ערב טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערב טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היי בנות רציתי לבשר לכן שהכל מתחיל ליסתדר ניפלא יתחלתי עבודה חדשה לפני חודש וחצי ונחמד לי שם סוף סוף מקום קבוע ויציב עכשיו אפשר להתחיל לחשוב על תינוק למרות שאני חושבת עליו כבר 4 שנים ומתוכם שלוש שנים של ניסיונות עם 4 הפריות ו2 הפלות שזה 50% הצלחה ... הייתי אצל ברקוביץ ביום חמישי מיד שיתחיל המחזור השני שלי אחרי ההפלה וזהו אני מוכנה ומזומנה ולתחלה חדשה עם הצלחה ענקית
ברקוביץ אופטימי מתמיד אני אופטימית וגם בעלי וזה כבר טוב
הוא קבע לעשות בדיקת דם ביום ה12 למחזור לאתר את הביוץ ואחרי שבוע מהביוץ להתחיל דקא [ניראה אם זה יהיה דקא או סינרל ] מחכה בחוסר סבלנות לשריקת הפתיחה להזרקות ולשאיבה...וההחזרה ניראה לכן שזה מטורףףףףףףףףףףףףף אני סדיסטית ??????. מחכה לבכי של תינוק
יונית החיובית !

אופה3

New member
יופי, אני שמחה שהכל מתחיל להסתדר

שיהיה בהצלחה , מחזיקים לך אצבעות, ואת לא סדיסטית, את פשוט מוכנה למען הילד, שיהיה כל טוב, ממני האופה

נועם@בת

New member
ברוך שובך לחתירת הסיום יונית ../images/Emo45.gif

הפעם חתירה מההתחלה ועד הלידה
אני שמחה לשמוע שהדברים הסתדרו, וכמו תלמיד נהנית לראות את האופטימיות שלך. איך את מרימה ראש בכל פעם, וממשיכה קדימה נחושה בדעתך. את פשוט גדולה
אז הפעם חיובית עד הלידה.
נועם

יוניתי - מאחלת לך התחלה מוצלחת ../images/Emo23.gif

בכל תחום. לפעמים שמסתדר בתחום אחד גם איכשהו פתאום מסתדר גם בתחום אחר. אז שהמזל יתחיל לשכון אצלך דרך קבע!!!!
טוב מאד שאת אופטימית (גם אם קצת מזוכיסטית...
) ואני בינתיים בצד מחזיקה אצבעות!!!!!!!

יפעתי&

New member
יוניתי יקירתי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מצטרפת לאופטימיות המדבקת שלך מחזיקה לך המוןןןןןןן אצבעות מתפללת מכל ה
בשבילך שיצליח עד הסוף המאושר...
(אבד לי הטלפון, תתקשרי...)

יונית ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שאת אופטימית מאחלת לך המון המון המון בהצלחה , בטיפול הקרוב ובעבודה החדשה (כשדברים מתחילים להסתדר זה בא בצרורות את תראי ). מחכה לשמוע עדכונים משמחים . דנדוש

חיננית וחיובית ../images/Emo9.gif

בהצלחה ענקית! מברוּק על העבודה החדשה, התחלה חדשה = התחדשות, הגיע הזמן להצלחה הענקית שלך.

עמית@

New member
יוניתקה- איזה יופי לשמוע על העבודה

ועל התינוק שבדרך
אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם- מתגעגעים אלייך!!

קייצית

New member
היי יונית החיובית ../images/Emo140.gif

הרבה הצלחה, הכל נשמע מאוד מאוד אופטימי הלואי שזה ילך הפעם. לא נשמע מטורף ביכלל לחכות לשריקת הפתיחה להזרקות ולשאיבה.

neta2

New member
את גדולה, ואת תצליחי הפעם!

ככה זה - זה מצליח בסוף! בהצלחה

יונית, איזה יופי של התחלות חדשות..

ושימשיכו כל ההצלחות!!!! קודם כל הרוח האופטימית שלך כבר נותנת דחיפה חיובית קדימה.... וכל הכבוד לך
אז קודם כל שיהיה לך
בעבודתך החדשה (למרות שאני רואה שכבר יש, אז שתמשיך) והכי חשוב
בחתירה לטיפול הבא (והאחרון
)

אולה *

New member
טוב לראותך אופטימית כ"כ! ../images/Emo24.gif

יוניתי! בהצלחה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!

שהפעם תהיה הפעם ../images/Emo25.gif

איזה כיף לשמוע אופטימיות, מקווה שהחודש יהיה חודש מוצלח שבעיקבותיו יגיע ההריון המיוחל. סדיסטית? בגלל הזריקות? חכי מה יהיה עוד 9 חודשים כשתתעוררי כל שניה לילד! בהצלחה רבה. שרה

יוניתי היקרה

שועלה ותיקה כמוך, העירה אותי מרבצי ותנומתי, כדי לאחל לך את הכי טוב שיש. התחלות טובות בכל התחומים ואופטימיות עד אין קץ. אוהבת, וכל אצבעותיי מוחזקות לך.

מרב.

New member
ייייייווווווווו יוניקה ../images/Emo6.gif

איזה יופי לשמוע ממך, איזה יופי לקרוא את האופטימיות שמתיזה רסיסים לכל מקום, איזה יופי לראות את החיוך הגדול שלך דרך המילים! המון, המון- אבל המון הצלחה בסיבוב הזה- הסיבוב האחרון... אם תתחילי עם סינרל, אני אשמח לתת לך את המשאף שנשאר לי מהטיפול האחרון שלי (מלא, להוציא כמה שאיפות)- נורא רוצה לתת סוס מנצח לבאה שתרכב עליו
אז קדימה, לזנק על האוכף, דיו- ולדרך! מרב

למעלה