ערב טוב מה המצב? איך עובר היום?
מ מלך ארגמן1 New member 31/1/08 #3 מה נשמע יפה?......../images/Emo140.gif באיזה מצב צבירה את מגיעה לסופ"ש? אני עכשיו נהנה ממרק ירקות מעשה ידיי להתפאר
מה נשמע יפה?......../images/Emo140.gif באיזה מצב צבירה את מגיעה לסופ"ש? אני עכשיו נהנה ממרק ירקות מעשה ידיי להתפאר
י יפה באדום2 New member 31/1/08 #4 היי קקרררררר! טוב לי תמיד קר. קצת מצוברחת,אבל יעבור.כבר שבוע בא לי מרק בטטות עם שמנת...הייתי הורגת בשביל זה! וחיבוק מבחור שיקר לי.
היי קקרררררר! טוב לי תמיד קר. קצת מצוברחת,אבל יעבור.כבר שבוע בא לי מרק בטטות עם שמנת...הייתי הורגת בשביל זה! וחיבוק מבחור שיקר לי.
מ מלך ארגמן1 New member 31/1/08 #6 מודה שלא זכור לי שאכלתי מרק.... בטטות אבל מה זה עשית לי חשק למרק דלעת עם שמנת,אבל אין על בטטות בתנור עם רוזמרין ובאשר לחיבוק? אני בטוח שאנשים יעמדו בתור לחבק אותך ועד שזה יקרה קחי אחד ממני
מודה שלא זכור לי שאכלתי מרק.... בטטות אבל מה זה עשית לי חשק למרק דלעת עם שמנת,אבל אין על בטטות בתנור עם רוזמרין ובאשר לחיבוק? אני בטוח שאנשים יעמדו בתור לחבק אותך ועד שזה יקרה קחי אחד ממני
ש ש חף New member 31/1/08 #7 ממצב? הקור הזה גומר אותי. אין לי כח לסדר ולנקות אבל אין ברירה... (אחרי בישולים,כלים וכביסות) אהההההההה שמישהו יביא לי פילפינית!
ממצב? הקור הזה גומר אותי. אין לי כח לסדר ולנקות אבל אין ברירה... (אחרי בישולים,כלים וכביסות) אהההההההה שמישהו יביא לי פילפינית!
מ מלך ארגמן1 New member 1/2/08 #12 שיהיה לכם לילה טוב../images/Emo199.gif שיהיה לכם סופ"ש מהנה.לי יהיה כנראה סופ"ש משעמם עד מבעס(אבל זה יעבור)
שיהיה לכם לילה טוב../images/Emo199.gif שיהיה לכם סופ"ש מהנה.לי יהיה כנראה סופ"ש משעמם עד מבעס(אבל זה יעבור)