ערב טוב

Hagay35

New member
ערב טוב

חדש בפורום נעים מאוד חגי 35 רווק מימשתי בחיי הרבה פנטזיות היה כיף לממש . אין גבול לייצר ,הפנטזיה שהכי בעיה שיש לי איתה כי עוד לא מצאתי והיא לינוק חלב אם השפרצות לפנים ככה בכיף ,זה נראה כיף בסרטים . מישהו חווה את זה ? הבעיה אצלי שאני לא מתעסק עם נשואות ואימהות טריות מה עושים?:) ערב נפלא ומהנה

ferdinand

New member
חפש את...

טיה דודוץ'

פרהשמנה

New member
לא צריך להיות אמא טריה כדי לייצור חלב

אני חזרתי לייצר חלב חמש שנים אחרי שהפסקתי להניק. אבל כן צריך פרטנרית קבועה והרבה התמדה......

Hagay35

New member
בוקר טוב

אראה מה אפשר לעשות אדבר עם הידידות שלי על כך. יום נפלא ומהנה

Hagay35

New member
קבלי חיוך

בוקר טוב לא יודע אם זה יתגשם אנסה להניע את המהלך הזה ,מה שבטוח שאהיה נשוי ואשתי תהיה בהיריון או מניקה אני בכיף אחמם לה את הפטמה:)

newcharm

New member
מה?

מה משמעות "חזרתי לייצר חלב"? זה ביטוי מטאפורי למשהו או שיש איזה סדרת פעולות שצריך לבצע והופ מיוצר חלב? (שואל ברצינות)

Maja the Naked

New member
נדיר מאוד אחרי הפסקת הנקה

לחזור ולייצר חלב, כל אשה שעשתה הפסקה בהנקה יודעת את זה. אם אין שום תינוק רעב בסביבה - פייר? נראה לי לא אפשרי.

newcharm

New member
מוזר

מקוה שהיא תיכנס הנה מתישהו ואולי תשפוך קצת אור/חלב :)

פרהשמנה

New member
טוב, זה לא קורה מעצמו

אבל יש סדרת פעולות שאם מתמידים בהן מעוררות את הייצור שוב. לאט לאט - לוקח הרבה חודשים עד שמגיעים לקצב נורמלי - אבל זה עובד. ולאישה שכבר הניקה יותר קל לגרות ייצור מאשר לאישה שעדיין לא הניקה אף פעם. יש גם כדורים עם הורמונים שאמורים לעשות את זה ההרבה יותר פשוט, אבל זה נראה לי טו מאץ'... תחפשו induced lactation בגוגל אם זה באמת מעניין אתכם, אבל באופן עקרוני זה לחקות את פעולת היניקה מספיק עד שהגוף יתחיל להענות לה.

למעלה