ערב טוב

ערב טוב

אני גרוש חרדי בן 32 פלוס ילדה, פגשתי את הפורום שלכם ברשימה, אנסה להתחבר לאנשים כאן להתראות

ציפי81

New member
../images/Emo96.gif ומזל שעדיין לא פסח אז גם ../images/Emo212.gif

שב, תרגיש בבית. כדי להתחבר צריך... להתחבר. להיות כאן.

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

מעטפה עם צ'ק צנוע לפקודת שבלולה ברלוביץ למוטב בלבד ואח"כ נדבר...

odery

New member
צ`ק צנוע?

לפי איזה מגזר? צנוע נטורי קרתא? לכי על הפחות מקפידים,את לא רוצה לקבל צנוע לחומרה,הלא כן?

איתן פז

New member
סופסוף פוגש כאן חניך מהצאט....

אהלן אהלן חתיך ים וולקם, גמני התחברתי לכאן ממש השבוע. אחלה מקום איש! תיהנה!!!

touti

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

חתיך מאיזה כיוון? תשדר מידות אורך ורוחב...

ברוך הנמצא../images/Emo9.gif

זה גם מהאורך וגם מהרוחב חחחח יופי זה לא דבר שמחייב להיות רק במראה חיצוני .. יש אדם יפה חיצוני ומכוער פנימי....יש מכוער חיצוני ויפה פנימי... ויש כזה אשר הוא סביר לעיניי כל רק שהפנימיות שלו כל כך זכה וטובה שזה מקרין גם על החיצוני ועל הסובבים אותו .. תחשבי על זה אך לא החלטתי עדיין לאיזה קטגורייה מבין שלושתם אני שייך חחח בהביי

touti

New member
אתה יודע מה אתה מזכיר לי?

בסטטיסטיקה של דייטים וירטואלים, בליינדייטים, הגברים אומרים: אשה שמציגה את עצמה יפה זה כדי לכסות את כיעורה... ככה הגברים אומרים ...

ממש לא מתוקה

לא התכוונתי לזה רק רציתי לומר שיש ויש יופי וצריך לדעת להבחין איפה להניח את עצמך ואחרי מה ללכת כי אם הלכת אחרי מראה עיניים זה יכול להיות נחמד מקסימום להתחלה ואחר כך מייד זה ייפול ... תן למה שהפנים שלך שיוביל אותך וגם שמה מי יודע מה מוביל תפנים של האדם אבל בתקווה שבאת ממקורות טובים... עמוק מידיי אבל חזק ביותר למי שמבין בסוד אושר החיים

סאני42

New member
אוף כמה פלספה... אנחנו נראה ונחליט

לגבי החתיך!

אiר1

New member
אז אחרי כל ההסבר המלומד הזה, חתיך ים...

למה אתה מציג את עצמך כחתיך? אגב, ברוך הבא

בסטטיסטיקה של דייטים וירטואלים

אשה או גבר שאומרים שהיופי הוא לא העיקר מה שחשוב הוא האופי הם שייכים לחלק שכשרואים אותם מבינים למה דרווין החליט שמוצא האדם מן הקוף {ועכשיו אני מודה,אני שמנה מכוערת,מחוצקנת,לא סימפטית ומקרה בוחן להיפראקטיבים שלא צורכים מרשם...}

למעלה