ערב טוב...

ברק 188

New member
ערב טוב...

מאחל לכולנו ערב חמים ונעים יוצא לאירוע ומשאיר לכם שיר אהוב נו מזאת הזמרת השרה הנחש/ת יזכו להערכה להשת'100

ניקו 45

New member
והנה כבר סופ"ש פה

רק אתמול התקדרו השמים וגשם ברכה "לחח" הארץ . והבוקר ... הקדרות כבר מאחורינו השמים בהירים ושמש קרירה צוחקת במלוא אורה . והערב , מיד עם שקיעה ... תתכסה הלבנה בצבע בעל גוון כתום . אירוע נדיר ביופיו . כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח .... ממליץ בחום כתום . שבת של שלום

סוף בשבוע הנה בא

סוף כל סוף הוא כאן יששששש נה ני נננה נה עושה פירואט רהבה גדווול ופה דה ברבור ענקי
שיהיה סוף של שבוע נעים ונחמד אכן אתמול ירד גשם של ברכה היום השמש יצאה באמצע השבוע יהיה חם, המזג של האוויר השתגע לגמרי.ושווה יהיה כמו שניקולה מציע לראות את הלבן כתום של הירח היום רק טוב!!!

ניקו 45

New member
ממש אין לי כיוון בניחוש

זה מגרד לי על קצה האפרכסת הימנית אבל ....

ניקו 45

New member
כל שישי קול שישי זוכה בקולי

שיהיה בריא הירון אנוש הזה אשר משמיע אל תוך האפרכסת השמאלית את קולה הרך ומילותיה מחממות הלב של .... ארלטה .... ta isixa vradia ערב שישי אישי שי שי ....

ניקו 45

New member
כשהאוזניים כבר לא שומעות את שפיך מדבר
או

או שר .... והערב בתכנית יומן שישי בערוץ 2 ... הגדול מכולם , זמר הבלוז היחיד בישראל ובתפוצת ישראל ... צבע אחר ... .......אז האירי לי בחלל ראשי. וראי בעצמך את כל צבעי נפשי וקחי לך מהם את הצבע הכי זוהר והראי לי איזה צבע אחר.

זה נשמע לי

כמו עמליה רודריגז אבל זה נשמע לי לא יודעת אם צודקת או לא...... ואיך שלא יהיה השיר נהדר. תודה ברקלההה רק טוב!!!

ברקלההההה

הלווווו איפו הוא הלך??? אני רוצה לדעת אם הייתי קרובה לניחוש
הלווווו ברקלההה תבוא פה בבקשה רק טוב!!!

ברק 188

New member
גחלולה מה יש לי להגיד ...

קרובה לזה ? הית אש...אש... כלומר Yes ...Yes התשובה המלאה תשודר בעוד שישה ימים מהלווין עמוס 5 אגב אציין שעמוס 4 עדין על הקרקע ולא אציין למה או מדוע סודי
אז סורי
.

ולי זה נשמע

כמו אסתר עופרים שלנו,(?) אסתר הצברית הופיעה יותר בחו"ל ושרה בהרבה שפות אחרות,

ניקו 45

New member
תגידי ווקשה שושק'ה

למה לך להיות ערה הרבה לפני שעת הזריחה ? האם בחודש הסליחות אנו ?

ברק 188

New member
התרנגולים שלך היה קר להם הלילה בבצים

אתה חרפ'ת ולנו כול הלילה קירקרו איך אפשר לישון כך תדליק להם את התנור בלילה ושבת יהיה לנו חמינד'וס יאללה הלכתי לאסוף את שלל יומי תודה.

אכן היה קר בלילה

ומאאאד גם הרוח שנשב לא ממש עזר אבל לי לא 'כפת אני אוהבת את המזג הזה של האוויר נה נני נננה נה ולמרות שכל שבוע שעבר קדחתי מחום גרררר היה לי נעים וקר נה נני נננה נה רק מצער אותי לשמוע שהטמפ' אמורות לעלות להן מאמצע השבוע איף לא מסכימה בכלל לכן היום בלילה כשהנחרן ישן ושושקלה תאסוף את הביצים מהלול אני ארקוד את ריקוד הגשם
המשך יום נפלא לה לכוווולם רק טוב!!!

ניקו 45

New member
מה אגיד לך ידידי הצעיר
והרענן

אצלי כבר לא מקרקרות ולא בגין הקור מקרקרות לבנות . היחידות שמצייצות לקראת בואי הן הבולבוליות החינניות אשר מדי יום מאכיל ומשקה . עזוב חמינדוס ... גיליתי לאחרונה את ה... מטעמי ה" קלצונה " על כל מגוון טעמיו . ואפילו לקינוח יש "קלצונה " במילוי צ'וקולטה נוטלה ועוד ... OLA KALA יאללה הלכתי לצוד את שלל יומי , איזה חרק מעופף ....

ברק 188

New member
קוקריקו קוקו...קור כבר לא ?

נו הגיל...הגיל חבל" ז ומה סיפרו לך הבול בליות... אור לבוקר זה ? אך איזו חגיגה יוונית על הבוקר... עשה לי את זה ואגב הקישור שלך ל קלצונה לא הובלנו לדבר מה האם התכוונת לזה כללי... או פרטני יותר ? בכול מקרה צייד מוצלח רק זהר על חרקים עירונים נוסח גחלליות לדוגמה תן להם לחיות בשקט בוקר טוב חברותיים שלי

ניקו 45

New member
היתה בהחלט מקהלה עליזה הבוקר

מקהלה עליזה חוה אלברשטיין מילים: לאה נאור לחן: נורית הירש על ראש הברוש שבחצר שמחה והמולה, שם כל הציפורים בעיר הקימו מקהלה. העפרונית הסולנית ניקתה את הגרון, שילבה כנף, זקפה מקור וגם פצחה ברון. ציף ציף, שריק שרק בול בול בול בול ביל בל לה לה לה... וכל מי ששמע אמר, אח איזו מקהלה. פתאום הפסיק את השירה פשוש אחד זעיר, אם אין מילים ואין תווים הוא לא מוכן לשיר. "אנחנו לא רוצים מילים", רגזו הבולבולים, "אנחנו, גם ללא מילים, נורא מתבלבלים" ציף ציף, שריק שרק... הסנוניות כתבו תווים על חוט ועל גדרות, תוכי אחד לימד אותן מילים נהדרות. אלפי דרורים ועפרונים פרצו מיד בשיר, ומקולות הבולבולים התבלבלה העיר. ציף ציף, שריק שרק... "אוי די כבר, די לכם לשיר", צעק פתאום הברוש, "לכו לישון, כבר מאוחר כואב לי כבר הראש" האופרטה היפה לא באה עד סופה - מחר יצפצפו קונצרט על עץ הצפצפה. ציף ציף, שריק שרק... ואתה רוצה להגיד לי (אייקון של התפעלות פשששששש
) שדבר הקלצונה הגיע גם לתל אביב ? וואווווווווווווו כאן אני מופתע . אכן ובדיוק לזה התכוונתי .

ניקולהההה
איפה המחבת שלי איפהההה אתה הולך לצוד לך מעופף לילי גרררר חכה חכה
איזה מזל שברקלהההה בסביבה ויש מי ששומר עלי
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
כי חרקים רבים ברא לך האל

כי חרקים רבים ברא לך האל , ואת מקצתם הייתי "מעיף" לעזאזל . סורה מפני חרק מעופף , לך אל האחר ומעלי תתחפף .
אך ישנה אחת קורנת וזוהרת .... .....

ניקו, אני תגיד לך בוושקה בלי קושי, למה,

כי אני פשוט אוהבת להיות עירה בשעות הקסומות הללו, זקנים לא צריכים לישון הרבה כי חבל לבזבז את שארית החיים שנותרו, ואיני בשום חודש בסליחות כי אנוכי לא חטאתי לאיש וגם לא לבוראי,

למעלה