ערב טוב

sporTV

New member
ערב טוב

אני בודק אם כולכם חיים או שברחתם מהפורום....? אנא אל תשיבו לי בתשובתכם סימני קריאה! זה מלחיץ אותי.

vikvik

New member
אני כאן , אבל לא להרבה זמן!

ומקווה לשכוח מכם לשבועיים הקרובים.... מקווה לא להזכר בכם לרגע כאשר אהיה בניו יורק , לשכוח שיש לי סיאף , לנשום אויר צח של פיח התפוח הגדול , לשכוח ממד סטורציה בתיק , ממכתב של בלאו ושל ורדית , מתופעות הלוואי של הסטראודים , מהעבודה , הספקים , המנכ"לים , הצ'קים וכו' , מהפיזיוטפריסטים (4 במספר) , מהפסיכולוג(טוב אותו אי אפשר לשכוח הוא תמיד בראש) , מההורים , מהמשפחה , ממזוודה של רק לכדורים , מכאבי הראש , מאופניי הכושר (נראה לי שללכת מהבוקר עד הלילה ברחובות ניו יורק זה מספיק אירובי , בתנאי ש...) אה ולכבות את הסלולרי כך שאפילו קרמר לא ימצא אותי. מעניין כי חלמתי שהוא דווקא כן מוצא אותי... ספורטי כמעט כמו החלום שלך... טוב טוב , לא מבטיחה לשאני לא אבוא לבקר , בכל זאת פיזיו ואינהלציות בוקר ערב ואת זה אני עושה מול המחשב. יום עצמאות שמח!

sporTV

New member
חלום שמתגשם!

ואני אשמח מאוד אם הוא יתגשם לפחות אצל אחד מאיתנו... עכשיו תורך
ממש אתגעגע. חזרי בריאה, שלמה ומאושרת!

chakiv

New member
קיבלתי את התשובה לשאלה ששאלתי קודם ../images/Emo151.gif

וואו...שיהיה לך רק כייף!! את כל כך חמודה. אחרי שנפגשנו, כל מה שכתבת בפורום התחבר לדמות שלך. מה שהוסיף עוד עוצמה לדברים שנכתבו... בכלל, זה מגניב לפגוש אנשים שכותבים בפורום. ורדית

chakiv

New member
אני פה ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

(הייתי חייבת אחד..) sporTV, הסתדרת עם הסליין ההיפרטוני? בפעם האחרונה שדיברנו זה היה תוך כדי שקראו לך ושאלת אותי שאלה, אבל עניתי באופן חלקי והיה די בלגאן במרפאה (ככה זה תמיד!?!) אני אשמח אם תפרט לי איך אתה משתמש בסליין ההיפרטוני. תודה ורדית

sporTV

New member
אני עושה ניסוי ותהייה

כרגע אני שם 1.6 סייליין (מריכוז 14.6) ו2 מים. זה כמעט כמו שאמרתן...
ובנתיים אין פריחה מזה. אוטוטו אשלים ל1.9 סיילין על 2 מים. קיבלתי מקופ"ח כללית בקובוק גדול של 7% סייליין. האם להשתמש בו 4cc פעמיים ביום? תודה!

chakiv

New member
אני אפילו לא זוכרת מה אמרנו

מי זה אמרנו?? תאמין לי, אני כבר לא זוכרת.. בכל אופן, לשאלה השניה, התשובה היא - כן! לשאלה הראשונה, להכנה צריך חצי חצי (2 סליין 14.6% ו- 2 מים להזרקה , water for injection). באופן זה יתקבלו 7% ~ סליין היפרטוני. זה לא מצב אידיאלי. המצב האידאלי היה אם היו בקבוקונים מוכנים ל- 24 שעות שהיו נזרקים אחרי שימוש על בסיס יומי. אבל מכיוון שזה המצב (וזה קיים גם במרפאות האחרות) וצריך את הטיפול, המהילה הזו היא אופציה טובה. לפחות עכשיו קיבלת בקבוקון 7% מוכן ואתה לא צריך להתעסק עם זה יותר. אכן 4 מ"ל לאינהלציה... אם אתה שם לב שצבע המים משתנים, או במתחילים להופיע קריסטלים/חלקיקים בדפנות, להחליף לבקבוק חדש. ורדית

sporTV

New member
דווקא היה לי נחמד

לעשות רק 3CC במקום 4 Cc זה חוסך זמן

b e c k y

New member
אני פה!!! בהחלט פה!!! מה תעשה לי?

סתאאאאם. אני דווקא מה זה רגועה עכשיו. חזרתי מהעבודה וזה אחד הדברים שעושים לי הכי טוב בעולם (העבודה). חוץ מזה שגמרנו לתכנן עם כל העולם ואשתו את אירועי יומצמאות
אז מה שבטוח נאכל טוב ונהיה בחברה מצויינת.
מה רע לי? ואחרי סופשבוע מתוח וחושש הגענו היום לביקורת חוזרת במרפאה וגילינו שג'וניור הצליח להעלות את נפח הריאות מ 77% ל 87%. אז אנחנו נורא גאים בו וגם קצת יותר רגועים עכשיו כשהילד סוף סוף נושם.
לילה טוב והלואי ומכבי תנצח.

sporTV

New member
בקי

לא רוצה לבאס אותך, אלא לעודד. תדעי שגם במספרים מממממש נמוכים עדיין נושמים
אז תני לרופאים לדאוג למספרים, את תדאגי לנפש
והיו תקופות שהתפקודים שלי היו מעולים אבל ההרגשה חרא....כך שזה מתהפך. תהנו בעצמאות! אני כבר יודע איפה אהיה.

מצד שני....

דווקא עכשיו, בגיל הצעיר והרך, כשהריאות עדין לא עברו נזקים בלתי הפיכים זה הזמן להילחם על כל אחוז, לשפר כמה שיותר את התפקודים ולנסות לשמור אותם גבוהים אחר כך זה הרבה יותר קשה...

למעלה