ערב טוב

li 3 האחת

New member
תודה ניצן מתוקה..

תודה על הברכות והאיחולים..אכן עכשיו מרגישה מסוגלת לעשות כל דבר.תאמת עדין לא מעכלת שאכן מחרתי .עוד יושבת וחושבת ולא ממש מבינה.אבל באמת מקווה שהכל לטובה שאכן השגחה עליונה צמודה יש לי.והלוואי ויגיע גם האושר המיוחל. לי ולכל מי שזקוק א.מ.ן אוהבת ~לי

ערב טוב

יום עמוס לעיפה .שבתי מהעבודה וכבר מתכוננת לנסיעה לעוספיה לחתונה של בת של חברים ... לפשושית היקרה שיהיה במזל טוב לכבוד החתונה של בין החברים ...למרות הקושי מאחלת לך שתהני בסופ"ש, אכן במפגשים כאלה יש קשיים ...ועלינו להתמודד איתם כל אחד בדרכו ...ואני לצערי לא מצליחה לעצור דמעות ..ויודעת שהלילה בחתונה אבכה ...אשתדל בצינעה .... סופ"ש נעים טלי

../images/Emo24.gif שירבו שמחות בארצינו

ים יקרה שלי שהדמעות יהיו רק של שמחה שולחת לך ים של כוחות להכין שבת טעימה אני גם בחגיגה לאחי מלאו היום 48 שניםם וגם 22 שנה של נשואים לכן הלכנו כולנו למסעדה הם ממש גדלו הילדיםפ אפילו הפיצפונת משהו בסיום ארוחה שרנו לו מזל טוב מקווה שזה יכניס שמחה לחייו , והתחלה לשנה קלה יותר עבורם ,מלאה באור ואהבה

פשו שי ת

New member
טלי יקרה

תודה מקוה שהשבת תעבור בלי תקלות בעזרת ה' אכן יהיה קשה להיות בעיר שעזבנו יחד ועכשיו לראשונה חוזרת לשם לשבת לבד עם הבנים אחד הבנים הציע שנישן בחדר של אבא ואז הבן השני אמר לו השתגעת? אני לא מוכן להכנס לשם אפילו..קשה לראות את החדר בו ישן ונפטר . גם אני לא מוכנה להכנס לחדר הזה שוב..מפחדת? ....אולי ... לכן אנחנו נישן אצל חברים טובים ויהיה בסדר. טלי יקרה מותר לבכות זה ישחרר מהמתחים שמצטברים. שיהיה לך סופשבוע מהנה אוהבת חגית

../images/Emo119.gifפשושית יקרה../images/Emo201.gif

לא יכול להבין את הקושי לשהות ובכלל להמשיך לחיות במקום שניפטר בו אדם. דעתי שהמוות הינו חלק בלתי ניפרד מהחיים ויש לקבלו.כשאישתי ניפטרה לא עלה כלל על דעתי לשנות מקום מגורים.כל הזיכרונות מצויים שם.למה לשנות?הרי איני רוצה לשכוח את בת זוגי.היתה לנו תקופה יפה יחד ואיני רוצה לישכוח זאת. וישנו גם המסר שעובר לילדים,זיכרון או שיכחה.הדרך הטובה לדעתי להמשיך בחיים זה תוך כדי השלמה עם המוות,לחבקו ולהמשיך הלאה.

פשו שי ת

New member
חזק יקר

המקום שעליו דיברתי הוא חדר שבו שהה בעלי כל השבוע וישן שם ובסוף שבוע הגיע לבית(זה התחיל מאז שעברנו לירושלים)הוא עבד בבית שאן 30 שנה ולא התאפשר להעביר אותו כי המקומות שאליהם רצינו העברה היו עם חשש סגירה.לכן למרות הקושי המשיך לעבוד בבית שאן ולהגיע הביתה חמשוש..לחדר בו ישן אינני מסוגלת להכנס ולחשוב איך מצאו אותו... כרגע אני עדיין גרה בדירה שהיינו יחד אבל גם הילדים רוצים לעבור משם.הזכרונות קשים. בכל זאת תודה על תגובתך..חגית

../images/Emo119.gifפשושית חביבה

מבקש את סליחתך.רואה את הנושא מנקודת מבט שונה לחלוטין משלך אישתי ניפטרה בבייתנו והמשך החיים בבית היה ברור לכולם..הבעתי דעה שנכונה לי אך לא לכולם.

כל אדם ודרך התמודדותו

אני שישבתי שבעה בבית חמותי חזרתי לבית מלא בנוכותו ...הארנק היה מונח על השולחן ..נעלי הבית בסלון ..והספר שהחל לקרא לצד מיטתו ...ובסל הכביסה הבגדיו ....זה היה רגע של החלטה ..הבת נכנסה להלם ובכי קורע לב ...ואז התעשתי מהלם והחלטתי זה הבית אלה הזכרונות והוא חלק מאיתנו ...או כמו שחזק מהרוח,אומר המוות חלק מהחיים ...הבת בקשה לעבור דירה ..להחליף רהיטים ...והבן להפך רצה לשמר כל דבר שאביו השתמש בו ...בשיחה בנינו סכמנו שאבא חלק מחיינו, זכרו מוטבע בבית ובליבנו, וגם אם נעבור בית החסרון שלו תמיד יהיה חלק מחיינו ולא החפצים הם שיזכרו אותו . היום,כמעט 5 שנים מהאסון עדיין שומעת את הילדים מדברים על "כורסא של אבא" או "תניחי על המכתביה של אבא".....ועדיין לבושם שהשתמש קוראים הבושם של אבא ..למרות שכבר נרכשו כמה בקבוקים חדשים ..... כל אחד בוחר את דרך התמודדות המתאימה לו ... והעיקר שנהיה מאושרים במה שיש לנו

li 3 האחת

New member
שבוע טוב חברים יקרים...מגיע לי ../images/Emo49.gif

בשעה טובה מכרתי את הבית... וזה בהמשך למה שכותבת תמר ואכן צודקת לכל אחד דרך התמודדות אחרת.ודרך לשמר את זיכרון המלאך או המלאכית שלנו שונה. אני בחרתי למכור את הבית ולהתרחק מכל מה שמזכיר לי את חינו המשוטפים בהתיעצות עם שלושת המלאכים המדהימים שלי. אשקר אם אגיד שההחלטה היתה קלה.ואם אומר שהינו תממימי דעים לדרכה.אבל כאשר ילדי הבינו וראו שהקושי שלי הוא עצום עד כדיי התמוטטות עצבים. עד כדיי העלמות של שעות מהבית.שהבינו שלי ההמצאות בבית והקושי עם הזכרונות כבר גובל בשינאה של הבית.בחוסר רצון לעושות בבית אפילו דברים מינימלים שחייבים לעשות הם פשוט ניגשו אליי ויזמו שיחה שבה הבהירו לי שהם תומכים בהחלטה למכור את הבית כדי לזכות חזרה באמא שפתאום נעלמה להם. אז מכרנו וברוך השם רק בעזרתו הרבה הדבר נעשה במהירות ובסכום נאה מאוד...(כנראה שגם משמים ראו את המצוקה שלי והתחשבו) אז זהו שעכשיו אני עדין בבלבבלה לא מאמינה שאכן עשיתי תצעד הזה.אמשיך לגור בעיר הזו וגם די קרוב לדירה הקודמת.ואת המלאך שלי לעולם לא אשכח ולא חשוב איפה אגור.גם בבית חדש יהיה הכסא של אבא.והזכרונות והתמונות וכל מה שקשור אילו ישאר כמו שהוא. מה שאני חושבת הוא שהמכירה של הבית וההתנתקות מלהתעסק בכל מה שקשור אילו פשוט חוסם אותי ולא מדובר מבחינה זוגית רק.גם הלימודים גם כל ההתנהלות בחיי היום יום ועוד..האינטואציות שלי אומרות שמעבר לבית חדש יפתח לי ערוצים חדשים לעתיד קצת יותר טוב..והאינטאציות שלי עדין לא אכזבו אותי.. אז באמת בנימה אופטימית זו אסיים בברכה לכולנו שיהיה רק טוב,אושר ושלווה ושכל אחת ואחד מאיתנו ימצא את הדרך שלו לשקט ושלווה "אמן" לילה טוב ושבוע קסום.. ~לי נ.ב תאלו לי הצלחה יש לי בגרות מחר בלשון בבוקר..

שבוע טוב ובשורות טובות

ובהצלחה במבחן מחר עשית מעשה מאד אמיץ חמודה , להתחיל לארגן בית מחדש לא פשוט מאחלת לך בהצלחה במעבר הבית ממקום למקום חדש ובהצלחה בבחינות , הזו וגם בנוספות אם יש שבוע טוב ומבורך

צעד אמיץ לי היקרה

גם אני בחרתי לעבור דירה ..אומנם היה תירוץ בריאותי ,אבל רק תרוץ .. הדבר הקשה ביותר היה אריזת הבית ..מיון כל חפצו ...פתאום מגלים נירת ,זכרונות שהם שלו בלבד .. אבל, כשעברתי חשתי שסגרתי מעגל ואני מוכנה לפתיחת מעגל חיים חדש ..בלעדיו ...אבל זכרו חקוק בליבי לעד .. יודעת כמה קושי בהחלטה ,מקווה שבמהרה תמצאי את פינת החלומות שלך ושקט ושלווה יכנסו לחייך .. בהצלחה בלימודים ובבחינה
טלי

li 3 האחת

New member
תודה לטלי ולנסיכה..

אכן צעד לא קל אבל אני מאמינה שמלמעלה יעזרו,יתמכו ויחזקו אותי..מאמינה ובטוחה שיש לי השגחה פרטית שמכוונת אותי.. כל כולי עטופה באמונה בבורא עולם שינחה ויכוון את דרכי... כמו כן היה מבחן טוב מאוד כל מה שלמדנו.הרגשה טובה גם פה.. שיהיה יום טוב ושבוע מבורך עם בשורות טובות.. אוהבת~לי

פשו שי ת

New member
לילה טוב לי היקרה

עכשיו סופסוף במיטה ..אחרי שהיינו בשבת חתן בצפון הלוהט חזרנו במוצאי שבת הביתה ומיד להכנות לקראת הערב..היום עשיתי ב`ה 7 ברכות לחתן וכלה..מה אומר? היה מוצלח ברוך ה`..מחר חוזרת לשגרה(כמעט)יש לי לימודים בתלאביב..יום שלישי יש מסיבת בר/בת מצוה לילדים שאיבדו את אחד מהוריהם מטעם מחלקת שיקום של ביטוח לאומי..יש תכנית עמוסה וגם ארוחת צהרים.ושי לילדים..לי היקרה שיהיה במזל טוב על מכירת הבית. לדעתי עשית צעד ענק לקראת חיים קצת יותר משוחררים..בעזרת ה` שיהיה לך רק טוב.כמו שנאמר משנה מקום משנה מזל.. בהצלחה בשאר המבחנים ובעיקר במבחן של החיים. המון אהבה

li 3 האחת

New member
תודה אישה מקסימה..

תודה על הברכות.אכן אין לך ספק כמה את צודקת אולי יצחקו הספקנים אבל מרגע שחתמנו על זיכרון הדברים נהיה לי הקלה. כן מרגישה שהכל הולך בע"ה להיות טוב קצת יותר.מאמינה גדולה בבורא עולם ובטוחה שהוא יעזור לי. המבחן היה מדהים והיום שבדקתי תוצאות לא היה לאושרי גבול בגדול עברתי ובציון די טוב.נשארו 2 מבחנים שגם אותם בטוחה שבעזרת השם אצליח.תודה תודה על הברכות.. אוהבת ~לי

לי יקרה

את גדולה מהחיים. כל הכבוד! אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם. צעד ענק אחרי הצעדים הקטנים. שיהיה לך בקלות ובצעדה נכונה ובריאה. את אשה אמיצה! המסלול פתוח לשינויים... אוהבת צלה

yamkachol

New member
היי לי,

כל הכבוד לך על ההתמודדות!!! כל הכבוד שמכרת את הבית , כפי שרצית. ומקוה שהבחינה בלשון - עברה בהצלחה. כל טוב לך!

li 3 האחת

New member
תודה...

תודה צילה יקרה..תודה חגי יקר.. אכן מאושרת מאוד מעצם המכירה אין ספק טוב לי.. גם המבחן בלשון עבר בהצלחה הרגשה טובה ומבדיקה בעיתון תשובות מוצלחת.. שיהיה לכולם רק טוב..עם התחלות חדשות מוצלחות.. אוהבת ~לי

למעלה