ערב טוב..

• פותח הנושא meoon
  • פורסם בתאריך

GalSont

New member
תיקון?

אני לא נסעתי על XR250 ,עדיין, אבל הDR שלי עבר הרבה חצץ ,חול ים ,מים ,2-3 החלקות לא נעימות על אספלט , נסיעה על סלעים ,ווילים ,קפיצות עד סגירת בולמים (שזה לא בעיה...) ועוד כהנה וכהנה התעללויות. והטיפול היחידי (חוץ מליישר מה שהתעקם) היה לנקות את פילטר האויר. (וכמובן טיפולים שוטפים). אז : מבחינת אמינות? - הייתי אומר שזה תלוי הרבה באופנוע שאתה קונה ובצורה שטיפל בו קודמך ,אצלי (טפו טפו טפו) ,אני מבסוט מהאמינות והתחזוקה , האופנוע הזה סופג וסופג ובינתיים לא ביקש הרבה בחזרה. ושוב - אם היה לי את ה$$$ ,הייתי משדרג אותו לאיזה כתום או כחלחל נחמד. תודה ויום טוב לכל יושבי הפורום באשר הם , ולכל מדינת ישראל. אל ייאוש מהפיגועים - כל דבר נגמר בסוף והשלום יגיע..., רק שיגיע מהר, אבל זה כבר לפורום אחר.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif אחלה.. ו..גל- שאלה לי אליך..

האם המתלים של הDR שלך משופרים?!? ואם לא.. איך אתה מסתדר איתם? או יותר נכון- הם איתך? כי זכורה לי אותה שבת(או שישי..) בכרמי יוסף, וזכור לי שם איזה DR שדפק קפיצה לא רעה בכלל ממרומי הסלע ממש ביציאה מקטע המדידה.. ולא זכור לי מתלים שנסגרו.. מה גם שזכור לי שאתה לא בדיוק אנורקס.. בקיצור- דעתך הכנה על המתלים של הנ"ל.. יש? סטיב

GalSont

New member
האופנוע מקורי כביום יציאתו

מפס הייצור (למעט הכידון והצמיגים). תראה - כולם רק אומרים לי כמה שהDR טוב למתחילים אבל לא למתקדמים. מה אני אגיד לך - נסעתי עם כל מיני כתומים וכחולים למיניהם שלא התחילו לנסוע אתמול , ולא הרגשתי שיש לי בעיה לשמור על הקצב - להיפך תמיד השתדלתי להיות מקדימה. הבאתי עם האופנוע כמה קפיצות גבוהות שסגרו לי בולמים ,אבל אין מה לעשות - זה לא מוטוקרוס. ודרך אגב - בכרמי יוסף חוץ מזה שהייתי גמור פיזית (לא תיארתי לעצמי ש 10 דקות בנסיעה אינטנסיבית במסלול כזה יכולים לגמור על הבנאדם) ,ולא הפגנתי את שיא כושרי ,הבולם היה רך מאוד ,מאז הקשחתי אותו. בקיצור - אני חושב שגם לרוכב בינוני+ יש ממה ליהנות מהאופנוע. אנורקס - ...nice way to put it דרך אגב - איך היה הספיישל בתחרות לעומת האימון? ומתי תחבור לאחיך מעל 50 סמ"ק?

אולי לא הבנתם אותי

הדבר האחרון שרציתי שיחשבו שאני אומ זה שDR זה חרא של אופנוע. לא, זה לא נכון ולא מה שאני חושב שנכון. מה שרציתי לעשות זה להשוות אותו מכנית לXR בכל מה שקשור לשטח ב-ל-ב-ד! מבחינת רכיבה אני לא זה שיוכל להגיד פה משהו. תחשוב שמה שאמרת על DR זה טוב (ואולי נכון) עוד אפשר להגיד יותר על XR (שוב, בשטח). מביחנת דו שימושיות אין ספק שה-DR הרבה יותר יעיל כדו-שימושי, ובעצם פה הפשרה.

STIVENZ 426

New member
עם חישוב קל:

3 חודשים עבודה, 3000 ש"ח משכורת כל חודש+כסף שישאר ממכירת ה TS, יוצא כ 10-12K +תרומה נדיבה (בתכנון רק..) מצד ההורים או המשפחה הקרובה, ותוך 4 חודשים יש לי משהו אחר.. הכיוון הכללי- XR250 או DR350.. אבל ההתלבטות בין שניהם הורגת.. חוץ מזה, שהלב דורש דו פעימתי..
מה אתה אומר גל? והספיישל בלטרון היה שופרה דה שופרה... מסלול הדוק, טכני, אך עביר לכל סוגי הרוכבים.. (גם אני עם 50 סמ"ק עשיתי אותו בערך בזמן של 4-5 דקות.. אבל התותחים עשו אותו בממוצע של 2 דקות..) היה מעניין.. אגב- למה לא הגעת למירוץ ההוא? סטיב

STIVENZ 426

New member
אה.. יועצת?!

הסטיב מבין שאין לצפות למסר בחזרה?! בכל מקרה- תודה.. סטיב

סטיב לך יש כשרון, קח את זה בחשבון

אני מציע שאם אתה יכול אז תנסה לקחת סיבוב מחבר על אופנועים של 2 פעימות, לא תמות מזה (חו"ח, מלח מים מלח מים...).

STIVENZ 426

New member
כישרון?! בכתיבה אולי...

ברכיבה- צריך יותר נסיון מכישרון.. גם לדניאל פריזנט יש כישרון.. והמון.. אבל הוא בחר להתחיל עם KTM125.. אמנם דו פעימתי- אבל 125. אם היתה לי האפשרות, גם אני הייתי מתחיל עם 125 כזה.. אחרי סיבוב על ה"חדש" של ברמן, בלב שלם אומר כי הגרתי ריר בכמויות... לבטחוני האישי, ואחרי התהפכות אחת או 2 שלמדו אותי את זה על בשרי, אני מעדיף להעזר בנסיון של מנוסים ממני, גם אם זה גובל בלשגע אותם עד מחר בשאלה:"מה עדיף- XR או DR?".. ואישית אני לא חושב בנכון להיום הייתי יכול לעלות מTS (להלן- אופניים עם מנוע עזר) לKTM 250 כלשהו...(ב 2 פעימות עסקינן..) ולהמנע מהתפוצצויות כאלו או אחרות.. (להלן- להשאר שלם).. חוץ מזה- 2 האופציות הנ"ל, הXR&DR , הם טובים למתחילים, ובעלי אינסוף שיפורים מכל הבא ליד.. ולמרות אהבתי הרבה ל דו פעימתיים, ולמרות שתמיד אעדיף דו"פ על מרובע, אשאיר את אהבתי בצד כעת, ולמען הבריאות שלי ולמען התקדמותי ברכיבה, אתחיל ואעזר בדעתם של מנוסים ממני... סטיב..

לא הבנת אותי

אני סתם רציתי להחמיא לך כי אני מת עליך
אני יודע שלא משנה מה אני אגיד אתה תדע לעצה של מי לשמוע בענייני רכיבה.

למעלה