כל הכבוד על האופטימיות|!!|
מ מרב של ערן New member 17/6/02 #21 יוניתי!!!!! עבודה חדשה, וטיפול חדש = תקווה חדשה והצלחה אחת גדולה. האופטימיות שלך ממלאת את המסך ומרעיפה על כולנו בהצלחה חמודה, מרב
יוניתי!!!!! עבודה חדשה, וטיפול חדש = תקווה חדשה והצלחה אחת גדולה. האופטימיות שלך ממלאת את המסך ומרעיפה על כולנו בהצלחה חמודה, מרב
ע עידית ד New member 17/6/02 #23 יוניתי חמודה איזה יופי של אופטימיות... (אולי תדביקי אותי קצת ) הפעם זה יצליח! זה חייב להצליח אני שומעת את התינוק שלך. אוהבת עידית
יוניתי חמודה איזה יופי של אופטימיות... (אולי תדביקי אותי קצת ) הפעם זה יצליח! זה חייב להצליח אני שומעת את התינוק שלך. אוהבת עידית
ס סאני המצליחה New member 17/6/02 #24 יוניתוש ../images/Emo24.gif שמחה מאוד על הבשורות החיוביות. עבודה מהנה וקבוע היא פתח להתחלה טובה חדשה ויציבה. שימשיך מכאן ויהיה רק חיובי!!!!! בהצלחה רבה. סאני.
יוניתוש ../images/Emo24.gif שמחה מאוד על הבשורות החיוביות. עבודה מהנה וקבוע היא פתח להתחלה טובה חדשה ויציבה. שימשיך מכאן ויהיה רק חיובי!!!!! בהצלחה רבה. סאני.
ס סיגל 01 New member 17/6/02 #26 הי יונית !!! כמה טוב לשמוע ממך, ולהתעדכן. נפלא לראות שאת חוזרת בכוחות מחודשים, והאופטימיות שלך כ"כ מורגשת. נראה שחלפו להן 7 השנים הרעות" ואת מתחילה תקופה נפלאה. שיהיה לך המון בהצלחה בטיפול הקרוב, מחזיקה איתך אצבעות שזה הטיפול האחרון!!!!!!!
הי יונית !!! כמה טוב לשמוע ממך, ולהתעדכן. נפלא לראות שאת חוזרת בכוחות מחודשים, והאופטימיות שלך כ"כ מורגשת. נראה שחלפו להן 7 השנים הרעות" ואת מתחילה תקופה נפלאה. שיהיה לך המון בהצלחה בטיפול הקרוב, מחזיקה איתך אצבעות שזה הטיפול האחרון!!!!!!!