ערב טוב...

ערב טוב...

למרות שחשבתי שאתעורר מאוחר ואנוח הייתי צריך לקום מוקדם לקחת את האוטו לפנצ'ריה לסדר את הג'אנט של הגלגל. עכשיו אני בבית, סוף סוף נח אחרי שלמדתי כמה שעות. ומה שלום כולם?

אצלי הכל בסדר....

רק שקר לי נורא,,, אני מקווה שאני לא יהיה חולה בגלל הקור הזה יאלה מתי יבוא כבר הקיץ??????

ש חף

New member
שלום שלום

סוף סוף בבית (רק לשעה) אחרי פגישת עבודה ארוכה ובוקר בבית חולים... כמה כיף בבית!! חבל שאני כמעט לא פה בשבוע האחרון...

ש חף

New member
תודה מותק

יכול להיות שמחר היא תשתחרר אני ממש מקווה. לא יודעת כמה זה יחזיר אותי הביתה אבל לפחות לא יהיו יותר נסיעות לבי"ח.

טל205

New member
שלום לכולם/ן

אחרי תקופה שלא יכלתי לכתוב כאן מבחינה טכנית כיף לי לחזור לפורום הכייפי הזה. בחוץ מאוד קר ונראה לי שכאן די חם...

ערב טוב לכולם../images/Emo6.gif

שלום לטל. יופי שאימא שלך שחף חוזרת הבייתה זה בטח ישפר את ההרגשה שלה ויוריד עומס מיותר מהגב שלך(תחזיקי מעמד) שלכולם יהיה ערב נעים וחמים תתפלאו אבל כאן למעלה ברמה לא קר באופן מיוחד אני אפילו לא מחמם,אבל שמעתי שביון שלישי/רביעי הולך להיות שמח מבחינת טמפרטורות נמוכות(לתשומת ליבן של שחף את דסדס)החורף לא יעלם בלי מאבק

דסדס

New member
אני מקטרת על הקור

אבל אוהבת את החורף.... קיץ זה יותר מידי צמיגי בשבילי.

דסדס

New member
ערב טוב

איזה כיף לישוץ שנ"צ! הגוף שלי ביקש את זה, ואני מתפקדת עכשיו.

היי

חזרתי... היה לי יום עמוס,אבל היום אלמד עד מאוחר,למרות שאני ממשששששששששששש עייפה. קצת קר,אבל בשביל זה,יש לי אחד חמוד,ששולח חיבוקים וירטואלים{ולפעמים זה יותר מחיבוק אמיתי.}

לילה טוב פורום אני הולך ../images/Emo199.gif....

רואה אני עננים באופק אשר את נשמתי מאיימים הם לכסות ושמא גם לחנוק וחש אני את העצב כחבר נאמן רובץ לרגליי וממתין לעטוף אותי כגלימה כבדה שאותי תסתיר אבל יודע אני שמשום מקום תבצבץ לה קרן אור ותפזר את העננים ותשיב את העצב לקצה היער ממנו הוא לא חדל להציץ ושם לי הוא ממתין. -כן שוב פעם היא נחה עליי(המוזה)וזה נכתב מתוך תחושה שמחכה לי העייה באופק שאדרש להיות חכם יותר מאשר פיקח על סמך המישפט "מה ההבדל בין חכם לפיקח?" "שפיקח יידע לצאת ממצבים שחכם לא ייכנס אליהם" שיהיה לכם לילה טוב עם הרבה חלומות פז

למעלה