ערב טוב,

RabeJungfrau

New member
ערב טוב,

רציתי לשאול האם אתם מכירים מקומות באזור המרכז שמוכרים פלטות של עץ גושני - אבל יש לי שתי בקשות הראשונה היא שיהיה מגוון רחב, ככה שאוכל להגיע למקום בעצמי, לבחור את סוגי העצים אותם אני רוצה, מה שמוביל אותי לבקשה השניה... מקום שבו יהיה ניתן לקנות גם חתיכות קטנות של עץ. נניח, חצי מטר ומטר. אני קונה את העץ בשביל עבודה ללימודים, ככה שהכול יהיה התנסות עבורי, וחבל לי לקנות חמישה מטר של עץ מאוד מאוד קשה, לגלות שאני לא מצליחה לעבוד איתו ולוותר עליו. אני כמובן יכולה לשאול והכול, ואני באמת מתארת שעץ כהה יותר הוא קשה יותר, אבל אני מעדיפה לעבוד איתם לפני ולהגיע אל המידע הזה תוך כדיי התנסות. אם יש מקומות שמלכתחילה מיועדים לסטודנטים גם אשמח לשמוע עליהם:)

yulevi

New member
איזה מידות

אתה צריך בדרך כלל עץ גושני מגיע בקורות ובמידות עובי שונים,למה הכוונה פלטות,בדרך כלל העץ הגושני נמכר כקורות

RabeJungfrau

New member
תודה על התגובה המהירה,

אכן, התכוונתי לקורות ומשום מה כתבתי פלטות... אני לא בטוחה מה הוא עובי ורוחב סטנדרטי של קורות, אבל אם זה לפי בחירה אישית שלי אז עובי של 4 ס"מ, ורוחב של 20 סנטימטר. ואני בת:)

yulevi

New member
קישור

למדור קישורים של הפורום יש שם 2 מחסני עצים,כדאי לבדוק טלפונית איזה עצים יש במלאי,הם מוכרים קורות שלמות,במי השרון בעצים מסוימים ניתן להשיג קורות קצרות של כ -250 סמ,ובשני המחסנים יש עוביים של 1 אינץ' ו 2 אינץ' ,יש לקחת בחשבון שהעצים הקשים אינם מהוקצעים

למעלה