ערב טוב

ערב טוב

אשמח לקבל עזרה בבקשה שאלתי מה עליי לעשות בכדי לקבל רעיונות לפעילויות? קנאז נאוד'יז לאגוז אני סטודנטית בתחילת דרכה שצריכה להעביר מפגשים לילדים. מה אומרת הפריסה? תודה רבה וחג פורים שמח

../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo13.gifבנק לרעיונות לשרותך....

תשלחי לי לתיבה האישית את המייל שלך ואשלח לך רעיונות הייתי מורה לאמנות, לצלום, מדריכת טבע ואני היום עצמאית ועושה סדנאות יצירה וטבע...+ קייטנות וכאלה ואשמח לעזור לגבי שאלתך - מאיין אקבל רעיונות? קנאז נפילת האסימון, רו ההארה, הכל מצוי בך במילים אחרות... נאוד'יז את צריכה לסמוך על עצמך, ואז תגלי בעצמך יכולות וכוחות נפש שלא ידעת על קיומם... לאגוז רון המיים = זירמי...! תני לעצמך להשתחרר..ולילדים, וליקום לדבר מבעדך... הידע נמצא סביבנו, כמו גם השפע, תכרי את הילדים ומשם יוולדו "הרעיונות" הרונים אומרים לך שיש לך את זה, ושתשתחררי בשביל להשתחרר אם את צריכה עזרה בכמה רעיונות טובים לשבירת הקרח כיתבי לי לתא האישי..ואענה לך בחפץ לב...

אנשים טובים באמצע הדרך תודה רבה ../images/Emo24.gif

כמה מחמם את הלב תודה רבה רבה ואת ממש צודקת אני באמת שצריכה להשתחרר
לפעמים אני לא מספיק מאמינה בעצמי

שאלה מקסימה... ../images/Emo39.gif

ושימוש חדש ומקסים ברונים... הנה המסר שלך, מגיע חזק וברור - כשאת נמצאת במצב שבו את מלמדת קבוצה, כלומר, נשמעת, עלייך לעבור תהליך עד שאת מרגישה מספיק חזקה ובטוחה בעצמך, כדי להגיע "עירומה", כלומר, ללא תכניות, ולאפשר למה שמגיע להגיע. אין ספק, שכדי להגיע למקום הזה, צריך לצבור נסיון ולהכיר מספיק מצבים ככה שיש לך את הביטחון הפנימי, שמה שלא יבוא - יש בכוחך להסתדר איתו. כרגע, הרונים ממליצים לך לאפשר לעצמך לבחור מהלב, ולאו דווקא ממחברת הלימודים, או למצוא את הדרך לשלב. מהפריסה שלך משתמע, שיש לך התלבטות פנימית - איזה ידע פנימי לגבי מה שאת רוצה לעשות, שלא מסתדר בדיוק עם מה שלימדו אותך לעשות באוניברסיטה. הלב שלך צודק. אבל, אם את רוצה לגמור את הלימודים, תצטרכי למצוא דרך להתפשר. רק תזכרי, שנקודת המוצא צריכה להיות, אם זה רק מתאפשר, הלב שלך, מה שאת מרגישה שהוא נכון, שמהפריסה ניראה שללא ספק יש לך כיוון כזה, לפיד כזה, אמונה פנימית במה שאת רוצה לעשות עם הילדים. אם את יכולה, כל זמן שאת מצליחה, אל תוותרי על זה. ככל שתצברי יותר נסיון, זו כבר לא תהיה שאלה, את תלמדי לסמוך על האינטואיציה, הלב, וההבנה הפנימית שלך בכל מפגש. כמה שתבואי לעמוד מול הילדים האלה יותר שלמה עם עצמך ועם יותר אהה ואמונה במילים שאת אומרת להם, ככה את תהיי יותר מוצלחת, בלי קשר ממש למה שאת הולכת ללמד אותם. הצלחה רבה, יקירתי!

עומר איזו מקסימה ../images/Emo24.gif

וכמה כייף לקרוא את הפרוש שלך
כל כך מתחברת למילים שנאמרו
תודה רבה

kikona126

New member
חמודה לאיזה גילאים

יש לי הרבה רעיונות. מה שכן מאוד חשוב להכיר את הקבוצה קודם לכן, כי את יכולה להכין הרבה פעילויות שבסופו של דבר לא יתאימו לקבוצה

למעלה