב את דעתו ולענות לגופו של עניין ולא להתעסק בגופו של אדם נא להשתדל שהכל יכתב בצורה תרבותית שמכבדת את הכותבים בפורום החופש בפורום ניתן עד גבול מסוים ונא לא לנצל זאת לרעה סופשבוע נפלא

חחחחחחחח....

זה לא הדבר היחידי שהסרת ומחקת. מחקת גם משהו שלא היה בו את כל הדברים שתיארת.....

ye44

New member
חבל

בדיוק הזמנתי
מזמן לא ראיתי התפרצויות זעם של נשים מתוסכלות הבדידות בקור הזה מוציאה אותן מדעתן
טופ הלכה ההצגה נעבור לדבלין

דווקא הייתה אחת שטענה

שהיא לא מתוסכלת והכל נפלא עד שאפשר לקלל ולאיים .... חשבתי שתבוא לחלק משהו להרגעה - תבוש לך - נרדמת בשמירה !!!

אכן כן

2 שרשורים נמחקו ואף כמה הודעות נוספות הערב הודעות ושרשורים שכל מטרתן להתסיס ולעורר פרובוקציות וכדומה ימחקו ללא אזהרה אין להעביר ביקורת על ניהול הפורום ומנהליו על גבי הפורום על פי תקנון תפוז אם יש למישהו ביקורת הוא מוזמן לעשות זאת בדרך המקובלת דרך פורום משוב וישירות להנהלת הפורומים שבת שלום

זה יכול להיות כמו שאת מציגה

אבל תקנון תפוז אינו עומד מעל לחובה אזרחית ולכן (לפחות בחלק מהמקרים) ה"ביקורת על ניהול הפורום" לא הייתה בקונטקס כזה אלא קריאה למי שאמצעים שביודו לפעול באזרחות טוב ונכונה ולעצור את התפשטות האלימות הכתובה (ולצורך זה כבר ציטטתי את החוק אבל גם את זה הורידו....).... וזה עוד דבר שכתבתי עליו בפוסטים ה"הזויים" וה"בלתי מובנים שלי" - על התגובה המאוחרת של המערכות והאנשים לאלימות, במיוחד כשמדובר באלימות של נשים.... לפחות מה שקרה בימים האחרונים לא מצריך אותי להוכיח כלום כי כולם ראו במו עינייהם כיצד תהליך כיצד נבנה ומה התגובה אליו .... שבת שלום גם לך !!!!

הידעת גם

שעל פי התקנון כל כותב בפורום זה או אחר נותן את הסכמתו לתפוז לחשוף ו/או להעביר את פרטיו וכל מידע, לרבות המידע האישי לגביו, במקרה שמפר הוראה הקבועה בתקנון? מניחה שמעטים יודעים זאת מכיון שלא קוראים את התקנון שאותו הם מאשרים כשפותחים ניק בתפוז. חבל גם שכותבים מנצלים את הבמה הזו למטרות וכוונות שתכננו מראש, נושא זה שהתגלה במקרה בעקבות האירועים של הימים האחרונים מטופל גם בהנהלת הפורומים ואני מנועה מלהרחיב על כך. מכיון שאתה לא כותב כאן תקופה ארוכה באופן אישי אתה לא באמת יודע לגבי הפרטים שהובאו בשרשור זה על ידי הכותבים עצמם לאורך תקופה ארוכה, ברוב השרשור לא היה כאן הוצאת דיבה או חשיפת פרטים כאלו או אחרים שהכותבים עצמם לא העידו על עצמם לאורך הזמן, כידוע לך גם, אנחנו המנהלים לא נמצאים כאן 24/7 כי בכל זאת יש לנו גם חיים מחוץ לאתר ואנחנו לא משמשים כשוטרים ומכווני תנועה, כשהדיון הגיע לפסים שלא היה אמור להגיע ומי מאיתנו ראה זאת, הוא נמחק ונשלחו אזהרות, כשהדבר לא עזר וההתנהלות המשיכה הוא נמחק שוב וכותבים נחסמו. מכיוון שהכתיבה כאן לא מנוטרת ולא נבדקת 24/7 היא שונה ממערכות אחרות. ועכשיו מאמינה שניתן להגיד כבר שבוע טוב

על אחת כמה וכמה

שיש לי את היתרון שאין לי שום דבר מהמידע המוקדם על איש מהאנשים כאן ואני יצאתי מזועזע לא מהמידע (שאין לי בו שום עניין לא ברמה הרכילותית ולא ברמה האישית) אלא מדברים שנכתבו שמבחינתי האישית הם ברמת אלימות מילולית. ואלימות היא אלימות היא אלימות ! היו דברים (שאני לא רוצה לחזור עליהם) שנכתבו בעברית פשוטה לחלוטין. נכון שאתם המנהלים לא נמצאים כאן כל הזמן, אבל לפחות לגבי חלק מהכתיבה ראו את הסימנים כבר קודם ואני אישית כבר הערתי עליהם בפומבי כבר קודם ..... לא מבין את ההערה שלך לגבי מה שאני כותב או לא כותב באופן אישי. בוודאי שלאור הסגנון של חלק מהאנשים אין לי רצון לחשוף אלמנטים אישיים מעבר לגבול מסויים שאותו אני קובע ואם יש לך טענה בהיבט זה כדאי לעשות בדק בית בפורום. בדבר אחד את כבר יכולה להיות בטוחה - שכל מה שאני כותב הוא אמיתי לחלוטין (ויש לו גם הוכחות במסמכים) ומה שקרה בימים האחרונים רק מוכיח בזמן אמת שהוכחתי כל אחת מהטענות שלי .... שאלת הזמן שאני כותבלא רלוונטית מאחר ואני גם יודע לקרוא בלי לכתוב ....

לא ירדת לסוף דעתי

לא היתה שום הערה מצידי לגבי כתיבתך באופן אישי כתבתי שמכיון שאתה באופן אישי, לא כותב כאן לאורך תקופה ארוכה (ייתכן שקורא לא יודעת) הרבה מהדברים שנכתבו ושאתה ראית כאלימות מילולית אותם כותבים העידו את הדברים הללו על עצמם לאורך הזמן, אם אותם כותבים ראו זאת כפגיעה בהם באופן אישי היו צריכים לפנות בזמן ולבקש שהדברים ימחקו, מכיון שהם לא עשו זאת, ומכיון שבעבר דברים כאלו נכתבו כבר ולא נתפסו כאלימות מילולית לא היתה סיבה למחוק אותם לבד ועל דעת ההנהלה בלבד, כשהמצב כבר התדרדר למקומות נמוכים מצאנו לנכון להתערב. ייתכן שיצאת מזועזע מחלק מהדברים שנכתבו כאן על כותבים אחרים, אז אולי לא היית כאן כשאותם כותבים כתבו את אותם דברים מזעזעים (לטעמך) באופן אישי על עצמם. אתה גם לא יודע את כל הפרטים שהיו מאחורי הקלעים ואת הכוונות שהיו לחלק מהכותבים מראש והתרומה שלהם לדיון שהגיע לאן שהגיע ולכן לא מתכוונת לנהל יותר דיון בענין הזה, הדבר מתברר מול הגורמים הרלוונטיים.

אני מוחה בכל תוקף !!!

ניתן לחלק אלימות מילולית במשפחה לכמה קטגוריות: 1. קללות – הפוגע קורא לנפגע בשמות גנאי. 2. ביזוי / השפלה – הפוגע אומר לנפגע שאין לו ערך או שיש לו תכונות ראויות לבוז. ביזוי מתרחש גם כאשר הפוגע מרמז על כך שלנפגע אין ערך או שיש לו תכונות שראויות לבוז. כאשר הביזוי נעשה בחברה, האפקט שלו מבחינת הרגשת הנפגע והשפלתו, רב יותר. 3. איומים – הפוגע מאיים על הנפגע שיפעל נגדו בדרכים מסוימות אם לא יעשה כרצונו. למשל, בעל עלול לאיים על אשתו שאם לא תעשה כביסה, הוא יכה אותה. גם איומים הם אלימות מילולית, וגם יכולים להיחשב כאלימות פיזית. את זה לא אמני כתבתי אלא העתקתי ובפוסט ההוא היו את כל המרכיבים הללו ובעיקר מצד אחד וזו לא הפעם הראשונה. כל מה שטענת (ויכול להיות נכון) לא ימחק את האיומים שנכתבו כאן בעברית פשוטה !!! לא נראה לי שהדנדשית אי פעם איימה על עצמה ולכן בבקשה אל תסיטי את הנושא !!!

למעלה