ערב טוב

ערב טוב

סליחה שנעלמתי לכם לכמה ימים התארחתי בבית חולים בלינסון , באדיבות הרופאה שלי נשלחתי לאשפוז קצר היום אחרי מיפוי לב שןחררתי הביתה, אין סיכון מידיי והמשך הבירור יעשה בקהילה משתדלת לא להשאיר אנשים בפנימית שלא לצורך , שלא אחטוף משהו אחר מבטיחה מחר לקרוא מה שכתבתם בסוף השבוע שבוע טוב וערב טוב וחמים לכולם

רוזהלי

New member
נסיכה יקרה../images/Emo24.gif

רפואה שלימה

תודה על התמיכה בי

השבת שלום לך, עשה לי טוב בנשמה נתן סיבה להחלים מהר לשוב הביתה אליכם

כתבתי על זה

שעניתי לאחד ההודעות שלך , אם את זוכרת החברים התחננו שאליך לאשפוז שיבדקו היטב למה הכאבים בבית החזה והמנוחה של שבת בבית החולים עזרה מעט ועדיין יש בדיקות שאצטרך להשלים אבל הכאב ירד מעט וזו גם הקלה , שניתן לנשום נשימות עמועות בלי להחנק היתה הקרנה של הכאבים מהלב לכתפיים ולעורף , שהקשו מאד על הנשימה

דוביבר

New member
תן לנו בריאות - מוקדש בחיבוק של בריאות וכוח

מבט מחוייך על הכמיהה לבריאות מפרי עטו המושחז של חנוך לוין באיחולי בריאות, החלמה וכוחות מחודשים לנסיכת הכוכב ולכולנו תן לנו בריאות מילים: חנוך לוין תן גרון בריא לצעוק מכאב, ולב בריא לשברון הלב, ועיניים בריאות לראות כמה שחור, ושיניים בריאות שיהיה מה שינשור ? תן לנו בריאות. תן לנו בריאות לבכות על מה שאין, ובריאות לקנא, ובריאות להתלונן, וקצת בריאות לפחדים, לבדידות, וגם להתייאש תן קצת בריאות ? תן לנו בריאות. תן שפע בריאות לחלות כמו שצריך, ועוד טיפת בריאות בשביל הייסורים, ותן לנו בריאות להבין בפשטות שחיינו לשווא, ולשווא גם נמות ? תן לנו בריאות. ותן לנו בריאות להבין בפשטות שחיינו לשווא, ולשווא גם נמות ? תן לנו בריאות.

לצערי הגדול

מעריכים את הבריאות של הגוף והנפש רק שמאבדים אותו שהכל בסדר לא מעריכים את היכולת לעשות הכל וחנוך לוין ידע את זה , נאבק שנים במחלה

פשו שי ת

New member
נסיכתי היקרה

ברוכה השבה הביתה ב''ה מאחלת לך בריאות בעז''ה והרבה טוב לראותך איתנו שוב שולחת המון חיבוקים
אוהבת ודואגת מכל ה
חגית

פשושית שלי

תודה על התמיכה ועל האהבה שאת שולחת לי כל הזמן השבת נראתה אחרת בזכות השיחה איתך נשיקות לנסיך המתוק שלך ולבנות הנפלאות ומאחלת לך חיים מלאים בריאות ואהבה אין לי ספק שאתם כבר משפחה עבורי והחיבוק שלכם מאד עזר בסוף השבוע האחרון

למעלה