ערב טוב !

optimi10

New member
ערב טוב !

כשכואב ועצוב בלב שיר שמח מזמור של אהבה מכהה את הכאב .. מזה מספר שבועות זוגתי לחיים מפתחת פריחה בכול חלקי גופה כול סוגי הכדורים לאלרגיה לא עזרו רק בסוף השבוע הקודם קיבלה כדורים המכילים אסטרואידים וסוף סוף הפריחה נעלמה כך שראשי פנוי למחשף .. בתחילת השבוע עבד /נגנב הפלאפון איתו נעלם פנקס הכתובות
[ קשה להבין איך נמכרנו כך למכשיר לא שאני מת על המכשיר ממש רק העברת מסרים אבל כול מספרי הטלפון נעלמו והתחושה מזופטט .. אבל אחרי חודש של חוסר שינה וסבל של זוגתי עניין הטלפון ממש מתגמד .. שיהיה לכולכם "בתקוות " סוף שבוע נעים והעיקר הבריאות !

ניקו 45

New member
לדבר על פריחות בשלהי הסתיו אופטימוס../images/Emo8.gif

צר לי היה לקרוא אודות ה"תפרחת" של האשה שאיתך . והנה כאן מביא לך תפרחת באמת יפה ומלהיבה אשר לה זקוקים אנו ל"פסטילה"
מסוג אחר .
(ולאדית התודה) ובאמת עם השנים מסגלים אנו לעצמנו הרגלים ומפתחים תלות במכשירים כאלו ואחרים . לדוגמא : מחשבון כיס פשוט אשר גרם לבני האדם בכל הגילאים לדעת בע"פ את לוח הכפל . אולי רק המבוגרים אשר למדו טרם עידן המחשבון את לוח הכפל . ופלאפון הוא רק פאקן מכשיר נייד . וביננו ככה שאפחד לא ישמע ... לפעמים זה טוב ואף רצוי לאבד מס' פון כזה או אחר ... נכון ? (לפני יומיים קראתי לך לכאן ואני שמח שחזרת אלינו )

optimi10

New member
תודה שרלה !../images/Emo24.gif על יהורם גאון

ותודה על הברכות קבלי את צמד העופרים שיר שאני מאוד אוהב

optimi10

New member
אכן ניקו !../images/Emo24.gif לא רע

לעשות לפעמים נקיון בפנקס הכתובות אבל בתקופה האחרונה רשמתי טלפונים של אנשים נחמדים וחבל לאבד את הקשר אתם עלולים גם לחשוב שאני סנוב ..
שלא מתקשר הכי חשוב הכרתי סבתא יפיפייה שממש חבל לי לאבד קשר

אופטימילהההה

שמחה לראותך כאן ומקווה שהאישה שאתך תרגיש טוב במהרה
ופלא שהולך לאיבוד גרררר זו בעיה רצינית מאד, אחרי הפעם האחרונה שזה קרה לי הכנתי פנקס עם כל המספרים ועשיתי לזה גיבוי מה שבטוח ביטוח
ערב נפלא לכוווולם רק טוב!!!

optimi10

New member
זוהרת .. ../images/Emo140.gif גיבוי זה התשובה

אכן רכשתי פלאפון מתקדם ולהבא יהיה גיבוי
) רק אהבה !!

אופטימי, שמח לשמוע שזה מאחוריך

העניין, הוא לדעת ממה הפריחה, יען, שמחר לא יחזור והטלפון, נכון חבל, אבל באמת לא נורא שמח לראותך פה

למעלה