ערב טוב

מיק41

New member
ערב טוב

מחר אבי חוגג יום הולדת 80.... גיל מיוחד.... אני ואחותי עם כל המשפחה נסענו עם אבי אתמול ללילה למצפה רמון... אבי היה ראש המועצה הראשון של מצפה רמון. הקים את העיר. ארגנו לו עם המועצה שיעשו לו קבלת פנים מיוחדת במתנ"ס שם עם ראש המועצה וחברי המועצה והאזרחים הותיקים... הראו לנו מצגת.... ראש המועצה דיברה... ביקשו מאבי לדבר ולספר על הקמת מצפה רמון... היה מאדדדדד מרגש. הנכדים מאד נהנו לראות את זה....היו גאים בסבם. היום ביקרנו בקבר בן גוריון ובצריף של בן גוריון..... היה טיול מאד מיוחד שלא ישכח.

מזל טוב

שיהיו המון שנים מלאות בבריאות ושמחה , שיעטוף ויתעטף בכם בהמון אהבה חושבת שטיול כזה מאד ריגש אותו זה כמו לקבל החזר על ההשקעה שלו במקום המופלא ההוא עם המשפחה היפה שלו , כמו להראות לכם על דרכו בחיים

em0854

New member
מזל טוב

מזל טוב לאביך , איחולים לכל המשפחה שתזכו לחגוג , הרבה ימי הולדת בבריאות טובה . אחד המקומות האהובים עלי בארץ זה מצפה רמון. מרגש מאד להכיר אנשים שיש להם זכות ראשונים . יישר כוח לאביך .

../images/Emo49.gifלאביך בה גיעו לגיל 80 !!!!

בטוח התרגש במעמד הזה לראות גם איך העיר התפתחה מאז שה יא הוקמה והוא היה הראשון שניהל אותה!!!! אריכות ימים ובריאות!!! וזה גם לדורות הבאים !!!! ממני צביה

מזל טוב לאבא שלך../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

אכן גיל מאוד מיוחד וכמי שפגשה בו אני יכולה להעיד שהוא מלא מרץ, חד וצלול כמו בחור צעיר
. מרגש מאוד לקרוא על היום המיוחד שעברתם יחד כמשפחה, בעצם 3 דורות כמו מיני טיול שורשים - מסע בזמן.... מאחלת לאבא שלך עוד שנים של בריאות ואושר
מיכל

חופים05

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב לארוע המיוחד מאד

הגיע לגבורות אביך תרתי משמע! לפי מה שכתבת יש לו זכויות רבות בהקמת הארץ ואתם בטח גאים בכך! אני בטוחה שגדלת במשפחה בה הציונות היתה לא רק מהשפה לחוץ אלא חיית אותה שעה שעה. מקווה שתדעו להנחיל לדורות הבאים את סיפור חייו שלפי המעט שכתבת, הוא ודאי מעניין. מזל טוב והרבה בריאות!

פשו שי ת

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif מזל טוב

הרבה בריאות אושר והעיקר נחת מכולכם הילדים הנכדים וכל המשפחה אוהבת חגית

מזל טוב לאביך

ואכן מסיבה לתפארת הכינתם לו ,ואכן יש לאביך זכיות רבות ושמחתי לקרא שנכדיו הקשבו וגאים בו .מרגש .. מאחלת לאביך אריכות חיים בבריאות שלמה . ולכם משפחתו שתשכילו לנצל וללמודד ממנו . רק טוב טלי

למעלה