ערב טוב

• פותח הנושא barzl
  • פורסם בתאריך

barzl

New member
ערב טוב

האם יש דרך כלשהי לבטל את הלחיצות האוטמטיות של העכבר זה מטמטם אותי

bar666xp

New member
מה זה "הלחיצות האוטמטיות"?!

אתה מתכוון אולי לרגישות הPAD? או אולי הכוונה לקליק אחד במקום דאבל קליק? פרט נמק והסבר מה הבעיה בדיוק?

barzl

New member
הלחיצות האוטמטיות

נגיד שאני מצביע עם העכבר על המחשב שלי בלי שאני לוחץ על כלום הוא לוחץ לי באופן אוטמטי או שאני מסתכל על כותרת הודעה בפורום והסימן של העכבר על כותרת ההודעה הוא פותח לי את ההודעה באופן אוטמטי וכו.. וכו.. כיעקון הוא נותן לחיצה ימינת באופן אוטמטי ניסתי ליכנס למאפינים של העכבר אבל לא מצאתי איך אני מבטל את זה

bar666xp

New member
אני עדיין לא בטוח שהבנתי אבל נסה...

בסייר הקבצים {לפתוח המחשב-שלי או המסמכים-שלי לא ממש משנה}... תפריט כלים/TOOLS--->אפשרויות תיקיה/FOLDER OPTION... בחלון שניפתח... ------> על זה מדובר?

barzl

New member
אני ינסה שוב להסביר

בצורה הרגילה שאני רוצה לפתוח את התקייה המסמכים שלי אני מכון עם העכבר על התיקיה נותן שתי קליקים שמאליים התקיה נפתחת שאני רוצה לסגור את התיקיה אני מכוון עם העכבר על ה X שלמעלה נותן קליק שמלאי התיקיה נסגרת לכול זה הייתי רגיל עד לפני שבוע לפני שבוע קניתי מחשב נייד ופה יש שוני מסיום אני מכוון עם העכבר על התיקיה המסמכים שלי ובלי שאני ילחץ על כלום הוא באופן אוטמטי לוחץ לי עליה ופןתח לי אותה גם עם העכבר בטעות שם אותו הדבר גם עם הכעבר עולה בלי כוונה לX שבמעלה הדף אז הוא לוחץ לי באופן אוטמטי קליק שמאלי בעיקרון הוא לוחץ קליקים שמאלים באופן אוטמטי בלי שאף אחד רוצה

bar666xp

New member
לבד לא מכיר אולי איזה MLWARE או VIRUS...

יש מצב שאתה לוחץ על הTACHPAD מבלי לשים לב אולי אבל שהמחשב לבד יבצע לחיצת עכבר לא מכיר תופעה כזו.

barzl

New member
סליחה

אבל היד כן מונחת על הTACHPAD אבל לא לוחצת על הקליק השמאלי

kobi 23

New member
יש אופציה כזו

שלחיצות מתבצעות בנגיעה על משטח העכבר. תיכנס להגדרות של העכבר ותשנה את הרגישות שלו , או תבטל כליל

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif במיוחד שלחיצה/נגיעה כפולה = לדאבל קליק..

על הלחצן השמאלי. גם לרוב בדיפולט קליק + הזזת האצבע = גרירה. לפותח השירשור אם אתה לא רואה הגדרות של SYNAPTIC הורד את הדרייבר זה יוסיף את האפשרויות בהגדרות העכבר.

יאיר B

New member
באופן עקרוני, כל מה שקשור בעכבר - אפשר לשלוט

דרך מאפייני העכבר בלוח הבקרה.

למעלה