ערב טוב

SABI123

New member
ערב טוב

הינה עברו להם ארבע חודשים מאז ששי ניפטר שוב מגיעים החגים והלב שוב כואב , אבל לא מרשה לעצמי לישקוע מבט אחד בילדי אהובים מריפ אותח בחזרה למעלה. דואגת לצאת מהבית תמיד מטופחת ומסודרת וגם ילדי לא רוצא לרגע שאנשים ירחמו עלי. וזה עושה לי רק טוב. שי לי שאלה מתי הורדתם את טבעת הנישואים מהיד ?גם את הטבעת שלו אני עונדת בכל השנים שהינו נשואים הוא לא הוריד את הטבעת מהיד וגם אני . מרגישה שכל עוד הטבעות על היד שלי הוא נימצא איתי לצידי מחזק אותי ודוחף אותי קדימה ולא נותן לי ליפול. מקוה שבאמת אני חזקה כמו שכולם אומרים .

הטבעת בה הוא קדש אותך

ואם את רוצה להמשיך לענוד אותה אף אחד לא יגיד לך לא לעשות את זה ורחמים הם הדבר הכי גרוע המערכת יחסים זה יוצר קשר לא אמיתי בין אנשים תמשיכי להיות האמא הגאה של הילדים שלך , תעשי מה שעושה לך טוב , תעזבי מה יגידו האחרים

spirl2

New member
טבעות..

הי סאבי, אצלי אמנם לא עברו 4 חודשים אלא רק 3 שבועות אך אני מזדהה איתך. הטבעת שלי נותנת לי כוח ושלו עוד יותר. מה שכן, לי אמרו שלא כדאי מבחינה אנרגטית והלכתית לענוד את הטבעת שלו, אז קניתי שרשת ואני עונדת אותה על צווארי. התחושה נהדרת וממש לא איכפת לי מה אומרים. אני לא חושבת שיש זמן נכון מתי להוריד אותן..אני חושבת שהרגע שזה יהיה הזמן הנכון עבורך את תדעי. ו..רחמים זה בהחלט לא מקום טוב להיות בו אך לא חייבים להיות תמיד חזקים. אפשר גם להישבר. זה אנושי. נשמע שיש לך המון כוחות
שימשיך להיות לך כייף עם ילדך. אני

הטבעת ...

אני כבר שנים לפני לכתו לא ענדתי טבעת ..גם הוא ענד טבעת לעיתים רחוקות וביום מותו כשקבלתי את חפציו הטבעת היתה בניהם, בתי נאחזה בה ענדה אותה ואת השרשרת שלו .והם נשארו ברשותה..אני לעומת זאת נאחזתי בדברים אחרים שהיה איתם תמיד ,ואט אט כמו ששחררתי אותו ,סלחתי לו על לכתו, גם השתחררתי מאותם אבזרים...אפילו איני יכולה לציין מתי זה קרה ... ואכן ,רחמים רק יגרמו לנו נזק, לשדר יכולות קיומיות ויחד עם זאת מותר ורצוי לבטא את הכאב ורגעי השבירה . רק טוב טלי

למעלה