ערב טוב..

• פותח הנושא meoon
  • פורסם בתאריך

meoon

New member
ערב טוב..

אני חייב לומר שמאוד נהניתי לראות את הדיאלוג בין חברי הפורום, ואני חייב לציין שהפורום נראה מאוד מוצלח. טוב אז ככה לשאלה... אני מעוניין לרכוש אופנוע דו שימושי כאשר הדגש הוא על השטח, משהו בנפח של 350-400 סמ"ק, הרבה המליצו על ה-DR350,XR אבל אני רוצה לשמוע דעה ממומחים. וגם היכן ניתן למצוא באינטרנט אתר טוב של מכירות אופנועים יד שנייה. תודה. ו..רצוי שהאחזקה והחלקים יהיו זולים ( התקציב נמוך )

לך

ל 2WHEELS2U.COM ומשם תהיה לך הפנייה להמון אתרי אופנועים (ביניהם לוחות מכירה).

אז ככה חבר

לא ציינת כמה דולאר (כסף בעברית)? ובהנחה שאתה לא תפרן של ממש - לך על KTM400SC שנת 97+ DR נחמד לחודשיים ראשונים בשטח ויגמר לך ממנו מיד לאחר מכן. ובהנחה שהיעוד העיקרי הוא שטח - ה-XR אפשרי אם התקציב דל. לוח מכירה תמצא כאן למעלה - כנס ללוחות בסרגל העליון - ושם בצד שמאל תמצא את לוח הדו שימושיים - לחץ. ברוכים הבאים בצל קורתם של האצילים כאן ביער שרווד.

GalSont

New member
הרשה לי לחלוק עליך חבר (ביז´ו) :

לי יש DR350 כחצי שנה ואני יכול לקרוא לעצמי נהג בינוני++ (מנסיעה עם כמה חבר´ה טובים). ואני מצליח להוציא מהאופנוע הרבה!. אם זה דיונות ,סלעים ,עליות ,ירידות וקפיצות סבירות. לויטקין עוד לא יצא לי להכנס... ואין ספק ש-KTM עולה עליו מכל הבחינות . אבל לנהג מתחיל-בינוני האופנוע נותן הרבה. ברור שאם היתה לי $$$ הייתי קונה איזה כתמתם נחמד. ומבחינת האמינות וההוצאות - כולם יודעים שהיפני חסכן. תודה ויום טוב.

היועצת גם מרשה...

ואפילו חלוקה גם עם הביז´ו - יתכן שה-XR עדיף על ה-DR לאנדורו , אבל ה-DR אופנוע נפלא , ובאותו הרגע שלומדים לרכב ועליו...מוציאים ממנו הרבה! בדיוק כמו שגל כתב.

STIVENZ 426

New member
חייב להיות.. זה בטח בגלל שהוא ארוך.

לוקח לו הרבה זמן
... סטיב

מה שתגידי...

הלא לשם כך את יועצת... תמיד אמרו שלייעץ - זה קל... לא רכבתי אף פעם יותר מדקות ספורות על DR, כך שלא אני אתווכח. תמיד אמרתי שברמות שלנו כאן בציון - ברוכב מדבר הרבה יותר מהאופנוע (ראה ערך המונופול ההיסטורי של השפיץ בצמרת האנדורו עם...XR מרופט...מול...). ואני בשלי... מנשק שבע פעמים ביום את הצווחן שלי. אהבה עיוורת. החלפנו כבר שם משפחה עבורה במשרד הפנים ל-אבד-רבו.

meoon

New member
תודה לכולם...

על התשובות, יש לי שאלה האם KLR250 הוא אופנוע שיספק אותי ? כל מה שאני רוצה זה אופנוע שאני יוכל לנסוע איתו לעבודה, לימודים, שטח. ואיזה אופנועים טובים יותר יש בקטגוריה הזאת?[ תודה.

אנדורו...

תחרות שמתבצעת בשטח פתוח בה על הרוכב לעבור קטעי דרך קשים יחסית כהתשה ולעמוד בלוחות זמנים קפדניים בקטעים הללו,להלן - קטעי התשה. לאחר חלק מקטעי ההתשה יש מסלול סגור ומסומן בו נמדד זמן הקפה לכל רוכב, להלן - קטע ספיישל. קטעי ההתשה מתישים, קטעי הספיישל נמדדים. חייבים לעמוד בזמני גג (לא להגיע לא לפני הזמן ולא אחרי הזמן) של קטעי ההתשה אחרת יש ניקוד שלילי או פסילה. המבצע את קטעי הספיישל בזמן המצטבר הנמוך ביותר הוא המנצח. יש גם וורסיות קצת שונות של תחרויות אנדורו במקומות שונים בעולם, אך העיקרון דומה. בארץ את מרבית המרוצים להם אנו קוראים אנדורו אנו מבצעים בטכניקה שנקראת בחו"ל - הירסקרמבל. כרי - מסלול קשה בן מספר קילומטרים שמקיפים אותו מספר מוגדר של פעמים. המסיים ראשון הוא המנצח. עד כאן ממש ממש בתמצית התמציות, ללא הסברים מעיקים מדי על חוקים וחוקי חוקים. התחרות הזו בוחנת למעשה את היכולת שלך... ברכיבה טכנית, מהירות, כושר גופני גופני וסיבולת, יכולת שרידות גבוהה עם הכלי, יכולת טיפול עצמי בכלי, הפעלת שיקול דעת ומחשבה לאורך כל האירוע במקביל למאמצים.

בלי להעליב את הDR350

שהוא דווקא האופנוע שטיפלתי בו הכי הרבה אז יחסית לXR250הוא ... "קרקשתא" (זאת המילה?). אני מתייחס למכלולים (כל אחד ואחד), לאמינות ועוד הרבה דברים קטנים שצריך להכיר בשביל לדעת. מבחינת רכיבת שטח אין לי הרבה נסיון בכלל ולכן יגידו המנוסים.

לתקי חוסרי הבנות אפשריים

הבהרת כוונות: 1. הDR אופנוע טוב. 2. בתור דו שימושי, ז"א לשימוש גם בכביש אז הDR הרבה יותר טוב. 3. כמתאים לשטח המכלולים והאמינות של הXR עושים אותו טוב יותר. 4. בקשר לרכיבה, שוב - אני לא מנוסה ולא לשאול אותי.

למעלה