ערב טוב

אבל

אתם חברים, לא בפגישות. בפגישות אפשר לצפות שבתוך כמה פגישות צריכים לקבל החלטה. אם אתם חברים, תמשיכו בזה, עד שהוא יהיה מוכן. אם תלחצי, הוא יברח.

נכון ולא נכון

מצד אחד אם היא תלחץ הוא יברח.. אם הוא יברח אולי זה אומר משהו על הקשר הזה מלכתחילה??

עy הדעת

New member
)

מקובל לחשוב שאם לוחצים על גבר והוא בורח, זה מעיד על כוונה לא רצינית. אך לא תמיד זה כך. לפעמים הלחץ גורם לגבר תחושה של אי שביעות רצון עצמית, מכך שהוא לא יכול להיות המענה המושלם לצרכים שלה. ושיקול זה נובע לאו דווקא מחוסר רצינות. להיפך. אני דווקא משוכנע שהחייל שלך מאד רציני. הוא לא סוחב ומשחק משחקים. הבעיה היא טכנית בלבד (תתפלאי, אבל סיפור קלאסי מהסגנון הזה יש לו מניעים שונים בד''כ) ולכן עליך לתת את כל הספייס שתוכלי על מנת לא להפסיד את הנכס הזה. קשר של אמת קודם להכל. ישנן הרבה אפשרויות לפתור את בעייתך. חלקן הועלו פה ואני בטוח שעם מספיק רצון איתן (של שניכם) ניתן להתגבר על הכל.

מודאגת23

New member
אתה צודק בד"כ זה ככה

וכן הוא מאוד מאוד רציני רואים את זה במעשים שלו, בדאגה ולא רק במילים. אם תוכל לתת לי כמה אפשרויות אשמח.

עy הדעת

New member
כמה אפשרויות? ובכן..

יש לך אפשרות קשה, אם יש לך אומץ ואמונה שזה הבחור המיועד לך, לחכות לסיום הלימודים- או הפחתת הלחץ, ושמירה על קשר, גם הדוק - מרחוק. זה לא כ''כ אפשרי ומומלץ, גם לבריאות הנפשית שלך ושלו וגם בהתבסס על ההרגשה שלך, שאם זה זה, אז למה לדחות? ישנה אפשרות אחרת, לנתק לגמרי ולחזור בעוד תקופה. אם שניכם בטוחים בנכונות הקשר, אתם תחזרו כבתחילה. יש מציאות שבחור מחכה לבחורה במשך שנים- וההיפך. אם כי האפשרות שזה לא יחזיק אינה מעידה על חוסר ברצינות ואהבה, אלא התכהות ההרגשה. ואת צריכה לבדוק אם מה שיש בינכם מבוסס ברובו על אהבה,משיכה- או וודאות מוחלטת שלכם בדבר ההתאמה לכן, זה הימור קטן. שיש לשקול את כדאיותו לפני החלטה שכזו. אפשרות נוספת, ולא אחרונה, היא כמו שרבים אמרו פה, להשליך על ה' יהבכם, ולדעת, שבנין בית, זה משהו שאמור להחזיק לכל החיים. מה שאין כן סמסטר אחד. ואני לא מזלזל בחששך שתפסידי לימודים, כי זה מה שקרה לחבר טוב שלי שלמד מנהל עסקים. אך למה לך תואר אם אין למי לפרנס? האם הביצה קדמה לתרנגולת? אני מאד מזדהה עם לבטיך מפני שעובר עלי משהו דומה. אשמח להיות לעזר. לילה טוב.

נכון

אבל בגלל שאנחנו מאמינים שהכל משמים אז אני מרשה לעצמי לומר בשקט שזה בטוח לא זה אם הוא הלך... כי זה פשוט לא נועד לקרות... גבר שמלחיצים אותו זה גורם לו להרגיש כאילו יש לכל הבנות איזו מסימה סודית לנעול אותו בבית אחרי החתונה עם חיתולים ותינוקות עד קץ הימים.. או שהבחורה רוצה כ"כ חתונה שהוא רק שם משחק תפקיד ולא באמת היא רוצה אותו בגלל מי שהוא....

משימה סודית?

חיתולים, תינוקות? מה הבעיה? לא מפחיד אותנו שהבחורה לא רוצה אותנו בגלל מי שאנחנו. אנחנו פשוט לא מגיעים למחשבות הללו

אולי אתה לא!!

וכבר אמרתי לך שאתה שונה/מוזר/מיוחד תבחר את מה שאתה חושב.... בכל מקרה הרוב כן חושבים את זה!!! וזה מבוסס על מאות ראיונות עם גברים!!

ברור

אני נקבה ואתה זכר... בבון מצוי

אי אי אי ככה זה כשזלא בשידוך!מנסים

להיות חכמים יותר.. ונדפקים פעם אחרי פעם! לדעתי אם חשוב לך עכשיו להתחתן תגידי לו אתזה ואם לא ירצה תעזבי אותו! והוא יחזור כמו טאטאלה.. ואם לא סימן שהוא לא אוהב אותך.. ומי רוצה להתחתן עם אחד כזה? בקשר לכסף..ההורים יעזרו לכם וגם אם לא זלא סיבה לוותר עליך! יש המון סטודנטים חרדים שלומדים אחרי חתונה ומסתדרים יופי... יש גם מלגות קיום היום..תבררו! אנלא מאמינה שבעיה כזו אצל חרדים.. זה בד"כ הבעיות של הלא דתיים!

תראי

אני סטודנטית בעצמי כך שאני מבינה אותך. אני חושבת שלא צריך לדחות את המזל שלך וצריך להתחתן כבר עכשיו כי אני כבר אומרת לך ש99% כמו שאמרו לה,שלא תוכלו לשמור נגיעה עוד זמן רב בטח לא כמה שנים.. האופציה פה היא או להתחתן או להיפרד,עם כל הצער שבדבר. מבחינת הלימודים גם לי יש חששות בנושא אבל אני מאמינה שאפשר להתגבר על כל - לקחת פחות קורסים,אולי לעשות הפקאת סמסטר בתקופה מסויימת וכו'. לימודים זה דבר גמיש ואמור להתנהל בקצב שלך,לא כמו שהסביבה חושבת\מצפה. בהצלחה חמודה

למעלה