ערב טוב!

take out

New member
ערב טוב!

*לא מאמין שעדיין אין פה אפשרות לערוך תגובות אהלן, אני סטודנט במכינה לעיצוב גראפי. יש לי רקע די רחב באומנות דיגיטאלית אך במהלך המכינה נחשפתי לאומנות מסורתית. אני ממש נהנה, נורא אוהב להתנסות בכלים חדשים (גם ציור עם עיפרון מבחינתי זה כלי חדש, אף פעם לא ציירתי ביד). אני חושב שאני משתפר בקצב מהיר. אני עושה כרגע את העבודה השניה שלי בחיים עם אקריליק והולך על הכיפאק חוץ מבעיה שיש לי עם המברשת מניפה. אחרי כמה שניות של עבודה היא הופכת להיות מספר קצוות דקים במקום מניפה... צירפתי תמונה של הציור עם המברשת הסוררת... אשמח לדעת אם זו בעיה בטכניקה שלי או במברשת. כמובן שגם אשמח לתגובות על הציור

iwata018

New member
שלום , לא נראה שזו בעיה עם המכחול אבל........

אנא ציין עם אלו צבעים בדיוק אתה עובד והאם אתה משתמש בתוסף כלשהו עם הצבע . יש חשד שהצבע לא מדולל מספיק . אתה יכול לנסות להשתמש במכחול עם שיער מעט יותר קשה ולראות מה קורה .בכל אופן יש צורך בעוד מידע רלוונטי כפי שהוזכר למעלה .

יוסף55555

New member
עם מניפה עובדים עם צבע דליל קודם עוברים על נ

ניר בצד ולאחר מכן על המשטח

roni yoffe

New member
בשביל להשתמש בכלים מסורתיים

יש ללמוד בצורה מסורתית. כשמתחילים לעבוד בצבע עדיף להתחיל בשפכטל על מנת ללמוד לשים את הצבע. אחרי זה לעבוד במכחול פשוט, קשיח ושטוח אחרי זה, תבין טוב יותר את ההתהגויות של החומרים והכלים. *ציור אחד בכל צורה לא נקרא למידה. למידה היא תהליך ארוך שדורש זמן והרבה ניסיונות. כמובן שלפני הכל כדאי מאוד מאוד ללמוד רישום קלאסי *לפחות* שנה אחת.

roni yoffe

New member
תשמע

זה בערך כמו שתנסה לתקן רכב בזמן שאין לך רישיון. תלמד לעבוד עם הכלים והחומרים בצורה בסיסית, ואז פשוט לא תתקל בבעיות כאלה. או שתדע לפחות להתמודד איתך.

aharonavsha

New member
השתמשתי במכחולי מניפה

וזה מצויין לצבעי אקריליק, גואש, ושמן. מעולם לא היו לי בעיות איתם. כמובן, לאחר זמן ושימוש רב הן נפגעות, אבל כללית לא צריכים להופיע בעיות. צריך פשוט לשמור על הניקיון ולשטוף אותם במים וסבון מיד לאחר השימוש. וכמובן, לא לערבב בין מכחולי השמן והאקריליק. ושוב, אני ממליץ על לימוד מספרים המדריכים ציור בשיטת צעד אחר צעד. רובם באנגלית לצערי.

למעלה