ערב טוב סופש בפתח וסופסוף יש לי קצת מנוחה.. יש תכנונים? אינשאאלה שמכבי תנצח...
ט טל205 New member 4/12/08 #1 ערב טוב סופש בפתח וסופסוף יש לי קצת מנוחה.. יש תכנונים? אינשאאלה שמכבי תנצח...
פ פלפל חריףף New member 5/12/08 #2 ערב טוב אז מכבי ניצחו. לי היה יום עמוס, כל אחה"צ אבי ואני תיקנו דברים בדירה של סבתא שלי שממחר תהיה מושכרת. יש תכנון לסופ"ש, אני במרכז בשבת, מקווה שיהיה כיף.
ערב טוב אז מכבי ניצחו. לי היה יום עמוס, כל אחה"צ אבי ואני תיקנו דברים בדירה של סבתא שלי שממחר תהיה מושכרת. יש תכנון לסופ"ש, אני במרכז בשבת, מקווה שיהיה כיף.
ט טל205 New member 5/12/08 #3 תהיה שבת קייצית מצחיק אותי לקרוא לזה כך.. בירושלים ממש קר.. אני הספקתי לראות רק חצי מרבע שלי ורבע רביעי.. מאוד פחדתי שמכבי תפספס אבל בסוף הם בטופ 16.. מזל,אחרת היה מאוד מאכזב ומשעמם.
תהיה שבת קייצית מצחיק אותי לקרוא לזה כך.. בירושלים ממש קר.. אני הספקתי לראות רק חצי מרבע שלי ורבע רביעי.. מאוד פחדתי שמכבי תפספס אבל בסוף הם בטופ 16.. מזל,אחרת היה מאוד מאכזב ומשעמם.
פ פלפל חריףף New member 5/12/08 #6 קריות וחיפה מקווה שמהשבוע הבא יגיע גם גשם, גם ככה מצב המים בכי רע.
פ פלפל חריףף New member 5/12/08 #8 אני מתאר לעצמי כמה קר אצלכם אני סובל מהקור ומהחום, מהחום מעט יותר כי כמה אפשר להתפשט?!