ערב טוב

sweetgirl2200

New member
ערב טוב

אני בת 23 החודש ואני בחורה שאיןלה בטחון עצמי בכלל רציתי לדעת אם יש כאן מאמנת שעוזרתבתחום ההערכה עצמיתזהה נורא חשוב לי כי הבטחון הורס והרס הרבה דברים בחיים שלי ?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון לביטחון עצמי

יקירה, הרבה מאמנים יכולים לעבוד איתך על נושא הבטחון העצמי. את יכולה לבדוק בקישורי הפורום - יש קישורים לאתרים של מאמנים הפעילים בפורום. כמו כן יש בקישורים אינדקסים של מאמנים, וכמובן שאפשר לחפש מאמן בגוגל. האם תרצי לפרט קצת יותר על המקומות בהם חוסר הבטחון העצמי מפריע לך?

einatgross1

New member
היכן את גרה?

בהחלט יש מאמנים לביטחון עצמי. כדאי לבחור מאמנת מאיזור מגוריך. בהצלחה,

sweetgirl2200

New member
צהרים טובים

הבטחון שלי מתבטא בהרבה מובנים אם זה בחברה אם זה בצבא בלמודים וזה נורא מפריע לי לתפקד מה אתם הייתם מציעים לי לעשות ?

adih770

New member
חסרים פרטים

שלום לך. ממה שכתבת עדין לא ברור לי מה היית רוצה להרגיש/להיות/שיהיה לך ? במה הוא מפריע? מה יש בצבא בלימודים בחברה ששם הוא מפריע? בהצלחה

bridges

New member
מה הכוונה ב"אין לי בטחון עצמי"?

שלום רב לך, לומר "אין לי בטחון עצמי" זו אמירה מאוד כללית ולכן קשה לי לכוון אותך. האם את יכולה לתאר מקרה ספציפי שמתאר את האמירה הזאת? תודה, רונן

sweetgirl2200

New member
כן רונן

לפני כמה זמן היה לי ראיון עבודה ופשוט לא הלכתי כי ידעתי מראש שאני לא יצליח ונורא פחדתי מה יגידו ומה יחשבו עלי . וככה זה היה בצבא בלמודים

bridges

New member
ההמלצה שלי...

כלומר זה לא רק שאת מתרגשת או חסרת בטחון בראיון העבודה. את פשוט לא ניגשת. יכול להיות שמדובר כאן על חרדה חברתית שדורשת טיפול פסיכולוגי. אני מזמין אותך למלא את השאלון הבא. אם התוצאה שלך גבוהה מ-65 אני ממליץ לך לפנות לתהליך טיפולי. לאחר מכן תוכלי להמשיך בתהליך אימוני. רונן

למעלה