ערב טוב

קליט

New member
הבחורה שאלה שאלה

ועניתי לה בכינות . כל שאר הדברים זה לא מענין אותי .

קליט

New member
לא בטוח בכלל שהיא תחטוא

היא נמצאת בחברה שנפגשים בנים ובנות . . האמת, שלא שקלתי את הענין מהבחינה הזאת, דומני שהיא אמורה לעשות זאת בעצמה, והיא גם לא שאלה אותי . . בכל אופן, אדם רגוע - יש סיכוי שיחטא פחות . ותמיד אני עונה תשובה לשאלה שנשאלה . ואני שמח לעזור לכל חי

שםאנילא

New member
שטויות...למה מאיפה אני בא? ממאה שערים?!

אתה רוצה לספר לי מה הולך שם?! רגוע או לא רגוע אין אפוטרופס לעריות לכן הרב אמר להם להיפרד...למה לא אמר שיישארו ביחד שנתיים?

קליט

New member
הם יכולים גם לדבר בטלפון או קשר קליל כזה

רב לא ישכנע אותה כ"כ כמו "איש מקצוע" שאומר לה שלטובת הענין את צריכה להתנהג כך . אם "איש מקצוע" יסביר לה משהו זה יתן לה את הכוחות לעשות זאת . מאוד יתכן שאיש מקצוע יגיד לה "תתנתקי לחלוטין" .

שםאנילא

New member
אין מצב להישאר בקשר שנתיים ולחכות אחד לשני א

או שזה יתפורר בינהם או שהם יגיעו למצב של קרבה אסורה...

שרוליקק

New member
אפשר להבין אותו

‏ הוא דואג וחושב איך תתפרנסו. שזה מראה שהוא בחור אחראי. מצד שני, אני חושב שאם תוכיחי לו שאת יכולה להצטמצם כרגע, בשביל שתהיו ביחד ותצליחו גם ללמד, יכול להיות שזה ישנה את דעתו. בכל מקרה, אני בהחלט מבין אותו.

מודאגת23

New member
....

אני גם ככהלא בחורה בזבזנית ומאוד שקולה, זה לא יגרום לו לשנות את דעתו. גבר מבין גבר.. אולי תסביר לי מה אתה מבין, הגיוני שתתן לי כיוון ראיה חדש שאני פשוט לא רואה.

משהו פה חסר לי

שניכם רוצים להתחתן ומבינים שזה קשה? או שהוא לא רוצה להתחתן?? כי להתחתן בתור סטודנטית זה אולי קצת קשה בתקופת החתונה אבל אח"כ זה נהיה קל יותר מהרווקות אפילו... ממה שחברות מספרות!

מודאגת23

New member
..

שנינו רוצים להתחתן הוא פשוט לא רוצה עכשיו.אני רוצה להתחתן בחופשת סמסטר ככה לא אגיע למצב שאני מפסידה לימודים. אצלי אומרים אחרת , אבל זה תלוי בתחום הלימודים.

אז אם לא עכשיו מתי?

ולמה הוא לא רוצה עכשיו? בגלל לימודים? כי זה רק הולך ומחמיר

מודאגת23

New member
כי זה לא המטרה

כל המטרה של הקשר זה חתונה,ולשם זה אנחנו בקשר.רק שכל אחד מאיתנו חושב על זה באופן שונה , אני חושבת שהגיע הזמן והא בניגוד אלי צריך עוד זמן.

למעלה