ערב טוב!

featherhead

New member
ערב טוב!

אני קונה שבוע הבא zen של creative (נפח 32GB) אחרי שהיה לי נגן מדבקה במשך 3 שנים ונדפק סופית לפני כמה ימים. רציתי לשמוע על הZEN המלצות אם למישהו יש וכמו כן, גם לשאול כמה שאלות (קצת מוזרות, אני לא כזה מומחה) - הבנתי שהכנסת המוזיקה והסרטים נעשית דרך תוכנה. האם קצב ההעברה מהיר? יש משהו מיוחד שכדאי לי לדעת? - איכות הוידאו שווה משהו? - אפשר לעשות shuffle על כללללל השירים שלי אפילו שהם מחולקים לתיקיות ותתי-תיקיות?
- משהו שבא לכם להגיד על הנגן הספציפי הזה? תודות מראש~ אסף

tweeg

New member
תשובה

*קצב ההמרה תלוי ישירות במעבד ובזיכרון של המחשב *קצב ההעברה תלוי בusb1/2 שנובע מדגם לוח האם *הווידאו של הזן אמור להיות טוב מאוד *לנגן אין תקיות *שאפל על הכל תלוי ב"תוכנה" של הנגן,אני לא מכיר אותה לפי נתונים ודעות ששמעתי הוא נגן מעולה והמתחרה שלו בקטגוריה זה רק הd2 איפה אתה קונה?

featherhead

New member
תודה!

אז תגיד רגע, מעבד dual core וג'יגה זיכרון - אין סיבה שקצב ההעברה יהיה איטי, נכון? איפה אני קונה? השוותי מחירים בזאפ ואלך על המחיר הכי נמוך במקום הכי קרוב (כנראה פתח תקווה, חנות בשם "רואים עולם") מישהו אולי התעסק פעם עם התוכנה של הZEN?

tweeg

New member
יאמ

דואל קור או קור 2 דאו?ומה מהירות השעון שלו? איטי הוא לא היה השאלה כמה מהיר ה32 ג'יגה בכלל לא הגיע לארץ בכל מקרה עדיף להשקיע עוד כמה שקלים(עד 50 לדעתי) בשביל להשיג שירות ואחריות טובה,כלומר חנות גדולה ועדיף רישמית הזן גם עובד בדוק ולא חייב תוכנה להעברת קבצים (להמרה כן)

יאיר B

New member
הנגן לא עובד על תיקיות אלא על תגיות (ID3TAG)

לא מבין את עניין ה-32GB (יש כבר בישראל נגני פלאש עם 32GB? כמה עולה?)

Roselisa

New member
לי יש את הגרסא הקטנה שלו (4 GB)

העברת קבצים מהירה מאוד יחסית לננגי מדבקה, הוידאו טוב מאוד [ואפילו בתוכנה יש אפשרות להמרת קבצים], אפשר לעשות שאפל (random play all) על כל השירים שבנגן [וןאפילו לדאוג שכפתור ספציפי יעשה את זה] הנגן עובד על תגיות שהן בעצם המידע של הקובץ [שם השיר, שם האומן, מספר הרצועה באלבום, שם האלבום]. הנגן עובד על פיהן ומחלק לתיקיות לפי האומן/ האלבום/ לפי פלייליסט שאתה יוצר. [יש במאמרים מדריך איך משנים תגיות]

לי יש zen v plus 4GB

- הבנתי שהכנסת המוזיקה והסרטים נעשית דרך תוכנה. האם קצב ההעברה מהיר? יש משהו מיוחד שכדאי לי לדעת? די מהיר. - איכות הוידאו שווה משהו? התמונה עצמה במכשיר חדה וברורה, למרות שתמונות שיש בהן חלקים שחורים או משהו, חלקים אלו לא ברורים לפעמים או שבחלקים שחורים בוידאו מופיע משהו לא ברור. אבל בעיקרון אני מרוצה - אפשר לעשות shuffle על כללללל השירים שלי אפילו שהם מחולקים לתיקיות ותתי-תיקיות? בהחלט! מבחינת סידור המוזיקה אני מוקסמת, לחלוטין מוקסמת. - משהו שבא לכם להגיד על הנגן הספציפי הזה? אני מאוד מרוצה וממליצה!

למעלה